Fokuslån

Fokuslån giver dig mulighed for at låne mellem 10.000 – 75.000 kr. helt uden krav om sikkerhed eller spørgsmål om dit lånebehov.

Hos Fokuslån har du samtidig en række unikke fordele, som gør lånet yderst attraktiv for enhver med behov for hurtige penge på kontoen.

Har du altid haft lyst til at få et skræddersyet lån efter netop dine behov? Så står Fokuslån forrest i konkurrencen om at få dig som ny kunde, da de har designet deres lån efter at give dig mest mulig personlig frihed.

De største fordele ved Fokuslån er bl.a., at du kan:

  • Låne op til 75.000, til det der passer dig
  • Låne, når det passer dig
  • Betal ud, når det passer dig
  • Vælge rente- og afdragsfri periode, som det passer dig

Fokuslån er altså drømmelånet for dig, som selv ønsker at tilpasse lånets indhold efter dine egne behov og ønsker.

Har du f.eks. ikke mulighed for at betale af på lånet i en given periode, giver Fokus lån dig mulighed for at vælge en rente- og afdragsfri periode på op til 90 dage. Og dette naturligvis helt uden ekstra omkostninger for dig som låner.

Ligeledes har du stor frihed i selv at kunne bestemme længden af din afbetalingsperiode, da du allerede i ansøgningsprocessen kan angive, hvor lang tid du ønsker perioden skal være. 

Ønsker du at betale lånet ud før tid, giver Fokuslån dig samtidig mulighed for det. På denne måde binder du dig ikke til en fastlagt betalingsperiode, som du ikke selv kan påvirke i nogen grad. Fokuslån lægger vægt på at give dig som låner mest mulig frihed, hvorfor de har tilpasset alt indhold, så du selv kan skræddersy lånet efter netop dit eget behov.

Fokuslån - Sådan ansøger du

Fokuslån har forsimplet deres ansøgningsproces for at gøre det nemmest og hurtigst muligt for dig at sende din låneansøgning. På den måde skal du ikke bruge tid på at gennemgå din økonomi overfor Fokuslån, som du normalt ville skulle gøre i en traditionel bank.

I stedet kan du nemt og enkelt sende din låneansøgning og hurtigt fortsætte din dagligdag, mens Fokus lån behandler din ansøgning og gør klar til at udbetale pengene direkte til din konto.

Angiv beløbsstørrelse

Som angivet i det første billede skal du som det første angive, hvor meget du ønsker at låne. Du kan låne mellem 10.000-75.000 kr., og du fastsætter beløbet ved at trække i boksen, hvorefter du kan se beløbet ændre sig automatisk ovenfor.

Angiv ønsket løbetid

Løbetiden angiver længden af afbetalingsperioden, hvor du også kan fastsætte denne ved at trække i boksen. Den valgte løbetid angives automatisk ovenfor den linje, som du kan trække i præcist som med angivelsen af lånebeløbet. Du kan vælge imellem at afbetale lånet fra 12-80 måneder, hvilket altså svarer til mellem 1 og 6,5 år.

Se din månedlige ydelse

Når du trækker i boksene for lånebeløb og løbetid på Fokuslån hjemmeside, ændres din potentielle månedlige ydelse automatisk. Vi anbefaler dig, at du ud fra dit almindelige privatbudget fastsætter den månedlige ydelse, hvormed du sikrer dig, at du ikke sætter dig selv for hårdt økonomisk. 

Er du for optimistisk mht. løbetiden og vurderer, at du hurtigere end reelt kan betale lånet tilbage, kan du risikere ikke at kunne overholde afbetalingsaftalen, hvilket kan medføre ekstra gebyrer. Husk derfor at se udgiften til afbetalingen i forhold til din øvrige privatøkonomi.

Når du har lagt dig fast på lånebeløb og løbetid, skal du klikke på ”Ansøg om lån nu”, hvorefter du dirigeres videre i ansøgningsproceduren hos Fokuslån.

Fokuslån - Udfyld med dine personlige oplysninger

Det næste skridt hos Fokuslån er at udfylde din ansøgning med dine personlige oplysninger, sådan at Fokuslån sikrer sig, at de har alle nødvendige oplysninger om dig og din privatøkonomiske situation. Ud fra disse kan de skræddersy deres lånetilbud til dig, så alting tilpasses til dig og netop dine behov.

Du kan i eksemplet til højre se, hvordan vi har udfyldt felterne med navn, telefonnummer, e-mail, statsborgerskab samt fødselsdato. 

Bopæl og civilstand

Efter du har udfyldt de første indledende felter, skal du angive oplysninger om din bopæl og civilstand. Dette hjælper Fokuslån med at danne et klart billede af, hvordan din økonomi muligvis ser ud baseret på generelle samfundsstatistikker om løn, huspriser m.v. i dit pågældende boligområde.

Beskæftigelsesforhold

Efter du har udfyldt oplysningerne om din bopæl og civilstand, skal du oplyse Fokuslån om dine beskæftigelsesforhold. Her skal du bl.a. angive din jobfunktion, hvor du har en række forskellige forudbestemte jobs at vælge mellem.

Samtidig skal du også angive navnet på din arbejdsplads samt hvor længe du har været ansat hos den pågældende arbejdsgiver.

Slutteligt i denne sektion af ansøgningsproceduren skal du oplyse din årsindtægt før skat og derefter hvor meget du får udbetalt om måneden før skat. Ud fra dette får Fokuslån den nødvendige indsigt i din privatøkonomi, hvormed de kan udregne udlånsrisikoen ved at etablere et lån til dig. Denne risikovurdering anvender Fokuslån til at fastsætte alle variable aspekter i dit lånetilbud.

Som det sidste skal du angive, om du er medlem af en A-kasse, og dermed om du som udgangspunkt er økonomisk sikret mod arbejdsløshed. Er du medlem af en A-kasse får du udbetalt dagpenge trods arbejdsløshed, hvilket signalerer overfor Fokuslån, at du som oftest stadig vil være i stand til at overholde dine afbetalinger på lånet.

Bankoplysninger

Under bankoplysninger skal du svare på tre spørgsmål, hvor Fokuslån på forhånd har gjort det nemt for dig at svare med enten ”ja” eller ”nej” på disse.

Først skal du svare på, hvorvidt du har lån hos øvrige finansieringsselskaber. Dernæst skal du redegøre for, om du har VISA/Dankort og kreditkort, hvormed Fokuslån anvender disse oplysninger til at klarlægge deres profil af dig som kunde.

Slutteligt skal du angive oplysningerne om den bankkonto, som du ønsker dit lån udbetalt til.

Det sidste du skal gøre for at sende din låneansøgning afsted til Fokuslån, er at acceptere Fokuslån´s lånebetingelser samt give samtykke til, at virksomheden bag Fokuslån, 3C Retail A/S, bl.a. må indhente oplysninger om dig hos kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre.

Fokus lån - Modtag et skræddersyet lånetilbud

Ud fra din profil og samtlige personlige oplysninger får du et unikt og skræddersyet lånetilbud fra Fokuslån.

Fokuslån giver dig svar inden for én time, og det er herefter helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af lånetilbuddet fra Fokuslån. Det er uforpligtende at ansøge om lån hos Fokuslån, og en eventuel låneaftale er først bindende, når du har underskrevet denne og sendt den retur til Fokuslån.

Det eneste du skal gøre nu, er at bekræfte din låneansøgning hos Fokuslån med dit Nem-ID, hvorefter du inden for kort tid får pengene udbetalt direkte på din angivne bankkonto.