GoKredit

GoKredit → Har du brug for pengene på kontoen nu og her? Hos GoKredit får du en lynhurtig udbetaling og 0 kr. i renteudgifter → Ansøg med det samme her!

649.502
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

GoKredit

Med et GoKredit lån kan du låne henholdsvis 3.000, 4.000, 5.000 eller 6.000 kr. Første gang du låner, kan du låne 3.000 kr. Hvis dette lån tilbagebetales til tiden, vil dit maksimale lånebeløb stige med 1.000 kr. for hver måned, hvor du har optaget og tilbagebetalt et lån rettigdigt. Dit maksimale lånebeløb kan dog maksimalt stige til 6.000 kr. Hvor meget du kan låne hver gang, du optager et nyt lån, fastsættes efter en ny kreditvurdering. Alle lån skal tilbagebetales efter 30 dage.

En af fordelene ved et GoKredit lån er, at der ikke skal betales renter, men derimod kun etableringsomkostninger. På den måde er det let at overskue præcis, hvad det vil koste at låne penge. Når du ansøger om et lån, får du svar med det samme direkte på hjemmesiden. Hvis du kan godkendes til at få et lån, bliver pengene overført til dig allerede samme dag. Dette betyder altså, at du har mulighed for at låne penge med det samme, hvis du akut står og har brug for det.

Kravene for at ansøge hos GoKredit

For at blive godkendt til at låne penge hos GoKredit er der en række krav, som skal være opfyldt. For det første skal du være i alderen 25 til 69 år. For det andet skal du have et dansk CPR-nummer samt en dansk folkeregisteradresse. Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos hverken RKI eller Debitor Registret. Hvis du har optaget lån hos GoKredit før, må du ligeledes ikke være registreret som dårlig betaler hos dem, og desuden skal du være kreditværdig i overensstemmelse med deres kreditvurdering. Du kan kun have ét lån ad gangen, hvorfor du ikke må have ubetalte lån hos GoKredit, når du ansøger om et nyt kviklån. Der må ligeledes ikke være andre, som bor på samme adresse som dig, der har ubetalte lån hos GoKredit. Et yderligere krav er, at du skal kunne identificere dig og godkende din låneaftale med Nem-ID. Derudover skal du have en Nemkonto, så långiver kan sikrer sig, at den person, der ansøger om lånet, også er den person, der modtager pengene på sin konto. Det sidste krav er, at du skal have et fungerende mobiltelefonnummer samt en mailadresse.

Sådan ansøger du GoKredit

Hvis du ønsker at optage et GoKredit lån, skal du udfylde en meget kort og simpel ansøgning. Her skal du først vælge det ønskede lånebeløb, der som nævnt kan være enten 3.000, 4.000, 5.000 eller 6.000 kr., hvor dit maksimale lånebeløb vil afhænge af, om du tidligere har lånt penge hos GoKredit. Når du har valgt dit lånebeløb, skal du indtaste nogle få personlige oplysninger. Her skal du først indtaste din e-mail samt dit mobiltelefonnummer. Herefter skal du skrive dit fulde navn, hvor det er vigtigt, at du skriver det præcis, som det står på dit sygesikringsbevis. Næstefter angiver du dit CPR-nummer. Dette bruger långiveren til at lave et kredittjek på dig samt til at kontrollere, at den indtastede folkeregisteradresse er korrekt. Desuden anvender GoKredit dit CPR-nummer, når de overfører pengene til din Nemkonto. Efter dette skal du skrive din adresse. Når du gør dette, kommer der en liste frem. Her er det vigtigt, at du klikker på den rigtige adresse fra listen, inden du sender ansøgningen. Til sidst skal du indtaste dit postnummer, hvorefter din ansøgning er klar til at blive sendt. Du sender ansøgningen ved at trykke på ”Lån her”.

Få svar med det samme hos GoKredit

Når du har udfyldt den korte ansøgning med dine personlige oplysninger og trykket på ”Lån her”, vil du med det samme modtage et svar på, om du kan låne eller ej. Her vil der enten stå, at din ansøgning blev afvist samt en begrundelse herfor, eller ellers vil der stå, at den er godkendt. Hvis dit lån kan godkendes, vil GoKredit overføre pengene til din Nem-konto straks, såfremt du ansøger på hverdage mellem kl. 9 og 16. Ansøger du uden for denne åbningstid, vil pengene overføres næstkommende hverdag. Hvis du har Danske Bank, vil du have pengene på din konto samme dag, som pengene overføres til dig. Bemærk at nogle kunder kan blive udvalgt til et ekstra og personligt kredittjek, hvor de vil blive ringet op, inden låneaftalen kan gennemføres. Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt, at du svarer, når telefonen ringer, da du ellers kan risikere, at dit lån annulleres.