MONEYBANKER.dk linje MONEYBANKER.dk linje
357.650
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

❓ Lån penge nu 2019

Lån penge nu med MONEYBANKER.dk er en hurtig og nem måde for dig at finde det billigste kviklån, forbrugslån og andre typer af online lån på. Hvad du bruger de lånte penge til er helt op til dig, og der bliver hverken stillet krav om sikkerhed eller krævet svar på indledende spørgsmål. Det eneste låneudbydere ovenfor har som formål er at sørge for, du har mulighed for at låne penge til dine drømme eller et akut behov.

Yderligere fokuserer ovenstående låneudbydere på at give dig en hurtig behandlingstid, da det at låne penge via online lån netop ofte handler om at få penge hurtigt på kontoen. De har fuld forståelse for, at du muligvis ønsker at holde låneårsagen for dig selv og prioriterer derfor anonymitet i forbindelse med behandlingen af din låneansøgning.

Lån penge hurtigt og nemt ved at indstille søgefunktionerne øverst på siden, så får du samtlige lånemuligheder listet og kan frit vælge mellem dem alle.

⭐ Top 3 lån 2019

⭐ Lån penge nu

Lån pengeMONEYBANKER.dk er til for at hjælpe dig med at finde det bedste lån onlineMONEYBANKER.dk er en dansk sammenligningsservice konstrueret unikt til at finde det bedste lån til lige præcis dit behov. Vi hjælper dig med at finde overskuelighed på markedet, så du får det bedste lån til den billigste pris. Med MONEYBANKER.dk ved hånden er det en nem sag at låne penge, da vi har samlet de mest efterspurgte låneudbydere på det danske marked i én oversigt til dig. Du slipper derfor for at skulle gennemsøge lånemarkedet på egen hånd, da du hurtigt og nemt kan danne dig et komplet overblik via vores søgefunktioner.

Kom i mål med dit lån på ganske få klik. Er du tvivl om, hvordan du skal bruge søgefunktionerne, skal du læse afsnittet nedenfor, hvor vi beskriver den bedste måde at bruge disse på.

⭐ Top 3 lån 2019

💰 Lån med hurtig udbetaling



Du behøver blot gennemgå tre simple trin for at finde det mest ideelle kviklån eller hurtig lån til lige præcis dit unikke behov. Følg nedenstående tre trin start med at låne penge, så har du pengene på lommen inden for 1-2 bankdage.

    1.    Indstil søgemaskinen

    2.    Sammenlign lån

    3.    Klikke dig videre til minimum tre låneudbydere og lån penge.

Sådan finder du lån

Start med først at indtaste dine ønsker øverst på MONEYBANKER.dk, hvor vi har konstrueret en søgemaskine, som gennemsøger markedet for lån på én gang. Dette er det vigtigste trin, da søgemaskinen via dine indtastninger frasorterer alle de låneudbydere, som ikke er i stand til at efterkomme dine krav. Sådan kan du låne penge på kortest tid.

Ved at anvende søgemaskinen sikrer du dig, at samtlige låneudbydere på resultatlisten er relevante for dig.

Lån nu sammenligning

Efter du har indtastet dine krav i søgemaskinen, har du nu en samling af de låneudbydere, hvor du kan låne penge. 

Efterfølgende skal du huske at sammenligne de forskellige udbydere ud fra dine præferencer og dit kendskab til de præsenterede, så du låner penge på det bedst mulige grundlag.

Kender du ikke noget til de viste låneudbydere eller har du behov for at lære dem bedre at kende, før du vælger hvilken udbyder du vil låne hos, kan du læse om låneudbydere ved at klikke dig videre. Ud fra beskrivelserne kan du vurdere, hvilke(t) låneselskab(er) du ønsker at anvende og som bedst passer til dine præferencer.

Bedste lån

Bedste lånSammenlign de forskellige danske låneudbydere på MONEYBANKER.dk find hurtigt det bedste og billigste for dig.

Når du har besluttet dig for, hvor du ønsker at låne penge, skal du klikke på knappen ”Ansøg nu”. Når du gør dette, dirigerer vi dig direkte videre til låneudbyderen, hvor du udfylder en låneansøgning og på denne måde starter låneprocessen.

Vi anbefaler altid, at du som minimum ansøger om lån gennem tre låneudbydere, da dette sikrer dig det bedste og billigste lån. På denne måde bliver det at låne penge online en mere gennemsigtig proces for dig, da du efterfølgende kan sammenligne de forskellige tilbud af lån.

Kort fortalt skyldes dette, at låneudbyderne først fastsætter lånets indhold, når de laver et lånetilbud til dig. Du kender dermed ikke renten og ÅOP'en på forhånd, ligesom du heller ikke ved, hvor meget du må låne samt længden på tilbagebetalingsperioden.

Det er fuldstændig uforpligtende at ansøge om et lån gennem låneudbydere på MONEYBANKER.dk, hvorfor du roligt kan ansøge flest mulige steder. Start med at låne penge nu ved at klikke dig videre til de låneudbydere, der bedst opfylder dine krav og ønsker. Hos de enkelte låneudbydere kan du nærlæse deres politikker og standardrenter, ÅOP´er og meget mere. Er du i tvivl om hvad ÅOP betyder, kan du læse en forklaring her på Danske Bank.

Få fuld anonymitet når du låner penge både før, under og efter lånet i en grad, hvor den eneste person med kendskab til lånet er dig.

For mere information er du velkommen til at kontakte os samt læse en detaljeret beskrivelse længere nede på denne side.

⭐ Top 3 lån 2019

💵 Lån 2019

Lån 2019Se en oversigt over lån i 2019 hos MONEYBANKER.dk

Ovenfor kan du se alle de lånemuligheder, hvor du kan låne penge nu og valget mellem de forskellige låneudbydere kan være svært. Via dine indtastninger i vores søgemaskine øverst på siden, får du frasorteret alle de udbydere, som ikke er i stand til at leve op til dine krav. Så snart du har indtastet dine ønsker, opdateres resultatlisten med det samme, hvorefter du blot skal vælge, hvor du ønsker at låne penge.

Vi skaber dermed overblikket for dig, så du kan fokusere på at træffe de rigtige beslutninger og hermed bliver det nemt og hurtigt at låne penge. Vores formål er at gøre det så nemt som muligt for dig at låne penge nu.

⭐ Top 3 lån 2019

👍 Lån penge hurtigt nu

At låne penge er for mange vigtigt, og der kan være mange grunde til, at behovet for at låne pludseligt opstår. Det kan være ønsket om at få huset istandsat, en velfortjent ferie eller måske trænger bilen til en kærlig hånd.

Uanset hvad du ønsker at låne penge til, er der ingen af de ovennævnte låneudbydere der stiller spørgsmål til dig om årsagen til lånet. Når du låner penge gennem låneudbyderne på MONEYBANKER giver det dig altså fuld frihed over de lånte penge uden indblanding fra andre. Det eneste selskaber gør er at tilfredsstille dit behov for at låne, så du igen kan fokusere på det vigtigste for dig uden én eneste bekymring om økonomi. Lån penge fritager dig dermed for dine bekymringer, og ud fra dit budget, som du altid bør lave, kan du overskue din økonomi langt bedre. Du kan læse mere om at låne penge hurtigt her.

MONEYBANKER.dk kender til vigtigheden i at kunne låne hurtigt og problemfrit, og vi ønsker derfor at gøre det lettere for dig at overskue dine lånemuligheder.

Vi giver dig et personligt overblik over lånemarkedet på blot én enkelt søgning.

⭐ Top 3 lån 2019

🎗 Sammenlign lån 2019

Sammenlign lån onlineMONEYBANKER.dk har lavet en søgemaskine for online lån, sådan du nemt kan få et overblik over dine lånemulighederDu låner penge ved at følge disse tre simple skridt. Nedenunder de tre angivne skridt har vi forklaret i detaljer hvorfor du bør anvende søgefunktionerne, hvormed vi ønsker at sikre os, at du har fuld gennemsigtighed og klarhed over hvordan vores søgemaskine fungerer i praksis.

For at gøre vores service så nem som mulig for dig at bruge, har vi opstillet en vejledning på blot tre skridt. Det eneste du skal gøre er at angive hvor meget du ønsker at lån.

Når denne indstilles, frasorteres alle de låneudbydere som ikke er relevante. Du kan herefter låne penge gennem de præsenterede.

Nedenfor kan du læse en detaljeret beskrivelse af hver af de tre søgeindstillinger.

1. Hvor mange penge vil du låne nu?

Låneudbydere på oversigten har vidt forskellige beløbsgrænser for, hvor meget du kan låne gennem dem. Dette er de på baggrund af de personer, som de har henvendt deres lån til, hvorfor de naturligvis fravælger enkelte kunder på denne måde.

Der vil derfor være enkelte selskaber som du muligvis ikke kan anvende, såfremt du ønsker at låne f.eks. over 50.000 kr. Vi har dog sikret os, at vi har selskaber med, som kan tilfredsstille ethvert lånebehov, så du har de bedste muligheder for at låne penge nu direkte via vores oversigt. At låne penge behøver ikke være kompliceret, hvilket vores oversigt samt de repræsenterede selskaber er et bevis på.

2. Over hvor lang tid vil du låne penge?

I forbindelse med låneansøgningen skal du angive, hvordan du helst ser din afbetalingsperiode, også kaldetløbetid, til at være struktureret. Ønsker du en kort afbetalingsperiode betaler du af i større månedlige beløb, hvilket stiller krav til din privatøkonomi og dit månedlige rådighedsbeløb om at være klar til dette.

Det kan være fristende at sætte en kort tidsramme for tilbagebetalingen, eftersom det resulterer i en lavere ÅOP (årlige omkostninger i procent). Er dit rådighedsbeløb imidlertid ikke højt nok til at kunne løfte afbetalingen, risikerer du ekstra omkostninger ved lånet i form af rykkere m.m. Du skal altid låne penge med omtanke, så du undgår ekstra gebyrer og omkostninger ved at låne.

Vi anbefaler derfor altid, at du lægger et månedligt budget, så du har fuld overblik over din økonomi. Det kan være vanskeligt at lægge et budget, hvis det er uvant for dig. Mangler du hjælp til at lave et budget, kan du med fordel læse vores afsnit omkring budgetlægning længere nede. Med det rette budget får du det fulde overblik, så du ved præcis hvad du er i stand til at betale tilbage hver måned på dit kviklån.

3. Hvor gammel er du?

Når du låner penge gennem flere af låneudbydere betyder samtidig krav til din alder, hvorfor du bør anvende søgeindstillingen til at frasortere de, som ikke har dig inden for deres målgruppe. Er du 25 år eller derover, har du mulighed for at låne gennem samtlige låneudbydere på oversigten, hvorfor du ikke behøver at anvende indstillingen.

Er du derimod under 25 år, har enkelte låneudbydere valgt ikke at udlåne penge til dig. Dette behøver ikke være nogen ulempe for dig, da dette valg kun indikerer det enkelte selskabs målgruppe. Du kan stadig sagtens låne penge gennem nogle af de øvrige selskaber med lavere krav til din alder.

Hver udbyder har valgt at strukturere deres finansielle ydelser efter en nøje udvalgt målgruppe, så de dermed bedst kan servicere disse på baggrund af deres unikke behov. De låneudbydere som derfor har struktureret deres lånetilbud efter dig og din alder, har samtidig også specialiseret sig i at give dig den bedste service skræddersyet til de behov, som karakteriserer din aldersgruppe. Dette giver dig også en tryghed, da du ved hermed ved, at låne penge gennem en given låneudbyder er ens betydende med specialiseret assistance i enhver situation.

Lån penge nu ved at følge disse tre enkle skridt, og du er tættere på at have pengene på din konto inden for 1-2 bankdage. De fleste selskaber udbetaler allerede pengene dagen efter du har ansøgt. Jo før du ansøger - jo før kan du få glæde af lånet og de ekstra penge på lommen. Du kan låne penge nu ved at indstille søgemaskinen og se dine lånemuligheder.

⭐ Top 3 lån 2019

📉 Ofte stillede spørgsmål om lån

Lån penge - Ofte stillede spørgsmålHos MONEYBANKER får vi mange gode spørgsmål omkring det at låne penge. Vi har i nedenstående FAQ sektion prøvet at besvarer nogle af de hyppigste spørgsmål. Har du et spørgsmål vi ikke har besvaret, hører vi gerne fra dig. Kontakt os evt. via vores kontaktformular som du finder et link til nederst på vores side.

💡 Hvor mange penge kan jeg låne nu?

På MONEYBANKER kan du ansøge om at låne penge og i de fleste tilfælde få pengene udbetalt allerede samme dag. Hvor meget du kan låne kommer an på den kreditvurdering, låneselskabet laver ud fra dine oplysninger. Det er 100% uforpligtende at ansøge om at låne penge, og du kan frit ansøge flere steder.

❓ Hvordan finder jeg det bedste lån?

Hos MONEYBANKER har vi allerede hjulpet over 350.000 danskere med at finde det bedste lån. Angiv dine krav i vores søgemaskine, så får du præsenteret alle de lån, som møder dine krav. Du kan herefter frit vælge hvilket lån, du finder bedst og klikker dig videre til.

🔔 Hvornår er mit lån udbetalt til bankkontoen?

Ud fra dine kontooplysninger udbetaler låneudbyderen typisk det lånte beløb inden for 24 timer, efter de har modtaget din underskrevne låneaftale.

Nogle låneudbydere udbetaler lånet samme dag, som du returnerer låneaftalen, såfremt de modtager den inden for deres normale åbningstid. Er du i tvivl om en pågældende låneudbyder lever op til dit krav om udbetaling samme dag, anbefaler vi, at du tager kontakt til låneudbyderens kundeservice.

💰 Hvordan låner jeg penge billligst?

Du bør altid ansøge om at låne penge flere steder. Det sikrer dig nemlig flere lånetilbud på hånden, som du derefter frit kan vælge imellem. Det er altid ganske uforpligtende at ansøge om et lån, og du er først bundet af lånet, når du har skrevet under og returneret låneaftalen.

⭐ Top 3 lån 2019

📌 Låneomkostninger 2019

LåneomkostningerFå herunder en oversigt over omkostninger der kan være i forbindelse med optagelse og afvikling af et lån.

 • Engangsomkostninger
 • Løbende omkostninger
 • Stiftelsesprovision
 • Månedlige og årlige omkostninger
 • Ekspeditionsgebyr
 • Administrationsgebyrer
 • Faktureringsgebyr
 • PBS-gebyrer
 • Forsikringsgebyr
 • Depotgebyrer
 • Dokumentgebyr
 • Renter

SKAT har lavet en oversigt over omkostninger og fradrag, som du med fordel kan læse. Der er f.eks. mange fradrag i forbindelse med at låne penge, hvilket giver dig økonomisk gevinst. Læs om reglerne på SKAT her.


⭐ Top 3 lån 2019

⏰ Lån nu via MONEYBANKER.dk

Se herunder et eksempel på et lån med ÅOP på 7%. Læs mere her omkring ÅOP.

Lånebeløb

50.000 kr.

Løbetid

36 mdr.

Månedlig ydelse

1.539 kr.

ÅOP

7%

Samlede kreditomkostninger

5.401 kr.

Samlet pris

55.401 kr.

⭐ Top 3 lån 2019

💳 Rentebetingelser ved lån

For din egen skyld, kan det være en fordel at ansøge om et forbrugslån hos flere låneudbydere. Du kan låne penge ved at gøre dette, hvilket sikrer dig den bedste rente og dermed de allerbedste lånebetingelser.

Grunden til dette er, at du hos nogle låneudbydere først kender den endelige lånerente, når du har ansøgt om lånet. Du sikrer dig derfor bedre lånebetingelser, når du har ansøgt hos flere låneudbydere på samme tid, da du efterfølgende kan acceptere lånet med de mest attraktive låneforhold. Bliver din låneansøgning godkendt hos flere låneudbydere, kan du frit beslutte hvilket lånetilbud du ønsker at benytte dig af, hvormed det at låne penge ikke behøver at blive en dyr oplevelse.

Husk at det er uforpligtende at ansøge hos ovennævnte låneudbydere. Endvidere er en låneaftale først bindende, når du har underskrevet og sendt den retur til låneudbyderen.

Lån penge nu med ro i sindet ved at ansøge hos flere låneudbydere på samme tid og giv dig selv gunstige betingelser for en sund privatøkonomi.

Er du i tvivl omkring hvad du skal betale om måneden kan vi også anbefale en service som Laaneberegneren.dk, hvor du hurtigt kan få et overblik over både månedlige og evt. kvartalsvise betalinger på et lån.

Lån i bankenBank lån

At låne penge gennem et traditionelt pengeinstitut og låneudbyderne på MONEYBANKER.dk's oversigt er lig med store og betydningsfulde forskelle.Vi har neden for beskrevet de væsentligste fordele og ulemper, som du kan opleve ved at låne gennem overstående låneselskaber. Læs fordele og ulemper grundigt igennem og lån penge nu gennem de udbydere som opfylder dine forventninger.

Fordele ved lån

Der er adskillige fordele ved at låne penge gennem én eller flere af selskaberne på vores oversigt.

Er du til hurtig lån vil du helt sikkert blive positivt overrasket over, hvor hurtigt selskaberne faktisk evner at behandle din låneansøgning. De ved, at hurtighed betyder meget for størstedelen af deres nuværende samt potentielle kunder, og når du henvender dig til dem, får du altid hurtig svar.

Når du sender din låneansøgning, får du typisk svar inden for 15-60 min., hvorefter du sidder med et lånetilbud i hånden. Underskriver du dette med det samme og sender retur, kan du få pengene på kontoen inden for ganske få dage og hos nogle allerede samme dag, som du sender den underskrevne låneaftale retur. At låne penge på denne måde kan altså betyde meget for dig, såfremt du mangler et hurtigt lån.

En anden væsentlig fordel ved at låne penge gennem én eller flere af låneudbydere i oversigten er deres professionelle behandling af dig som ansøger. De forstår, at man som ansøger ikke altid har lyst til at oplyse om årsagen til lånet, hvorfor de har gjort det til deres faste praksis ikke at spørge ind til dit lånebehov. Hvad du tænker at anvende de lånte penge til er altså udelukkende dit anliggende og anses som en privat sag. Lån penge vedkommer ikke andre end dig og de mennesker, som du vælger at inddrage i processen.

Dette betyder også, at du har fuld råderet over de udbetalte penge og kan realisere ethvert behov og enhver drøm, som du måtte have. Hvad enten dette er et nyt køkken, ny bil, en drømmerejse eller andet, det er dine penge og derfor dit valg.

Hvis du låner penge gennem almindelige pengeinstitutter kan det være vanskeligt, såfremt man ikke kan stille kaution eller indløse friværdi i sin bolig. Når du låner penge gennem MONEYBANKER.dk skal du ikke bekymre dig om friværdi, kaution eller krav om sikkerhed.

Selskaberne hos os stiller nemlig intet krav om sikkerhed, da de ønsker at gøre det så nemt og enkelt for samtlige danskere at låne penge.

Låneudbydere i vores oversigt prioriterer nærvær og tilstedeværelse, hvilket er en stor fordel for dig. Det betyder nemlig, at du kan låne uanset hvilken tid på døgnet du ønsker, og uanset hvor i verden du befinder dig. Hele låneprocessen sker online, hvorfor du faktisk kan sidde derhjemme ved køkkenbordet og låne penge nu.

Du behøver hverken ringe eller møde op til fysiske møder, da alt dette er skåret væk for at gøre det lettest og hurtigst muligt for dig at låne penge.

Ulemper ved at låne penge nu

Hvor der er indtil flere fordele ved at låne penge som kviklån via ovenstående oversigt, er der blot én ulempe. Denne ulempe er omkostningsniveauet som hører med til lånet, hvilket er fælles for alle låneselskaberne. Låner du penge gennem ovenstående låneselskaber kan det også betyde høje gebyrer, såfremt du misligholder din låneaftale. Vi anbefaler derfor, at du altid læser din låneaftale nøje igennem, så du kender alle aspekter på forhånd, før du sender den underskrevne låneaftale retur.

Søg efter lån flere steder

Søg efter lån flere stederHos os har du mulighed for at søge et online lån flere steder, og vælge netop det lån som giver dig de bedste rentebetingelser.

Du kan dog overkomme denne ulempe ved at ansøge om lånet gennem flere udbydere, da dette giver dig billige lån og flere kort på hånden, når du skal vælge det mest attraktive lånetilbud.

Når du ansøger om at låne penge betegnes dette udelukkende som en forespørgsel på et lånetilbud, fordi det at låne penge gennem ansøgninger til ovenstående selskaber er altså ganske uforpligtende og sker helt uden risici. Efter du har modtaget lånetilbuddene kan du sammenligne disse på baggrund af bl.a. ÅOP, og vælge lige præcis det tilbud på lån, som du finder mest ideelt til din unikke situation.

Lån penge nu med omtanke

Hvis du låner penge gennem vores oversigt, men husk altid at gøre dette med omtanke. Som du måske ved er omkostningsniveauet højere hos ovennævnte låneudbydere, end hvis du vælger traditionelle lån gennem en bank.

Har du behov for at låne penge nu anbefaler vi, at du gør dette på baggrund af et budget, som sikrer dig fuld overblik over din privatøkonomi. Er du i tvivl om, hvordan du bedst lægger et budget, bør du læse nedenstående afsnit om budgettering. Lån penge uden et budget kan resultere i en uoverskuelig situation, hvor du til sidst ikke kan overskue de månedlige indtægter og udgifter. Husk derfor altid at lav et budget, som du naturligvis holder opdateret på kontinuerlig basis.

Du kan låne penge nu direkte via vores servicetjeneste og få penge på lommen med det samme.

⭐ Top 3 lån 2019

🤲 Lånebudget

Lånebudget - Lån penge nu hos MONEYBANKER.dk

Du skal altid huske at låne penge med en korrekt budgettering af din privatøkonomi, hvormed du har overskuelig over rådighedsbeløb, indtægter og udgifter. De bedste privatøkonomiske beslutninger sker på baggrund af et budget, som viser dig i hvilket omfang du har behov for at låne. Det kan være, at du ved at lægge penge til side hver måned det næste år har råd til det, som du lige nu går og drømmer om. Dette løfter et budget sløret for, hvorfor vi hos MONEYBANKER.dk anbefaler dette. Kan du ikke vente på at få opfyldt dine drømme, kan du låne via ovenstående oversigt. Gør du dette skal du dog alligevel lægge et budget, da du gennem dette opnår bedst indsigt i din egen privatøkonomi.

En væsentlig årsag til at du skal lægge et budget, før du låner, er fastlæggelsen af tilbagebetalingsperioden. Som tidligere beskrevet på denne side kan du med en kort tilbagebetalingstid reducerer dine låneomkostning. Er du for optimistisk på egne vegne og fastsætter en for kort periode, risikerer du at sætte dig selv for hårdt og dermed ikke have råd til at opretholde din nuværende levestandard.

Et budget hjælper dig til at få indsigt i, hvor meget du har mulighed for at tilbagebetale hver måned. På denne måde sikrer du dig mod rykkere og andre ekstra omkostninger ved lånet, som der kan forekomme, hvis du ikke overholder låneaftalens betalingsbetingelser. Budgetskema kan være svære at overskue, men med Forbrugerrådet Tænks guide i hånden, er du allerede godt på vej mod et personligt og brugbart budget.

Du kan med fordel lave et budget og låne penge, så baner det vejen til en overskuelig privatøkonomi, hvor du hele tiden kan følge med og tage gennemtænkte beslutninger ud fra din budgettering.Mangler du hjælp til at lave et budget? Find guides og få vejledning hos Finansrådet. Du kan også anvende MONEYBANKER´s budget, hvor vi har taget alle de væsentligste indtægter og udgifter med, og du kan selv tilføje og fjerner poster, som for dig er nødvendig eller unødvendig. Du kan finde budgetskemaet her: 
Budgetskema_skabelon.xlsx

⭐ Top 3 lån 2019

🔎 ÅOP - Årlige omkostninger i procent

I forbindelse med et kviklån er der visse udgifter, som du bør lægge mærke til. At låne via ovenstående låneudbydere har visse fordele samt visse ulemper, som du skal veje op mod hinanden, inden du træffer beslutningen om at låne.

Den væsentlige ulempe ved at låne penge nu via de præsenterede låneselskaber er deres låns udgiftsniveau. Renteniveauet kan være væsentlig højere end hvad du tidligere har oplevet, og samtidig kan forekomme gebyrer, administrationsomkostninger m.m., hvilket kan gøre det vanskeligt at gennemskue det præcise udgiftsniveau og gøre lånetilbuddene sammenlignelige.

Når du sammenligner lånene skal du dog kun fokusere på betegnelsen ÅOP, som angiver årlige omkostninger i procent. Ved at kigge på ÅOP får du altså angivet de samlede renter, gebyrer og administrationsomkostninger ved lånet udregnet i procent pr. år.

De forskellige omkostninger kan variere fra det ene selskab til det andet, eksemplificeret ved at niveauet for gebyrer er lave hos den ene og høje hos en anden. Men ved at fokusere på ÅOPen sikrer du dig det billigste lån, hvorfor vi anbefaler, du gør dette.

Det er vedtaget ved lov af Folketinget i Danmark, at samtlige låneudbydere tydeligt skal oplyse ÅOP i forbindelse med deres finansielle ydelser. Dette er vedtaget for at skabe mest mulig klarhed over omkostningsniveauet samt for at skabe gennemsigtighed for dig som forbruger.

Vil du låne penge, handler det altså ikke blot om at få pengene udbetalt hurtigst muligt. Det handler i lige så høj grad om at holde udgifterne nede, så du ikke skal betale for meget for dit lån.

⭐ Top 3 lån 2019

🤑 Hvem kan låne penge?

Hvem kan låne penge

Vi har fokuseret på at konstruere en servicetjeneste på MONEYBANKER.dk, som tilgodeser flest mulige danskere, således det er muligt for samtlige danskere med interesse for dette kan låne penge. Der er imidlertid en række fælleskrav til dig som ansøger, som du skal være i stand til at opfylde for at kunne komme i betragtning til et lån.

Disse er:

    •    Du skal være myndig

    •    Du skal have dansk statsborgerskab

    •    Du skal have bopæl i Danmark

Det første krav opfylder du almindeligvis, såfremt du er fyldt 18 år. Der er dog visse undtagelser, som f.eks. hvis du har et værgemål som voksen, hvor din økonomi typisk forvaltes af andre end vedkommende selv. Er dette ikke tilfældet for dig, kan du uden problemer opfylde dette alders krav. Er du i tvivl, om du opfylder dette krav, kan du læse myndighedsloven hos Retsinformation.

Nogle låneudbydere stiller endvidere krav om, at du ikke er registreret i RKI, Ribers Kredit Information eller Debitor Registret. Du kan læse om disse to registre i det følgende afsnit.

⭐ Top 3 lån 2019

💸 Hvad er RKI?

Ribers Kredit Information er et register over dårlige betalere, og er skabt med henblik på at beskytte danske virksomheder mod økonomiske tab, som disse dårlige betalere potentielt kan medføre. Formålet er, at en given virksomhed skal kunne slå et personnummer op og indsamle informationer om dennes betalingshistorik, såfremt vedkommende er registreret. Findes man ikke i RKIs register, kan en virksomhed ikke hente information om ens betalingsadfærd.

RKI fungerer altså som en sikkerhed for virksomheder, så de er i stand til at baggrundstjekke personer ved indgåelse af købsaftaler. Ligeledes informeres virksomheden efterfølgende, såfremt en eksisterende kunde registreret som værende dårlig betaler.

Debitor Registret, DBR, fungerer overordnet set på samme vis som RKI, da de har specialiseret sig indenfor kreditinformation og kreditvurderinger af privatpersoner (læs mere om rki). Virksomheder kan hos DBR også søge informationer om privatpersoner, og dermed bruge registreret som en forebyggende indsats mod dårlige betalere.

Lån penge nu såfremt du ikke er registreret i én eller begge af ovennævnte registre. Er du derimod registreret, anbefaler vi dig at tage kontakt til de udbydere, som du ønsker at anvende. Du kan evt. anvende deres chat-funktion, hvilket de fleste udbydere har på deres hjemmesider, hvor du kan høre om mulighederne for at låne trods registreringen. Er du i tvivl om du er registreret i RKI, kan du kontakte dem lige her.

⭐ Top 3 lån 2019

✔ Lån trods RKI

Langt de fleste låneudbydere har også et krav om, at du og andre kunder ikke må være registreret i RKI for at kunne optage et lån. RKI registrerer dårlige betalere, for eksempel personer der ikke har betalt deres regninger til tiden eller overholdt deres låneaftaler med kreditor. Dette med henblik på at beskytte virksomheder mod at indgå (bindende) aftaler med risikable kunder.

Hvis du er registreret i RKI, har du dog stadig mulighed for at indgå aftaler med nogle enkelte låneudbydere og optage et lån hos disse. Du løber dog en stor risiko ved at låne penge hos disse udbydere, da dine lånevilkår generelt er ufordelagtige, blandt andet på grund af skyhøje renter og ekstragebyrer.

Hvis du vil låne penge trods RKI, har du overordnet to forskellige muligheder.

Den ene løsning er den umiddelbart nemmeste, men også den mest uholdbare: Vent fem år, til din RKI-registrering bliver slettet. Grunden til, at det er en uholdbar løsning er, at det er lang tid at vente, og selvom din registrering bliver fjernet, bliver din gæld altså ikke fjernet. Så det er op til dig at vurdere, om det er ventetiden værd.

Den anden løsning er, at du fokuserer på at gøre dig fri af din gæld og får slettet din RKI-registrering, særligt hvis du har brug for at låne inden for kort fremtid. Det første skridt på vejen til at blive gældfri er, at du, eventuelt i samråd med en rådgiver, får skemalagt din privatøkonomi, så du kan få et samlet overblik over dine faste og variable udgifter samt dine indtægter. Dine faste udgifter er for eksempel husleje, forsikring, el, vand og varme, og dine variable udgifter er for eksempel madindkøb, tøj, oplevelser, frisør og tandlæge. Du kan desuden finde et væld at budgetskabeloner på internettet.

Så snart din private økonomi er plottet ind i skemaet, kan du, og eventuelt din rådgiver, lokalisere økonomiske faldgruber, som lige nu forhindrer dig i at betale din gæld. I kan derefter lægge en plan over din fremtidige økonomi og justere på dine poster, så du står tilbage med et (større) rådighedsbeløb, der kan betale dine regninger og rykkere - og få dig slettet fra RKI. Derudover kan du også tage kontakt til den virksomhed, som du skylder penge og forføre dig om en fordelagtig afdragsordning eller rabatter, så du enten hurtigere eller nemmere kan betale din gæld.

Når du på et tidspunkt har betalt din gæld, skal du sørge for at få en kvittering fra den virksomhed, der har meldt dig til RKI, som et bevis på, at du ikke længere skylder penge. Derudover skal du gøre virksomheden opmærksom på, at du bliver slettet fra RKI, da det er virksomhedens ansvar.

⭐ Top 3 lån 2019

🏦 RKI guide

RKI guide til lån

Der kan være mange grunde til, at du er registreret i RKI som dårlig betaler. Det kan være lige fra, at du ikke har betalt dine elregninger, til dit hus er gået på tvangsauktion. Her kan du læse om dine muligheder i forbindelse med lån, når du er registreret i RKI, og hvad der anbefales, du gør og ikke gør, hvis du er registreret som dårlig betaler. Desuden kan du læse om gode råd til, hvordan du kan forbedre din økonomiske situation og undgå at blive registreret i RKI.

⭐ Top 3 lån 2019

💶 Lån og RKI

Der findes online låneudbyder, som tilbyder lån til RKI-registrerede personer. Disse låneudbyderes lån er typisk forbundet med en meget høj rente og mange gebyrer. Dette betyder dog, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet (hus, bil eller anden værdi). Desuden findes der pantelånere i Danmark. Hos en pantelåner indleverer du en genstand med værdi (eksempelvis en guldhalskæde), hvormed du låner penge i genstanden. Det sker ved, at pantelåneren vurderer din indleverede genstand, og du låner penge svarende til vurderingen. På den måde er det altså muligt at optage lån, selvom du er registreret i RKI som dårlig betaler.

Det er dog langt fra altid optimalt at optage forbrugslån og andre lån, hvis du er registreret RKI. Hvis du allerede står i en økonomisk dårlig situation, er der stor risiko for, at den forværres, hvis du stifter mere gæld. Det kan i værste fald resultere i tvangsauktion, hvis du eksempelvis ejer et hus. Vælger du at pantsætte en ejendel, skal du gøre op med dig selv, om du vil risikere at miste genstanden, hvis du ikke kan afbetale lånet, pantsættelsen medfølger.

⭐ Top 3 lån 2019

💷 RKI-lån

At optage et lån trods en RKI-registrering kan udelukkende være en mulighed, hvis du er 100 procent sikker på, at du får penge til rådighed indenfor en overskuelig og meget nær fremtid. Du skal være sikker på, at du kan afbetale de meget høje renter og gebyrer, der er ved lån trods RKI. Samtidigt skal du eksempelvis være afklaret med, om du ønsker at pantsætte nogle af dine værdier for at kunne låne penge. 

Selvom det er muligt at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler, er det mest hensigtsmæssigt først at komme ud af RKI og afbetale din allerede stiftede gæld. For det første er der stor sandsynlighed for, at din gæld bliver mere uoverskuelig, hvis du låner penge trods en RKI-registrering. For det andet har du som RKI-registreret låneansøger meget dårlige vilkår og muligheder i forbindelse med lån. Virksomheder, der tilbyder RKI-registrerede personer lån, vil ofte kræve:

 

 • Væsentligt højere renter end ved andre lån
 • Forhøjede og flere gebyrer
 • Pant i dine ejendele, hvis du optager lån hos en pantelåner
 • Forhøjede afdrag
 • Indskud

 

Det er vigtigt, at du grundigt overvejer, om det er det værd at optage flere lån. MONEYBANKER anbefaler, at du fokuserer på at komme i en bedre økonomisk situation i stedet for at forhøje din gæld, hvilket med stor risiko forværrer din økonomi.

Selvom det kan virke som en nem og fristende løsning at optage et nyt lån til at tilbagebetale andre lån, er det ikke den ideelle løsning. Det kan have den konsekvens, at din gæld vokser sig større og større, hvis du heller ikke er i stand til at afbetale det nystiftede lån, hvilket er uhensigtsmæssigt.

En anden og bedre løsning er, at du sikrer, du har en fast, månedlig indkomst. Når du har det, kan du betale dine kreditorer og øvrige faste udgifter som husleje og forsikring, uden det er nødvendigt at låne penge. Har du allerede en fast indtægt, kan du undersøge mulighederne for at få flere timer på arbejdet eller eventuelt få et arbejde mere. På den måde vil du øge din månedlige indkomst og dermed forbedre dine muligheder i forhold til at afbetale din gæld hurtigere.

Som det tredje kan du overveje dit forbrug. Har du en dårlig vane, du burde spare væk? Det kan godt være, det ”bare er 20 kroner”, men hvis du bruger en 20’er for meget hver dag i ét år, er det 7.280 kroner, du kunne have brugt på at betale regninger i stedet. I stedet for at låne vil det derfor være en god idé at kigge din privatøkonomi efter i sømmene og lægge et budget. På den måde får du et overblik over, hvor du kan spare og dermed få styr på din økonomiske situation.

Selvom der findes muligheder for at optage lån trods RKI, vil du gøre dig selv en tjeneste ved at ty til andre og mere gavnlige løsninger – eksempelvis spare på nogle af dine poster eller forsøge at øge din indkomst.

⭐ Top 3 lån 2019

💡 Bliv slettet fra RKI

Du kan kun blive registreret én gang for samme gæld. Det er kreditoren, der skal bevise, din registrering i RKI er berettiget. Registreringen som dårlig betaler i RKI bliver enten slettet efter fem år, eller hvis du får mulighed for at betale den gæld, du er registreret for. Hvis du betaler din gæld, så husk at få en kvittering som bevis. Du skal selv bede din kreditor om at fjerne dig fra RKI’s register, da det er kreditoren, der skal sørge for, at du bliver slettet herfra.

⭐ Top 3 lån 2019

❓ Lånesammenligning

Sammenlign lån fra danske banker via vores lånesammenligning på MONEYBANKER.dk

For MONEYBANKER.dk handler det om at give dig som bruger en god oplevelse med vores service, når du ønsker at låne penge. Vi har derfor valgt at holde vores side reklamefri, så du ikke påvirkes i låneprocessen, og uden reklamer kan vælge den låneudbyder, hvor du ønsker at låne penge.

Vi har derfor placeret vores søgemaskine øverst på siden, så du med det samme kan anvende denne til at frasortere de låneudbydere, som er irrelevante for dig. Det handler nemlig ikke blot om at låne penge hurtigst muligt, det handler også om at finde det bedste og billigste lån, så du skaber de mest gunstige privatøkonomiske forhold for dig selv og dine nærmeste.

Ved at placere søgemaskinen øverst giver vi den maksimal opmærksomhed, når du skal låne, hvorfor du ikke kan undgå at lægge mærke til den. Dermed håber vi, at flest mulige anvender søgeindstillingerne, før de beslutter sig for, hvor de vil ansøge om at låne penge. Så vi opfordrer samtlige brugere til at anvende vores søgemaskine gennem vores design - det bør nemlig altid ske med omtanke og med fuld klarhed over markedets forskellige udbud af lånemuligheder, når du låner penge.

I selve resultaterne har vi placeret de låneudbydere øverst, som vores brugere bedst reagerer på. Nogle låneudbydere er mere populære end andre, og vi har derfor valgt at placere de hyppigst valgte øverst, og dermed placeret de som sjældent vælges længere nede.

Er du interesseret i at se, hvor tilfredse tidligere og nuværende kunder er hos et givent selskab, kan du anvende de påførte stjerner til dette formål. Disse stjerner er givet på baggrund af anmeldelser på servicesiden Trustpilot, hvor nogle har mange anmeldelser, mens andre har få. Du skal derfor ikke bide mærke i få stjerner hos en given låneudbydere, såfremt denne ellers tilfredsstiller dine krav og forventninger.

⭐ Top 3 lån 2019

⭐ Udlånsrente

Når du ansøger om at låne penge hos en given låneudbyder, laver denne en kreditvurdering af dig som ansøger. Det betyder i praksis, at de kigger på din økonomi og laver en risikovurdering af udlånet til dig. Ud fra denne vurdering udregner de alle faktorer ved et muligt lån til dig, hvor bl.a. samtlige udgifter fastsættes ud fra de risici som lånet medfører. Jo bedre en kreditvurdering der laves på dig, jo billigere bliver lånet som udgangspunkt for dig.

Modsat stiger omkostninger ved at låne penge, hvis din kreditvurdering ikke er tilfredsstillende. Dette er helt naturligt, da låneudbyderen, udover at udlåne penge, naturligvis lever af at få disse penge retur. Har man som låneansøger en mindre god økonomi, vurderes det også at vedkommende vil have statistik sværere ved at betale lånet tilbage.

Men eftersom låneudbyderen ønsker at imødekomme ansøgerens ønske om at låne penge nu, accepterer udbyderen ansøgningen, men sætter samtidig en højere ÅOP for at beskytte egen forretning. Muligheden for et højt niveau af omkostninger kan forekomme ved at låne penge, hvorfor du altid skal kigge på ÅOPen til at afgøre, hvor attraktiv et lån er.

Dette lyder måske ikke rimeligt, men prøv at forestil dig, at du skal låne penge ud til to bekendte. Den ene har en solid økonomi, mens den anden med nød og næppe kan få hverdagen til at hænge økonomisk sammen. Ved at udlåne til den sidste person er der en naturlig større risiko for ikke at få pengene igen, hvorfor du beskytter din egen privatøkonomi ved at forlange en højere rente for lånet. På denne måde sikrer du dig, at selvom vedkommende kun betaler halvdelen af det samlede beløb, har du stadig fået dit udestående hjem pga. det høje omkostningsniveau.

Ønsker du en nærmere forklaring, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer altid inden for maks. 24 timer og hjælper dig gerne med ethvert spørgsmål, som du måtte have. Du kan låne penge nu via vores oversigt eller start med at rette henvendelse til os og få den unikke sparring, som du har behov for. Du kan også med fordel læse om emnet på Nationalbanken.dk

⭐ Top 3 lån 2019

💰 Lån online 2019

Det er ikke nogen hemmelighed, at en god privatøkonomi gør hverdagen lettere, da du slipper for en masse økonomiske bekymringer, og du slipper for at skulle vende og dreje hver en mønt. Selvom du har en fast økonomi, der kan sikre dig en stabil hverdag, kan der alligevel sagtens dukke uforudsete udgifter op, for eksempel en ødelagt iPhone-skærm, en bule i bilen eller en ekstraregning fra elselskabet, som du er nødt til at dække nu og her. I disse situationer er der heldigvis gode råd at hente. Lav et par hurtige klik med musen og undersøg dine lånemuligheder for at låne penge nu, så du kan vende tilbage til din bekymringsfrie hverdag i morgen.

⭐ Top 3 lån 2019

💵 Lån penge hurtigt

Det lyder næsten urealistisk, at du kan låne nu og her, men den er altså god nok. Med MONEYBANKER kan du nemlig ansøge om at få hurtige penge på kontoen, så du også hurtigt er i stand til at dække mindre uforudsete udgifter, som du skal have afviklet nu og her. Via nettet kan du nemlig finde frem til forskellige låntyper, herunder kviklån, forbrugslån og SMS-lån, hvor ansøgningsprocessen er simpel, og hvor låneudbyder hverken stiller krav om sikkerhed, indkalder dig til et møde eller skal vurdere, om du er berettiget til et lån eller ej. Årsagen bag din låneansøgning er nemlig et helt personligt anliggende, og derfor vil låneudbyder heller ikke spørge ind til, hvorfor du har brug for at optage et lån.

HosLån penge hos MONEYBANKER.dk MONEYBANKER.dk får du hurtigt og nemt hjælp til at vælge det bedste online lån.

Vores råd er enkelt: Indtast dine låneønsker og lånekrav i søgemaskinen på vores hjemmeside. Ved at bruge vores søgemaskine over samtlige låneudbydere på markedet, kan du nemlig målrette din søgning, så du kun behøver at danne dig et overblik over de låneudbydere, der er relevante for dig og dit lånebehov. Du indtaster blot dit maksimale lånebeløb samt din alder, og når du trykker på "Søg", kan du hurtigt få at vide, hvem der kan opfylde dine låneønsker, og derfor hvem der kan tilbyde det bedste lån til dig.

I vores sammenligningsservice kan du få oplyst, hvad den enkelte udbyder tilbyder sine kunder. Det gælder både det maksimale lånebeløb, den maksimale løbetid, minimumsgrænsen for låntagers alder samt renteniveauet. Vi har ligeledes gjort låneprocessen gennemskuelig for dig ved at fremhæve særlige informationer eller fordele ved den enkelte udbyder, for eksempel hurtig svartid eller udbetaling, fast rente, rentefrihed og andet.

⭐ Top 3 lån 2019

👍 Lånemuligheder

Grunden til, at du skal indtaste din alder i din lånesøgning, er, at nogle låneudbydere kun tilbyder lån til ansøgere, som minimum er fyldt enten 21 eller 23 år. Det betyder, at en person, som er fyldt mellem 18 og 21 år, ikke kan låne penge hos disse udbydere, til trods for at låntager er myndig. Årsagen er, at kreditor løber en mindre risiko ved at låne ud til en debitor over 21 eller 23 år, da de typisk har færdiggjort deres uddannelse eller er vant til at varetage sig selv og deres egen private økonomi. Det betyder typisk også, at de er økonomisk bevidste og fornuftige og kun siger ja til lån, som de har råd til. Hvis du endnu ikke er fyldt 21 år, kan vores søgemaskine hjælpe dig med til at frasortere de låneudbydere, som har fastsat en minimumsalder på 21 år for deres kunder.

⭐ Top 3 lån 2019

🎗 Lån penge hurtigt 2019

Traditionelle Lån penge hurtigt onlineVi hjælper dig med at finde det lån hurtigt og nemt online.lån har i mange år lidt under et rygte for at være langsomme og rigide. Der er dog meget, der har ændret sig, til fordel for dig, i låneprocessen. Stort set hvilken som helst lånemulighed du er på udkig efter, letter internettet de mange beslutninger for dig. Så læs med, og se læs hvordan du kan låne.

⭐ Top 3 lån 2019

📉 Guide til online lånemuligheder

Du kan låne penge hurtigt, hvad enten det kribler i fingrene for at få fat i den nyeste iPhone, om du vil glæde familien med en eksotisk ferie under svajende palmer, eller om du vil overraske kæreste med en lækker middag og boblende champagne. Med et par enkle klik med computermusen kan du finde frem til forskellige låneudbydere online og få et hurtigt overblik over, hvad låneudbydere af hurtige lån kan tilbyde dig. MONEYBANKER har samlet disse låneudbydere for dig og præsenteret dem for dig i én og samme oversigt, som du kan søge direkte i. Se blandt andet både lånebeløb, løbetid, renteniveau og andre særlige vilkår og fordele, som potentielt passer til dig og din økonomiske situation. MONEYBANKER gør det muligt for dig at målrette din lånsøgning og finde frem til det lån, der er skræddersyet dine behov og din privatøkonomi.

Det er yderst vigtigt for MONEYBANKER, at du lån penge online med fuld bevidsthed omkring alle fordele og ulemper om lånet. Forbrugerrådet Tænk har udarbejdet en guide til, hvordan du kan undgå kviklån, så du ikke tvinges til at tage et online lån, såfremt der er andre og bedre muligheder for dig.

⭐ Top 3 lån 2019

📌 Lån uden sikkerhed nu

Du kan også låne penge hurtigt uden sikkerhed, hvis du er på udkig efter et lån uden en masse krav og forpligtelser. Lån uden sikkerhed er nemlig en lånetype, hvor du ikke skal bekymre dig om at skulle stille for eksempel dit hus eller din bil som sikkerhed, i tilfælde af at du ikke kan betale din gæld eller overholde øvrige låneforpligtelser over for debitor. Optager du et lån uden sikkerhed, skal du dog forvente at fremsende dokumentation på, at du har en fast og stabil indkomst, så du er i stand til at betale dine samlede låneomkostning. Dette lånekrav er ikke blot til fordel for debitor, men i lige så høj grad til dig, så du ikke risikerer at sige ja til et for dyrt lån, der får dig viklet ind i en gældsspiral. At låne uden sikkerhed gælder typisk mindre lån, som egner sig bedst som mindre finansielle løsninger, for eksempel hvis du skal betale en ferie, et nyt tv eller en reparation af din opvaskemaskine.

⭐ Top 3 lån 2019

⏰ Lån penge rentefrit 2019

Du kan låne penge hurtigt og helt rentefrit via udvalgte låneudbydere på MONEYBANKER.dk, hvis du ønsker et lån, hvor du ikke skal bekymre dig om renteudgifter. Som ny kunde er det nemlig muligt for dig at optage et lån hos flere udbydere, hvor du kan takke ja til en rentefri periode, for eksempel de første 30 eller 90 dage af lånets løbetid. Du begynder derfor først at betale renter, når disse dage er gået. Du kan for eksempel både finde rentefrie forbrugslån og rentefrie kreditløsninger, og de egner sig derfor bedst til mindre køb eller mindre uforudsete udgifter, som du skal finansiere nu og her. Du skal dog være obs på, at de rentefrie lånemuligheder ofte er sammensat på en anden måde end øvrige lån, da lånene for eksempel generelt kun gælder små lånebeløb, en kort løbetid, eller et højere månedligt renteniveau, når renteperioden begynder. Du bør derfor som hovedregel kun optage et rentefrit lån, hvis du ønsker økonomisk frihed i starten af lånets løbetid, men samtidig er i stand til at dække højere låneudgifter, når den rentefri periode udløber.

⭐ Top 3 lån 2019

💳 Lån penge nu og her

Lån penge nu og her - MONEYBANKER.dkHos MONEYBANKER.dk får du hjælp til at vælge det bedste lånDet kan være, at du søger en pæn portion penge, så du kan komme på ferie til varmere himmelstrøg. Det kan også være, at du trænger til at skifte det gamle golf sæt ud med et par skinnende nye jern, der vækker respekt på den grønne bane. Uanset hvilket behov du har for at låne penge, kan du være sikker på, at du kan finde det lån, der passer til dig - og du finder det enkelt og hurtigt med et par online-klik.

Du kan finde de bedste lånemuligheder ved at bruge vores søgemaskine, som giver dig et enkelt og gennemskueligt overblik over samtlige udbydere af forbrugslån på markedet. Du angiver blot, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor gammel du er. Derefter finder låneberegneren frem til de låneudbydere, der er relevante for netop dig.

Når du har fundet den udbyder, som kan imødekomme dit lånebehov, klikker du dig direkte ind på deres hjemmeside via vores låneberegner. Når du lander på udbyders hjemmeside, bliver du guidet igennem søgeprocessen, trin for trin. Vær obs på, at du skal have NemID og eventuelt lønsedler og øvrig dokumentation klar for at kunne gennemføre din ansøgning.

⭐ Top 3 lån 2019

✅ Lån 18 år

Hos de fleste låneudbydere skal du være opmærksom på en række krav, du skal leve op til. Det gælder blandt andet din alder, da de fleste kreditorer fastsætter et alderskrav på minimum 21 år (og i nogle tilfælde 23 år). Forklaringen er, at bankerne gerne vil være sikre på, at de låner penge ud til kunder, som udgør en lav risiko, og som er i stand til at betale deres gæld. Og jo højere alder deres kunder har, jo højere er chancen for, at de har færdiggjort deres uddannelse, har fast eller delvist fast job og er i stand til at planlægge deres økonomi fornuftigt. Hvis du er yngre end 21, men stadig myndig, har du alligevel nogle muligheder for at blive godkendt. Du kan bruge vores sammenligningsservice til at indskrænke din søgning ved at oplyse din alder. På den måder skal du kun tage stilling til de låneudbydere, der er relevante for dig, så du ikke risikerer at bruge tid på en låneansøgning hos en udbyder, som ender med at afvise dig. Selvom du er 18 år og myndig, skal du ikke indgå en låneaftale, hvis du ikke er i stand til at betale din gæld. Inden du underskriver en låneaftale, skal du derfor være sikker på, at din privatøkonomi og dit økonomiske råderum kan dække de udgifter, herunder afdrag og rente, som du har i forbindelse med et lån.

⭐ Top 3 lån 2019

🤲 Låne penge som privat

Lånemarkedet hos private kunder er stort, fordi vi alle har vores helt egne personlige behov og årsager til at søge om et lån. Privat lån søges for eksempel af kunder, som er på udkig efter langsigtede låneløsninger, for eksempel realkreditlån, med en lav rente og en lang løbetid, så de kan investere i et større hus med plads til hele familien. De private lån søges dog også af kunder, som er på udkig efter kortsigtede løsninger, for eksempel forbrugslån, med et højere renteniveau og en kortere løbetid, fordi de blot har brug for at dække nogle mindre udgifter nu og her.

Ikke nok med at du kan ansøge om et lån, der mere eller mindre er skræddersyet dine behov ned til mindste detalje, har du også mulighed for at få udbetalt lånet i løbet af meget kort tid. Det er især en fordel, hvis du skal slå til med et køb nu og her, eller hvis der er tikket en uforudset regning med kort tidsfrist ind i din e-Boks. Et hav af private online-låneudbydere er dukket op i løbet af de seneste år, og derfor har det nærmest aldrig været nemmere at låne penge privat, fordi du både kan søge, ansøge og underskrive via internettet. Du skal derfor ikke tage særlig hensyn til bankens åbningstider eller vente utålmodigt på at blive kaldt ind til et trættende møde med din bankrådgiver.

Selvom låneprocessen er blevet nem og overskuelig, må låntagere dog som sagt også være forberedt på højere renter sammenlignet med for eksempel realkreditlån og banklån. Derfor er det vigtigt, at du kun siger ja til et lån, som du har råd til det. Inden du sætter gang i låneprocessen, skal du gøre dig bevidst om, hvor mange penge du præcist er i stand til at låne, hvor lang en løbetid der er hensigtsmæssig for dig, og hvor høj en rente dit økonomiske råderum kan dække. På den måde kan du målrette din søgning, når du sætter jagten ind efter et fordelagtigt lån for dig, for eksempel ved at bruge søgemaskinen på vores hjemmeside.

⭐ Top 3 lån 2019

🔎 Lån mellem private

Hvis du ikke kan finde økonomisk råderum til at dække et højt renteniveau eller andre låneudgifter, kan du gøre som flere andre låntagere, nemlig at låne penge hos en privatperson. Der kan være flere fordele ved at låne penge af en privatperson, særligt hvis der er tale om et familiemedlem eller en nær ven, da det for de fleste er nemmere at indgå aftaler og lånevilkår, som er fordelagtige for begge personer. Det er jo sjældent meningen at långiver er interesseret i at tjene penge, men har derimod til hensigt at yde (økonomisk) hjælp til låntager.

Uanset om du er låntager eller långiver, skal du altid sørge for at indgå en skriftlig låneaftale. En skriftlig aftale skal nemlig være med til at forhindre misforståelser eller "misbrug" af låneaftalen - dette er der altid en risiko for, uanset hvor godt dig og lånemodparten kender hinanden. Hvis du er interesseret i at vide mere om familielån og den SKAT som vedrører dette, bør du læse denne artikel fra BDO, som er et statsautoriseret revisionsaktieselskab.

Hvis det er dig, der er låntager, skal en skriftlig aftale beskytte dig mod, at långiver ændrer på dine lånevilkår uden dit samtykke. Og hvis du er långiver og oplever, at låntager ikke overholder låneaftalen, skal du for eksempel bruge en skriftlig dokumentation, hvis du ønsker det offentliges hjælp til at inddrage eksempelvis løn eller ejendele fra låntager.

⭐ Top 3 lån 2019

🤑 Lån uden renter/rentefrit

Hvis du nogensinde har prøvet at optage et lån, for eksempel et realkreditlån, banklån eller forbrugslån, synes du sikkert også, at renter er noget, som Fanden har skabt. Det tyder dog på, at Fandens magt er blevet indskrænket en del, for vi behøver kun tre simple ord for at kunne fortælle dig en glædelig nyhed: At låne penge rentefrit. Og vi behøver kun ét ekstra ord for at gøre nyheden endnu bedre: Rentefrie lånemuligheder

Sådan låner du rentefrit

Ja, det lyder jo næsten for godt til at være sandt, men hos nogle udbydere af forbrugslån har du altså mulighed for at optage et lån, hvor du ikke behøver at bekymre dig om renter. De rentefrie lån er derfor mere eller mindre det modsatte af afdragsfrie lån, da du stadig skal betale af på lånet, men du slipper for renteudgifterne.

Generelt er der tale om mindre beløb, når det gælder rentefrie lån. Derudover varierer det meget fra udbyder til udbyder, hvor lang den rentefrie periode er, men du vil typisk finde lån med rentefrie perioder på mellem 30 og 90 dage. På andre kan det være selve beløbet, der bestemmer din rentefrihed. Hvis du for eksempel ønsker at låne 6.000 kroner hos en bank med et 4.000-kroners rentefrit lån, skal du altså betale renteudgifter på de sidste 2.000 kroner af lånet.

⭐ Top 3 lån 2019

💸 Lån penge uden renter

Lån penge uden renterLån penge uden renter

Og nu sidder du sikkert og undrer dig over, hvordan du får fingrene i et fordelagtigt lån uden renter. Her er internettet din bedste "bankrådgiver", både fordi den kan hjælpe dig med at finde frem til det lån, der passer bedst til dig, dit behov og din privatøkonomiske situation, og fordi hele låneprocessen foregår online. Du kan derfor gennemføre ansøgningsprocessen og udbetalingen af dit lån typisk inden for 24 timer, da du både ansøger, underskriver og modtager godkendelsen af dit rentefrie lån online. Det kræver blot, at du sidder klar med dit NemID (har du ikke NemID endnu, kan du læse her hvordan du kommer igang) og eventuelt privatøkonomisk dokumentation, for eksempel dine seneste lønsedler, når du starter din lånesøgning.

⭐ Top 3 lån 2019

✔ Låneudgifter og krav

Selvom det rentefrie lån lyder som en fordelagtig låneløsning for dig, skal du ikke blot tage lånet - eller et hvilket som helst andet - for gode varer. For til trods for at du ikke har renteudgifter i en kortere eller længere periode af lånets løbetid, skal du være obs på, at der kan være andre krav eller vilkår, som blandt andet kan gøre dit dyrere, end du måske havde regnet med.

For det første skal du være opmærksom på den såkaldte ÅOP på dit rentefrie lån.ÅOPer en forkortelse for årlige omkostninger i procenter, og nøgletallet angiver den samlede "pris" på dit lån, når alle udgifter, såsom administrationsomkostninger og ekstra gebyrer, er gjort op. Det betyder altså, at du sagtens kan forvente andre udgifter, selvom du har sagt ja til et rentefrit lån. Derfor er det vigtigt, at du ikke kun vurderer det bedste rentefri lån ud fra eksempelvis beløbsgrænse, løbetid og lignende, men i lige så høj grad husker at vurdere lånet ud fra dets ÅOP. Ellers er der en høj risiko for, at du løber ind i ubehagelige "overraskelser".

Derudover skal du forvente, at rentefrie lån ikke er lige så lettilgængelige og fleksible som øvrige forbrugslån. Forklaringen er, at bankerne normalt tjener penge ved at inddrive renter fra deres kunder, men de indtægter har udbyderne så af gode grunde ikke, når der er tale om rentefrie lån. Derfor stiller de også større krav til dig som ansøger, for eksempel mere dokumentation på din privatøkonomiske situation, din alder og lignende.

⭐ Top 3 lån 2019

🏦 Lån penge uden sikkerhed

Hvis du har opsøgt din private bank eller dit lokale realkreditinstitut for at låne penge til en ny bolig eller en anden stor investering, fandt du sikkert også hurtigt ud af, at låneprocessen var langhåret og trak tænder ud. Sådan er det heldigvis ikke, hvis du mangler økonomisk hjælp til mindre investeringer eller køb. Lad os introducere dig for et genialt lånekoncept: Lån uden sikkerhed.

Hvis du mangler en mindre håndfuld penge, hvad enten du vil istandsætte køkkenet, købe et nyt tv eller glæde kæresten med en romantisk middag med havudsigt, kan du med fordel lade et forbrugslån finansiere din investering eller din oplevelse. Et forbrugslån er en type lån, som giver dig en mindre sum penge på lommen sammenlignet med for eksempel realkreditlån og banklån, men størrelsen på forbrugslån er alligevel fleksibel nok til at kunne realisere mange af dine drømme, da du kan låne alt lige fra 1.500 kroner og op til 400.000 kroner.

Forbrugslån er endvidere en type lån, hvor du hverken skal bekymre dig om trættende bankmøder, ventetider eller en masse anden forberedelse. Forbrugslån er nemlig en finansieringstype, hvor udbyderne ikke stiller krav om sikkerhed, hvilket letter ansøgnings- og låneprocessen betydeligt. Et krav om sikkerhed er typisk forbundet med boliglån, hvor debitor skal sikkerhedsstille ejendele, formue eller andet af værdi over for kreditor, som kreditor kan gøre krav på, hvis låntager ikke kan betaler sin gæld eller overholder øvrige lånebetingelser. Når du optager et forbrugslån, skal du dog ikke leve op til en masse komplicerede krav om sikkerhed for at kunne blive godkendt, da der som sagt generelt er tale om mindre lånesummer, og derfor løber långiver ikke en lille så stor risiko ved at låne penge ud.

Fordelene stopper dog ikke her, for forbrugslån giver dig nemlig også mulighed for at optage et lån uden sikkerhed nu og her. Hele ansøgnings- og låneprocessen foregår online, og da godkendelsesprocessen er forholdsvis simpel for låneudbyder at gennemføre, vil du både få svar på din ansøgning og udbetalt dine lånte penge i løbet af meget kort tid, typisk inden for 24 timer.

⭐ Top 3 lån 2019

💶 Uden sikkerhed og RKI

Låntyper, hvor udbyder ikke stiller krav om sikkerhed, for eksempel forbrugslån, har flere åbenlyse fordele, da de kan opfylde dine drømme nu og her eller give dig lidt økonomisk hjælp, hvis du står over for uforudsete udgifter. Selvom kravene på disse lån er få, skal du alligevel være obs på, at langt de fleste udbydere har et krav om, at deres ansøgere ikke kan optage et lån, hvis de er registreret i RKI.

RKI er et register over dårligere betalere, som for eksempel har gældsat sat på grund af ubetalte regninger. Registret skal derfor sikre virksomheder mod at indgå juridisk bindende aftaler med denne type risikable kunder. Hvis du er registreret i RKI, men stadig gerne vil låne en mindre sum penge, kan du finde frem til nogle få udbydere, der ikke har et RKI-krav. Det kan dog være risikabelt at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Både fordi du kan gældsætte dig yderligere, og fordi låneudbyderne ofte fastsætter ufordelagtige vilkår for deres låntagere, blandt andet høje renter og store ekstragebyrer.

Lån penge gratisLån penge gratisLån penge gratis er en mulighed hvis du kun skal have et lån over meget kort tid. Læs her hvordan du gør.

Hvis du ønsker at låne penge gratis, har du forskellige muligheder. Det afhænger primært af dit lånebehov.

Hvis du vil investere i fast ejendom, kan det måske være, at du står i den situation, at du har et lille økonomisk råderum nu og her, men til gengæld har en forventning om, at du vil tjene flere penge nogle år ude i fremtiden. I dette tilfælde kan et realkreditlån med afdragsfrihed være relevant for dig. Afdragsfrihed betyder, at du ikke afdrager på dit lån i de første 10 år af lånets løbetid, men derimod blot betaler renter og gebyrer. Afdragsfrihed kan derfor give dig en del luft i økonomien i denne periode, men ulemperne er, at du først og fremmest skubber din gæld foran dig - din gæld ændrer sig jo ikke, selvom du udskyder den. Derudover sparer du heller ikke friværdi op i din bolig i de første 10 år. Du får ligeledes kortere tid til at betale din gæld, hvilket betyder, at dit månedlige afdrag kan blive forholdsvist højt, da det bliver fordelt ud over en kortere periode på grund af de 10 første år uden afdrag.

Hvis det ikke er store boligplaner, du er i gang med at lægge, men derimod blot mangler lidt penge til for eksempel at købe nye fodboldstøvler eller en spontan weekendtur langt væk fra daglige gøremål og kedelige pligter, så er et forbrugslån nok mere relevant for dig. Princippet bag denne type gratislån er groft sagt det modsatte af lån med afdragsfrihed, for på gratis forbrugslån betaler du dit månedlige afdrag, men du slipper til gengæld for at betale renter og andre ekstragebyrer. Du skal derfor blot sørge for at betale dit afdrag til tiden. Disse typer af gratis lån bygger typisk på to lånekoncepter, men fælles for dem begge er, at de kun er målrettet nye kunder.

Det ene lånekoncept går ud på, at du kan optage et lån gratis op til en fastsat beløbsgrænse. Du kan altså kun låne rentefrit op til et vist beløb, for eksempel 4.000 kroner.

Det andet lånekoncept går ud på, at du kan optage et lån gratis i 30 dage. Her er der dog også typisk en fast beløbsgrænse for dit rentefrie lån. Hvis løbetiden rækker ud over disse 30 dage, skal du altså betale renter af lånet, når fristen udløber. På nogle lån kan du dog være heldig at få en længere rentefri periode, for eksempel op til 60 dage.

⭐ Top 3 lån 2019

💡 Lån gratis

Før i tiden var lån tit forbundet med langsommelige og bøvlede låneprocesser, men sådan behøver det ikke være længere, for du kan faktisk få det meste af låneprocessen overstået hurtigt og enkelt via internettet, særligt hvis du er på jagt efter et forbrugslån. Online finder du nemlig forskellige sammenligningsservices, blandt andet her på MONEYBANKER.dk, som viser dig et komplet overblik over relevante gratis forbrugslån for dig. På den måde bliver det nemmere og hurtigere for dig at vælge et lån, og da både lånsøgning og ansøgning sker online, og da kreditors behandler din ansøgning hurtigt, bliver pengene også hurtigt sat ind på din konto.

⭐ Top 3 lån 2019

❓ Lån billigt med lav rente

Det er svært at snakke om lån uden også at snakke om de berygtede renter, for det er jo ofte renteniveauet, der har den største betydning for "prisen" på vores lån - og det gælder jo ikke kun for forbrugslån, men for eksempel også for realkreditlån. Du kan jo ikke ændre på afdraget på dit forbrugslån, men du kan heldigvis "justere" lidt på renten, hvis du sørger for at undersøge samtlige lånemuligheder på markedet. Det er nemlig forskelligt fra kreditor til kreditor, hvilket renteniveau de fastsætter på deres lån, og derfor er der jo af gode grunde også nogle lån, der er billigere for dig end andre. Du kan endda være heldig at finde lånetilbud, hvor du optager et helt rentefrit lån. På de rentefrie lån er der dog typisk en fastsat beløbsgrænse, og du skal også være obs på, at nogle lånemuligheder kun er rentefrie i en bestemt periode, for eksempel 30 eller 60 dage. Hvis løbetiden er længere end denne periode, skal du altså betale renter af lånet, når den rentefrie periode udløber. Bliv klogere på at låne penge billigt i denne uddybende artikel.

⭐ Top 3 lån 2019

⭐ Brug vores søgemaskine

Lån penge billigt via MONEYBANKERDu finder det billigste lån ved at anvende søgemaskinen på MONEYBANKER.dk Måske synes du, at det lyder omfattende og uoverskueligt at skulle undersøge, hvilken bank der kan tilbyde dig et billigt forbrugslån, for der findes jo et hav af låneudbydere derude. Heldigvis er der god hjælp at hente, for hvis du bruger vores søgemaskine, kan du i høj grad optimere dine chancer for at finde et relevant lån, da vores låneberegner er ekspert i at finde billige online-lån hurtigt.

I vores simple, men effektive låneberegner indtaster du blot, hvor mange penge du ønsker at låne, og derefter oplyser du din alder. Når du klikker på knappen "Søg", finder maskinen de lån frem, som er mest relevante for dig. Låneberegnerens sammenligningsfunktion gør det ligeledes nemt og overskueligt for dig at sammenligne de enkelte lån og låneudbydere med hinanden, da det er gennemskueligt, hvad de blandt andet kan tilbyde af beløbsgrænse, renteniveauer og andre særlige vilkår og fordele.

Ved at bruge vores låneberegner kan du hurtigt gennemskue, hvem der tilbyder den laveste rente - og derfor også hvem der umiddelbart tilbyder det billigste lån. Når vi siger "umiddelbart", så er det, fordi renten ikke er den eneste variabel, der har indflydelse på dit lån. Du skal også tage højde for øvrige omkostninger, såsom administration, oprettelsesgebyrer og lignende. Derfor er det vigtigt, at du også kigge på det enkeltes låns ÅOP (årlige omkostninger i procenter), da den angiver den samlede "pris" på lånet.

⭐ Top 3 lån 2019

💰 Lån på SU eller dagpenge

Både som studerende og som dagpengemodtager befinder du dig i en livsfase, hvor det kan være svært at få privatøkonomien til at række måneden ud. Der er jo heldigvis lys for enden af tunnelen, for faserne er jo overordnet ret korte i et langt liv. Når man står midt i det, kan det dog alligevel give anledning til økonomiske frustrationer, både fordi SU og dagpenge sjældent rækker til andet end de uundgåelige udgifter, såsom husleje, regninger, madindkøb og lignende. Derfor kan det være en fordel at supplere med et pengelån, hvis din økonomi tillader det - for lånet er jo også en udgift, der skal dækkes.

⭐ Top 3 lån 2019

💵 Lån til unge

Bare fordi pengene kun rækker til at opfylde basale behov, men ikke rækker til behovet for selvforkælelse og ferie, betyder dog jo ikke, at behovet forsvinder. Tværtimod. Som ung på SU eller som dagpengemodtager kan du få dækket dit behov, da du har forskellige muligheder for at låne penge, hvis du finder det absolut nødvendigt.

SU-lån er den mest almindelige og mest sikre type lån studerende kan få glæde af. Det er et fordelagtigt lånetilbud for mange på lang sigt, både fordi renten er lav, fordi afdragsperioden først begynder, når du er uddannet, og fordi der er en månedlig lånegrænse, som sikrer, at du ikke låner - eller forbruger - uhæmmet. Hvis du derimod har brug en kortsigtet løsning, kan et forbrugslån måske være relevant for dig - både som studerende og dagpengemodtager - da du ikke behøver at vente til månedsskiftet, men kan dække dit økonomiske behov nu og her. Har du brug for at låne som dagpengemodtager, bør du kontakte din a-kasse, da de muligvis kan være behjælpelige med råd og vejledning - se f.eks. denne skrivelse fra HK.

⭐ Top 3 lån 2019

👍 SU-lån

Du kan låne penge for at supplere din SU-indtægt med et forbrugslån, nærmest bare ved at knipse - eller nok nærmere klikke - med fingrene. Du kan nemlig gennemføre hele låneprocessen online. Og du kan endda gøre det både enkelt og hurtigt, hvis du bruger låneberegneren her på MONEYBANKER.dk, da den giver dig et samlet og simpelt overblik over de forskellige låneudbydere, og lån ikke mindst, der er relevante for dig. Vores låneberegner kan altså lette processen for dig, og det betyder, at du kan finde, ansøge og få udbetalt et lån allerede i dag.

Er du interesseret i et SU-lån, ansøger du online via Borger.dk.

⭐ Top 3 lån 2019

🎗 Lån med omtanke

Uanset om du er studerende og vælger at optage SU-lån, eller om du er en hvilken som helst anden, er det vigtigt, at du kun låner penge, hvis din privatøkonomi tillader det. Det gælder naturligvis alle typer lån, men især forbrugslån, fordi det ikke kun giver hurtige penge på lommen, men også fordi det kræver en hurtig tilbagebetaling. Det betyder, at du generelt har kort tid til at betale din gæld - og hvis du ikke afvikler dit forbrugslån inden tidsfristen, risikerer du at gældsætte dig yderligere.

Du bør derfor altid være fuldt bevidst om dit økonomiske råderum, inden du underskriver en lånekontrakt, da det er dit rådighedsbeløb, der bestemmer, hvor meget du har råd til at låne. Dit økonomiske rådighedsbeløb er det beløb, du har tilbage, når alle dine faste og variable udgifter er betalt. Dine faste udgifter dækker over blandt andet husleje, forsikring, fagforerining, vand og varme, el med videre, og dine variable udgifter dækker blandt andet over madindkøb, tøj, gaver, restaurantbesøg med videre.

Du kan nemt få et overblik over din privatøkonomi ved at plotte dine oplysninger ind i et såkaldt budgetskema. Du kan finde et hav af budgetskabeloner blot med et enkelt klik på nettet.

⭐ Top 3 lån 2019

📉 Lånemuligheder som 18, 19 eller 20-årig

Når du fylder 18 år, er du myndig og, på papiret, voksen. Det indebærer en række fordele, fordi du blandt andet kan tage kørekort, du kan (næsten) komme ind på alle de smarte diskoteker, og du kan endelig få lov til at være herre over din egen private økonomi. Det betyder også, at du kan optage et lån, for eksempel et forbrugslån. Forbrugslån kan opfylde mange behov hos dig som ung, men du bør alligevel være meget omhyggelig i din søgning, så du ikke risikerer at sige ja til et lån, som du ikke har råd til.

⭐ Top 3 lån 2019

📌 Lånemuligheder for unge

Som ung kan du have et lige så stort behov for at låne som så mange andre, for eksempel hvis du ikke har råd til at betale dine dyre studiebøger, hvis du gerne vil have fingrene i en Roskilde-billet, eller hvis du gerne vil supplere din opsparing med lidt ekstra, så du kan tage ud på et spændende verdenseventyr i dit sabbatår. Her har du som sagt muligheden for at vælge et forbrugslån.

Et forbrugslån kan realisere mange af dine drømme, store som små, fordi du kan låne alt lige fra 1.500 kroner til flere hundrede tusinde kroner. Der findes et væld af udbydere af forbrugslån, og derfor er der også gode chancer for, at du kan finde et forbrugslån, der passer til dit behov og din private økonomi. Dog skal du være obs på, at renteniveauet og øvrige gebyrer på forbrugslån er overordnet ret høje, hvorfor dit lån kan blive meget dyrt i sidste ende, særligt hvis du vælger en lang løbetid.

⭐ Top 3 lån 2019

⏰ Lånebegrænsninger for unge

Netop fordi du er ung, udgør du også en statistisk set større risiko for udbyderne af forbrugslån, fordi størstedelen af unge på 18 og 19 år er under uddannelse, og de har derfor ikke noget fast arbejde eller nogen fast indtægt. Derfor udgør de også en større risiko for kreditorerne, da unge i denne aldersgruppe statistisk set har sværere ved at betale en gæld med en stram økonomi. Når du sætter jagten ind efter et forbrugslån, skal du derfor også forvente at finde mange låneudbydere, der har et alderskrav på enten 21 eller 23 år til deres kunder. Og forbrugslån hos disse udbydere har jo så af gode grunde ikke mulighed for at ansøge om.

⭐ Top 3 lån 2019

💳 Gode råd til unge låneansøgere

For at være sikker på at du siger ja til et forbrugslån, som passer ind i din private økonomi, er du nødt til at fastlægge et budget over dine faste og variable udgifter samt dine indtægter. Et budgetskema vil nemlig give dig et overblik over balancen mellem dine samlede udgifter og dine samlede indtægter - som forhåbentligt resulterer i et økonomisk overskud. Dette overskud er dit rådighedsbeløb, og det er dette beløb, som du skal sammensætte lånet ud fra, både hvad angår lånebeløbet, løbetiden og renteniveauet. For at være sikker på at dit lån matcher dit rådighedsbeløb, skal du undersøge lånets ÅOP (årlige omkostninger i procenter), da det angiver den samlede "pris" på dit forbrugslån.

⭐ Top 3 lån 2019

✅ Realkreditlån

Realkreditlån

Det kan være, at du er på udkig efter et lån, der skal "finansiere" din drøm om at bygge en villa til dig og familien - og eventuelt til din Volvo og vovhund. Et realkreditlån er til dig, der ønsker at investere i enten helårsbolig, også kaldet fast ejendom. Med en realkreditlån kan du dog også investere i fritidsbolig, for eksempel sommerhus. Hvis du vil købe fast ejendom, kan du låne op til 80 % af købsværdien på boligen. Du skal minimum selv kunne betale 5 % af den øvrige finansiering, og de sidste 15 % kan du låne i banken. Hvis du investerer i en fritidsbolig, kan du typisk optage et realkreditlån, der dækker 60 % af boligens købspris - dog kan du hos nogle institutter låne helt op til 75 % af husets købspris, hvis beliggenheden og husets stand er god.

Renten og rentevilkår er generelt meget attraktive på realkreditlån, både fordi renten er lav, og fordi vilkårene mere eller mindre kan skræddersyes din økonomiske situation. Generelt ligger renteniveauet på omkring 2-3 %, men du kan også sagtens finde lån med en rente helt nede på 1 % og 0,5 %. På realkreditlån har du valget mellem både en fast og variabel rente. På et fastforrentet lån ligger renten fast i hele din låneperiode (eller løbetid) uanset markedsrenten, og på et variabelt forrentet lån følger renten markedsrenten, hvorfor du således både kan opleve lave og høje renteudgifter.

Løbetiden på et realkreditlån spænder bredt, da du kan afbetale på dit lån i både 10, 15, 25 og 30 år.

De fleste banker har realkreditinstitutter under sig, og derfor kan du opsøge din egen private bankrådgiver, hvis du ønsker at optage et realkreditlån. Et realkreditlån egner sig til boligkøb, både helårsboliger og fritidsboliger, og kan dække op til 80 % af prisen på din helårsbolig og op til 75 % af din fritidsbolig. Derudover er realkreditlån kendt som et lån med attraktive renter og stor fleksibilitet. Det typiske renteniveau ligger på mellem 2-4 %, men du kan sagtens finde lån med en endnu lavere rente.

Du kan optage et realkreditlån både til fast og variabel rente. Den faste rente ligger fast hele lånets løbetid, mens den variable rente følger markedsrenten. Løbetiden på dit realkreditlån kan for eksempel både være 10, 15, 22 eller 30 år. Du kan desuden vælge en afdragsfri periode på de første 10 år af løbetiden på dit realkreditlån.

Et realkreditlån er til dig, der gerne vil realisere drømmen om at købe fast ejendom. Fast ejendom kan være helårsbolig, hvor du har fast adresse, men du kan også optage et realkreditlån, hvis du går med en drøm om at købe en fritidsbolig, for eksempel et sommerhus. På helårsboliger kan du låne op til 80 % af boligens værdi, og på fritidsboliger kan du typisk låne 60 % af købsværdien - hvis beliggenheden og husets stand er god, kan du dog låne op til 75 %.

På et realkreditlån kan du vælge mellem en fast og en variabel rente. Optager du et realkreditlån med fast rente (også kaldet obligationslån), ligger renten fast hele lånets løbetid. Vælger du variabelt forrentet lån, vil renten følge markedsrenten, som både kan svinge op og ned. Du optager typisk det variabelt forrentede realkreditlån til en lavere rente end det fastforrentede lån, men til gengæld løber du også en større økonomisk risiko med den variable rente.

Løbetiden på dit realkreditlån kan være alt mellem 10 og 30 år, alt efter hvor stort et månedligt afdrag din privatøkonomi (læs mere om privatøkonomi på forbrug.dk også inden du optager lån) kan bære. Du kan desuden vælge et realkreditlån med 10 års afdragsfrihed.

Der kan ofte være store økonomiske gevinster ved at omlægge dine lån. Det kan imidlertid være vanskeligt at vide, hvor meget man kan spare og hvornår man skal omlægge sine lån. Der findes adskillige aktører, som gratis stiller redskaber til rådighed, som du kan bruge til at regne på, hvorvidt det kan svare sig at omlægge. Ét af disse er dette redskab fra Realkredit Danmark.

⭐ Top 3 lån 2019

🤲 Banklån

Se herover en video fra Jyske Bank omkring de ting du skal gøre for at øge dine chancer for et godt bank lån.

Et banklån var tidligere egnet til mellemstore investeringer og køb, for eksempel restfinansieringen af din helårsbolig, en andelsbolig eller en bil, men flere bankinstitutter udbyder banklån til finansiering af fast ejendom på lige fod med realkreditlån. Du kan både vælge en fast og variabel rente på dit banklån.

Du kan tilpasse løbetiden til dit lånebeløb og din økonomiske situation, da du kan vælge en løbetid på for eksempel 10, 17, 20 eller 30 år.

I modsætning til vilkårene på et realkreditlån giver vilkårene på et banklån banken ret til at opsige dit lån, hvis ændringer i dit privatliv, for eksempel skilsmisse eller afskedigelse, ændrer din private økonomiske situation.

⭐ Top 3 lån 2019

🔎 Forbrugslån

Forbrugslån egner sig, overordnet i modsætning til realkreditlån og banklån, til mindre investeringer og køb, for eksempel mindre istandsættelser eller renoveringer af huset, ferie og oplevelser eller måske endda bare et nyt spisebord.

Forbrugslån er også kendt under navnet "hurtig lån" eller "kviklån", fordi det er forholdsvist nemt for de flest at optage et lån. Kravene er få, og derfor er både ansøgnings- og godkendelsesprocessen enkel. Det betyder også, at du som låneansøger i langt de fleste tilfælde får udbetalt dit lånebeløb inden for meget kort tid, typisk 24 timer.

Forbrugslån har generelt en forholdsvis kort løbetid, men det kan dog variere lige fra 30 dage og op til cirka 4 år. Derudover er renteniveauet på forbrugslån generelt rigtigt højt og kan ligge på alt mellem 8 % og i sjældne tilfælde helt op til 60 %.

⭐ Top 3 lån 2019

🤑 Lån til bolig eller andelsbolig

Boligdrømme kan være både store og små. Det kan være drømmen om et stort toetagers hus med solterrasse, hvidt plankeværk og en stor grøn have, hvor børnene kan lege og boltre sig. Det kan også være drømmen om en fin lille toværelses andelsbolig med stuklofter og udsigt ud over det pulserende byliv. Det kan også være en drøm midt imellem. Hvis du også gerne vil realisere netop din boligdrøm, men mangler en sum penge på lommen, så læs med nedenfor.

⭐ Top 3 lån 2019

💸 Andelsboliglån

Et andelsboliglån er til dig, der gerne vil realisere drømme om at købe andelsbolig. Det mest almindelige andelsboliglån er i bund og grund et banklån, og du er derfor nødt til at opsøge en bank for at kunne låne.

Renten på et andelsboliglån er altid variabel, og derfor skal din private økonomi også kunne finansiere svingende renteudgifter. Den variable rente på andelsboliglån er typisk højere en renten på realkreditlån, men til gengæld har du dog sjældent brug for at låne lige så mange penge til en andelsbolig sammenlignet med fast ejendom.

Løbetiden på dit andelsboliglån kan hos de fleste banker være alt mellem 10 og 30 år.

⭐ Top 3 lån 2019

✔ Billån

For mange er en bil mere end bare et køretøj, der skal transportere os fra A til B. For mange af os er en bil nærmest en del af vores identitet, og derfor er vi også opsatte på at finde det bedste af det bedste og ikke mindst betale lidt ekstra. Det betyder også, at vi kan blive nødt til at låne penge for at kunne finansiere et bilkøb.

⭐ Top 3 lån 2019

🏦 Billån i banken

Typisk optager du et billån som et traditionelt banklån i banken. Et billån er derfor typisk et variabelt forrentet lån, hvor renten - og derfor dine renteudgifter - både kan svinge op og ned. Hos nogle udbydere kan du dog også finde fastforrentede billån.

De generelle lånevilkår og -muligheder kan svinge meget fra bank til bank, men du får typisk det mest fordelagtige billån, hvis du vælger din egen private bank som udbyder.

Hos nogle banker kan du nemlig få et mere attraktivt billån, hvis du også har et huslån i banken, da du kan finansiere dit billån via friværdien i din bolig.

Hos nogle udbydere kan du også få rentefordele via dit indlån, for eksempel hvis du låner 300.000 kroner til en bil, men har 100.000 kroner stående i banken, bliver du kun opkrævet renter for 200.000 kroner af dit samlede lån.

⭐ Top 3 lån 2019

💶 Billån hos forhandler

Du kan også optage et billån direkte hos din bilforhandler for eksempel i forbindelse med dit bilkøb. Bilhandlerne fastsætter typisk nogle attraktive renteniveauer på deres billån, men til gengæld skruer de op for øvrige omkostninger, såsom administrationsomkostninger, oprettelsesgebyrer og så videre. Det er derfor vigtigt, at du kigger på billånets ÅOP (årlige omkostninger i procenter), som viser derfor den samlede "pris" på lånet.

⭐ Top 3 lån 2019

🔎 Forbrugslån

Et forbrugslån er typisk bedst egnet som billån, hvis der er tale om et supplement til at andet og større billån, eller hvis du køber brugt bil for få penge. Et forbrugslån bør være den sidste løsning, du opsøger, da renten og øvrige låneomkostninger kan blive rigtig høje, hvis du har et forbrugslån med en lang løbetid.

Forbrugslån egner sig typisk til mindre investeringer og køb, og du kan optage forbrugslån både hos de små banker, som har forbrugslånet som deres eneste service eller produkt, og hos de store traditionelle bankinstitutter, som også administrerer realkreditlån, indlån og så videre. Forbrugslån er overordnet den mest risikable låntype, primært på grund af de høje renteniveauer. Renten på et forbrugslån er sjældent lavere end 8-9 % og typisk op til cirka 20-30 %. Dine renteudgifter kan derfor hurtigt løbe op på et forbrugslån, men hvis din private økonomi kan rumme en kort løbetid, kan et forbrugslån i visse tilfælde være en fordelagtig løsning.

⭐ Top 3 lån 2019

💡 Et godt låne råd

Uanset låntype bør du, hvis du jævnligt skifter bil, sørge for, at din løbetid på billånet matcher bilens "levetid" i dine hænder. Hvis du optager et 10-årigt lån på en bil, du vælger at sælge efter syv år, skal du altså betale af på dit billån i tre år, hvor du slet ikke ejer bilen.

⭐ Top 3 lån 2019

❓ Optagelse af banklån

Optagelse af gæld kan være et ømtåleligt emne for nogle, for det er jo de færreste, der praler med, at de har brug for penge. I virkeligheden er et pengebehov er ret almindeligt behov blandt mange danskere. Og det er bankernes udbud af lån blandt andet et bevis på, for bankernes lån kan dække alle behov - store som små.

⭐ Top 3 lån 2019

🤲 Banklån

Banklån vs. kviklånFå en oversigt over betingelser for optagelse af kviklån kontra et banklån

Det klassiske banklån kan du kun optage i banken. Det kan både være et boliglån som et supplement til dit realkreditlån, et andelsboliglån eller et billån. Banklånet egner sig derfor typisk til mellemstore investeringer.

Renten på et banklån er hos de fleste banker variabel, og derudover er renteniveauet generelt højere sammenlignet med realkreditlån. Løbetiden på banklån er dog ligeså fleksibel, da du kan afdrage på dit lån i både 10, 20, 25 og 30 år. Du har også mulighed for at vælge 10 års afdragsfrihed på nogle typer af banklån.

⭐ Top 3 lån 2019

💰 Lån på nettet

Hvis du gerne vil undgå langsomme låneprocesser, møder og telefonsamtaler med din private bankrådgiver og indsendelse af dokumentation i stride strømme, så er der godt nyt til dig. Du kan nemlig komme foran i køen, da du kan søge, ansøge og låne penge online.

⭐ Top 3 lån 2019

💵 Online-lån

Internettet er spækket med låntyper, som kan opfylde mange forskellige behov - og derfor også dit specifikke behov. Som du hurtigt vil opdage i vores guide nedenfor er online-lån et kært barn med mange navne, og låneudbyderne bruger dem i flæng og på forskellige måder. Vi vil derfor skelne overordnet mellem de forskellige låntyper, så du kan få et generelt overblik over deres kendetegn.

Det mest velkendte online-lån er forbrugslånet, som egner sig til større forbrugskøb, for eksempel i forbindelse med et bilkøb, mindre istandsættelse eller store ferier. Ansøger du om et forbrugslån, kan du typisk vælge et lånebeløb på mellem 50.000-400.000 kroner. Forbrugslånsudbydere stiller ikke krav om sikkerhed, men da lånebeløbene ligger i den højere ende, skal du altid fremsende privatøkonomisk dokumentation, såsom lønsedler.

Kviklån - eller hurtig lån - egner sig først og fremmest til spontane køb, for eksempel en romantisk weekendtur med kæresten eller en shoppingtur, men også til uforudsete udgifter, for eksempel en ødelagt vaskemaskine eller en ekstraregning fra elselskabet. Lånebeløbene på kviklån er typisk 5.000-50.000 kroner.

SMS-lån er, ligesom kviklån, vejen til hurtige penge på kontoen. Forskellen er dog, at du, ikke overraskende, kan ansøge via din smartphone, og du kan derfor optage et lån nærmest uanset tid og sted. Du kan dog også ansøge om SMS-lån via din computer. SMS-lån er de mindste typer online-lån, da du typisk kan låne mellem 100-1.000 kroner.

⭐ Top 3 lån 2019

👍 Låneberegner

Der findes ikke kun et stort udvalg af låntyper, men også et stort udvalg inden for samme låntype. Derfor kan det hurtigt blive svært at vurdere, hvem der tilbyder det bedste og billigste lån. Her kan vores låneberegner hjælpe dig. Med et par enkelte oplysninger om dit ønskede lån, kan vores låneberegner vise samtlige relevante forbrugslån for dig, og du kan derfor også nemt sammenligne dem med hinanden.

⭐ Top 3 lån 2019

🎗 Brug internettet uanset låntype

Du kan også finde sammenligningsservices tilsvarende vores låneberegner på internettet, hvis du har brug for at få et overblik over de realkredit- og bankinstitutter, der kan tilbyde dig det bedste lån. Dit kendskab til markedet vil formentlig stille dig bedre i en forhandlingssituation med din bankrådgiver.

⭐ Top 3 lån 2019

📉 SMS-lån

Det kunne egentlig være meget smart - og praktisk - hvis man med et enkelt knips med fingrene på magisk vis kunne putte lidt ekstra penge i lommen, ikke? Det kan du faktisk. Eller i hvert fald hvis du laver et enkelt klik med fingeren. For du kan nemlig ansøge om et SMS-lån via din mobil.

⭐ Top 3 lån 2019

📌 Om SMS-lån

SMS-lån er en hurtig og simpel vej til penge på kontoen, da du kan ansøge, hvor som helst og når som helst, ved at sende en ansøgning via SMS til en låneudbyder. Når du har fundet en relevant udbyder, følger du blot bankens guide, og så snart din SMS er sendt afsted, og din ansøgning er godkendt, kan du forvente at få indbetalt lånet på din konto senest inden for et døgn - og hos nogle endda inden for en time.

Lånebeløbene på et SMS-lån ligger generelt i den helt lave ende, men du kan typisk vælge et lån på mellem 100-1.000 kroner. Små lån, og derfor også SMS-lån, er kendetegnet ved korte låneprocesser, da udbyderne ikke løber en særlig stor økonomisk risiko og derfor ikke stiller krav om sikkerhed eller dokumentation fra låneansøger. SMS-lån er derfor en god vej til nemme penge, hvis du for eksempel står og skal bruge en lille sum penge nu og her til spontane køb eller uforudsete udgifter.

⭐ Top 3 lån 2019

⏰ Inden du ansøger om et SMS-lån

Da SMS-lån kan give dig hurtige penge på lommen, er det også nemt at lade sig forblænde af de mange fordele og derfor nemt - og farligt - at overse ulemperne. Ulemperne ved at låne penge, særligt SMS-lån, kan få dig ud i store økonomiske problemer, hvis du ikke undersøger alle dine lånemuligheder, inden du ansøger. Det vil naturligvis forlænge låneprocessen en smule, men du har faktisk ikke råd til at lade være.

Et godt sted at starte er for eksempel vores låneberegner her på MONEYBANKER.dk. Du indsatser dine låneoplysninger i beregneren, og på et splitsekund har den gennemsøgt markedet for samtlige SMS-lån, der opfylder dine kriterier. Du kan nemt sammenligne de enkelte lån med hinanden, hvor du bør kigge efter det lån, der har den laveste ÅOP (årlige omkostninger i procenter) og ligeledes en realistisk løbetid, der passer til din privatøkonomi. Herefter klikker du dig blot direkte videre til den låneudbyder, der kan tilbyde dig det bedste og billigste SMS-lån.

⭐ Top 3 lån 2019

💳 Låneudbydere 2019

Lånemarkedet er et sandt mekka for danske låntagere, da det store overflødighedshorn af både låneudbydere og låntyper nærmest fortsætter i det uendelige. Alle har dog en til til fælles: Alle låneudbydere er nemlig reguleret af finanstilsynet i Danmark.

Hvis du vil låne et realkreditlån eller et banklån, bliver du indkaldt til minimum ét møde i banken med en bankrådgiver, som kan guide dig igennem de mest populære lånetilbud. Hele låneprocessen kan tage tid, men det betyder til gengæld også, at du og din bankrådgiver i fællesskab kan finde frem til det bedste lån til dig og din privatøkonomiske situation. Hvis du er på udkig efter et forbrugslån, er låneprocessen til gengæld overstået i løbet af nærmest ingen tid. Du er dog umiddelbart overladt til dig selv, da låneudbyderne af forbrugslån ikke stiller en rådgiver til rådighed, der kan vise dig vejen til de mest populære lånetilbud på markedet nu og her. Det kan vi til gengæld. Derfor vil vi i denne uvildige guide give dig nogle generelle råd med på vejen og ligeledes rådgive dig om de mest populære lånetilbud på markedet lige nu og her.

⭐ Top 3 lån 2019

✅ Råd til lån December 2019

Få herover en guide til hvad du skal være opmærksom på når vi snakker omkring stiftelse af lån og gæld generelt.

Lån via vores rådgivningsguide

Som sagt vil vores rådgivningsguide præsentere dig for de mest populære banker med forbrugslån på markedet nu og her. Deres popularitet er både vurderet ud fra de låneudbydere, der har de mest attraktive låneprodukter samt rente- og lånevilkår, og som har fået de bedste anmeldelser af danske kunder.

De låneudbydere, som vi fremhæver, er derfor kvalitetsstemplet på forhånd, men vi vil stadig råde dig til at individualisere din søgning, da din søgen efter et attraktivt lånetilbud naturligvis skal være tilpasset dit personlige behov og din privatøkonomiske situation.

Du bør derfor ikke kun vælge den første og bedste låneudbyder på grund af andres oplevelser og erfaringer. Du bør også vælge din næste forbrugslånsudbyder ud fra dine specifikke behov. Derfor skal du først og fremmest fastlægge et budget over din private økonomi, så du kan gøre dig bevidst om, hvor mange penge du er i stand til at låne. Derudover vil dit budget også fortælle dig, hvor lang en løbetid der er hensigtsmæssig på dit lån, og hvor høje renteudgifter dit rådighedsbeløb kan dække. Næsten vigtigst af alt bør du også altid kigge på det enkelte forbrugslåns ÅOP (årlige omkostninger i procenter), da nøgletallet fortæller dig den samlede "pris" på dit lånetilbud, når alle tænkelige omkostninger er medregnet.

⭐ Top 3 lån 2019

🤲 LånLet

Lån penge hos LånLet

LånLet tilbyder forbrugslån, der egner sig til små og mellemstore investeringer og køb, da du kan låne mellem 3.000-75.000 kroner. Løbetiden på deres lån ligger på mellem 12-72 måneder, og renten er variabel og ligger på mellem 9,99 % og 26,98 %. Jo større dit lån er, jo lavere vil dine procentvise renteudgifter være, men din privatøkonomiske situation kan også have en betydning for renteniveauet på dit lån. Hvis du har en sund og fornuftig privatøkonomi, vil du derfor også være en stabil og attraktiv kunde, og derfor vil LånLet formentlig være villig til at udbyde dig et forbrugslån til en lavere rente.

Låneprocessen hos LånLet er enkel og overskuelig, da du via deres hjemmeside kan angive dit ønskede lånebeløb samt løbetiden på dit lån i deres låneberegner, hvorefter du får oplyst en vejledende "pris" på dit lån. Du vil nemlig både få oplyst rentesatsen, de samlede kreditomkostninger, lånets ÅOP, det samlede tilbagebetalingsbeløb samt din månedlige ydelse.

Hvis du for eksempel optager et lån på 20.000 kroner med en løbetid på 36 måneder, vil din månedlige ydelse være på 803 kroner ud fra en rente på 18,4 %. Ud over din gæld på 20.000 kroner vil dine kreditomkostninger derfor løbe op på 8.912 kroner, hvorfor dit samlede tilbagebetalingsbeløbet på dit 20.000 kroners lån vil være 28.912 kroner ved lånets udløb. Låneeksemplet har desuden en ÅOP på 29,0 %.

LånLet er en populær låneudbyder, blandt andet på grund af fleksible lånevilkår. De har et alderskrav til deres kunder, som går helt ned 18 år, de giver kunderne mulighed for at øge deres lånebeløb på et igangværende lån og ligeledes for at indfri dit lån, når de ønsker.

⭐ Top 3 lån 2019

🔎 Bank Norwegian

En anden populær låneudbyder er Bank Norwegian, som reelt er et ejendomskreditselskab. Selskabets tilbyder forbrugslån inden for en bred vifte af lånebeløb, da du kan låne alt lige fra 5.000 kroner og helt op til 400.000 kroner. Ud over at have en af de højeste lånebeløbsgrænser på markedet, tilbyder Bank Norwegian også en lang løbetid på minimum 12 måneder og op til 180 måneder (15 år).

Renteniveauet på selskabets forbrugslån ligger på 8,99-26,81 % - den endelige rentesats på dit forbrugslån afhænger af dit lånebeløb og din personlige økonomiske situation. Uanset hvad din rente bliver, betaler du en fast månedlig ydelse på dit lån. Du skal desuden være minimum 23 år og have fast arbejde for at optage et forbrugslån hos Bank Norwegian.

Bank Norwegian adskiller sig fra de øvrige populære banker med forbrugslån, da selskabet specialiserer sig inden for en række af boliglånstyper, hvad enten du skal købe ejerbolig, andelsbolig, fritidsbolig eller anden type bolig. Af den grund kan du samle dine boliglån, forbrugslån og dine kontokort i én låneaftale, hvilket først og fremmest betyder, at du kan spare en masse administrationsomkostninger og andre gebyrer. Det betyder også, at du kan få et bedre overblik over din gæld, da du for eksempel modtager én samlet regning hver måned. Hvis du allerede har et lån, for eksempel forbrugslån, hos en anden låneudbyder, tilbyder Bank Norwegian at indfri lånet for dig.

⭐ Top 3 lån 2019

🤑 Lån fra L'EASY koncernen

Hos L'EASY kan du optage bankens såkaldte L'EASY Minilån, hvor du kan låne mellem 5.000-10.000 kroner. Derfor er bankens Minilån et særligt fordelagtigt lån, hvis du for eksempel mangler en ekstra sum penge til en god ferie, en ny cykel eller en ny telefon. Renten på et Minilån ligger fast, og du kan forvente en debitorrente på mellem 9,90 % og 26,08 %. Den endelige rentesats afhænger af din private økonomiske situation, hvor du derfor skal forvente, at din lånerente bliver lavere, jo bedre og sundere din private økonomi er, for eksempel på grund af en fast lønindkomst. Derudover skal du være minimum 20 år for at kunne optage et L’EASY Minilån.

Særlige fordele ved at vælge L'EASY Minilån er, at banken tilbyder fleksible lånevilkår, da du selv kan vælge, om du vil afbetale dit lån over enten 12, 24 eller 36 måneder. Og hvis du oplever en forbedring eller et større økonomisk råderum i din private økonomi, for eksempel på grund af et jobskifte eller en forfremmelse, kan du indfri dit Minilån, når som helst du ønsker. Du bliver ikke opkrævet gebyrer eller øvrige omkostninger, hvis du indfrier dit lån før løbetidens udløb.

Du kan desuden lave en vejledende beregning af dit personlige Minilån i L'EASYs låneberegner, inden du takker ja til et lånetilbud. Her angiver du først dit ønskede lånebeløb og derefter den ønskede lånetid på dit lån, hvorfor efter låneberegneren oplyser, hvor meget du cirka kan forvente at skulle betale i månedlige omkostninger, herunder både afdrag, renteudgifter og øvrige omkostninger. Et eksempel kan være et lån på 7.000 kroner med en løbetid på 12 måneder. Her skal du forvente en månedlig ydelse på mellem 663-713 kroner. Den endelige ydelse bliver som sagt individualiseret, da renten bliver tilpasset dine personlige økonomiske forhold.

⭐ Top 3 lån 2019

💸 Føniks Privatlån

Føniks Privat lån

Føniks Privatlån er først og fremmest en populær låneudbyder, da de tilbyder både små og store lån til private kunder. Her kan du nemlig låne mellem 10.000-100.000 kroner. Føniks Privatlån kan derfor være en fordelagtig låneløsning, uanset om du vil afsted på ferie til en solbeskinnet ferieø, eller om du går og drømmer om at bytte det gamle køkken ud med et nyt højglanskøkken.

En særlig fordel ved Føniks Privatlån er, at debitorrenten ligger fast på alle lån og for alle kunder, hvorfor du har nemmere ved at gennemskue dine samlede personlige låneomkostninger, inden du reelt takker ja til et tilbud. Så uanset hvem du er, og hvordan dine private økonomiske forhold ser ud, skal du betale 16,9 % i rente.

Du kan vælge en løbetid på dit lån på henholdsvis 24, 72 og 108 måneder. Når du har indtastet dit ønskede lånebeløb i låneberegnerens på Føniks Privatlåns hjemmeside, kan du klikke dig videre og endvidere vælge mellem tre forskellige tilbud i forhold til de tre forskellige løbetider. På hver af disse tilbud kan du så også nemt og gennemskueligt få oplyst din månedlige ydelse på dit lån.

Føniks Privatlån letter desuden en del af låneprocessen for dig, da du via deres hjemmeside kan downloade et budgetskema. I skemaet kan du hurtigt og enkelt angive alle dine faste, variable og uforudsete udgifter, hvorefter budgetskabelonen automatisk udregner dit rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb "bestemmer", hvor meget du har råd til at låne, og hvor meget du kan betale i månedlig ydelse. På den måde undgår du bedst muligt at sige ja til et lånetilbud, som du ikke er i stand til at betale. Sender du din ansøgning mellem klokken 08.00-22.00, får du svar inden for en time.

Du skal desuden være fyldt minimum 20 år for at kunne optage Føniks Privatlån.

⭐ Top 3 lån 2019

✔ Spargo Finans

Hos Spargo Finans kan du udleve både små og store drømme, da en af fordelene ved udbyderens låneprodukter er, at du kan låne alt mellem 10.000-150.000 kroner. Med et Spargo Finans-lån er der altså både mulighed for at udleve drømmen om en ny mountainbike, et romantisk luksuscruise eller en campingvogn med plads til hele familien.

Debitorrenten hos Spargo Finans er fast under lånets løbetid og ligger på mellem 9,9 %-26,08 %. Den endelige rentesats på dit lån vil fremgå af dit lånetilbud, når banken har foretaget en kreditvurdering af dig og din privatøkonomiske situation. Hvis du har en sund og stabil privatøkonomi og en fast lønindkomst, kan du som udgangspunkt forvente en lavere rentesats. Du kan mere eller mindre skræddersy løbetiden på dit lån, hvilket er en fordel, hvis du låner et stort pengebeløb. Du kan vælge en løbetid på mellem 12 og 120 måneder.

Hos Spargo Finans er ansøgnings- og låneprocessen helt gennemskuelig for dig, da du via låneberegneren på låneudbyderens hjemmesiden kan få en vejledende "pris" på dit ønskede lån, både hvad angår din månedlige ydelse og lånets samlede omkostninger. Hvis du for eksempel ønsker et lån på 50.000 kroner med en løbetid på 72 måneder, kan du forvente en månedlig ydelse på mellem 987-1.403 kroner. Det betyder endvidere, at du kan forvente, at dine samlede låneomkostninger løber op på mellem 70.996-100.868 kroner. Den endelige "pris" vil fremgå af dit lånetilbud, når Spargo Finans har fastsat renten på dit lån. Du kan ansøge helt uforpligtende, da du først har indgået en låneaftale, når du har underskrevet med dit NemID.

⭐ Top 3 lån 2019

🏦 Modus Finans

Modus Finans tilbyder fordelagtige lån til dig som kunde, der ønsker finansiering af større køb eller mindre investeringer, da du kan optage et lån på mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner. Debitorrenten ligger fast i hele lånets løbetid, og du kan forvente en rentesats på mellem 9,90 % og 26,08 % på dit lån. Hvis du ønsker en lav månedlig ydelse, kan et lån hos Modus Finans være en fordelagtig løsning, da du kan vælge en løbetid på minimum 12 måneder og helt op til 78 måneder, til trods for at du måske har valgt et lille lånebeløb.

Som en særlig fordel tilbyder Modus Finans desuden, at du som kunde kan benytte dig af to valgfrie afdragsfrie måneder om året i løbet af løbetiden på dit lån. De afdragsfrie måneder kan give dig god fleksibilitet og luft i din privatøkonomi, særligt hvis du planlægger din afdragsfrihed i to kalendermåneder, hvor du for eksempel forventer at have større udgifter. Det kunne for eksempel være i december måned, hvor du har mange udgifter til julegaver og julearrangementer. Det kan også være en måned i løbet af din sommerferie, hvor du gerne vil sænke dine omkostninger, så der er plads til ferie og forkælelse.

Et eksempel på et lån hos Modus Finans kan være et lånebeløb på 25.000 kroner med en løbetid på 48 måneder. Her vil din månedlige ydelse være mellem 821-1.067 kroner, og lånets samlede omkostninger, herunder afdrag, rente og gebyrer, vil løbe op i 32.802-42.660 kroner. Du kan altså forholdsvist nemt gennemskue, hvad den samlede "pris" på netop dit lån bliver, inden du siger ja til et lånetilbud.

Du skal være minimum 20 år for at kunne ansøge om et lånetilbud hos Modus Finans. Du kan låne penge ved at finde Modus Finans i vores oversigt ovenfor.

⭐ Top 3 lån 2019

💶 Vivus lån

Lån penge hos Vivus

Danske Vivus er en del af koncernen 4finance, som har målet om at blive en international ledende udbyder af kortfristede lån. Konceptet bag Vivus er at levere en sikker, hurtig og smart lånemulighed til privatpersoner i Danmark. Yderligere fokuserer Vivus på at tilbyde en kundefokuseret lånemulighed, der tilgodeser den enkelte kundes behov og situation. Vivus´ motto er ”penge til tiden”, hvilket betyder, at du som låner kan få pengene direkte ind på din konto samme dag, som du ansøger.

Vivus lån bestræber sig på at være den billigste udbyder af kortfristede lån, og dit første lån hos Vivus er derfor helt gratis og uden nogen former for omkostninger.

⭐ Top 3 lån 2019

💷 Ferratum lån

Låneselskabet Ferratum blev grundlagt i 2005 og er en del af det finske hovedselskab Ferratum Group. Ferratum har specialiseret sig i mikrolån til danske forbrugere, hvor det med mikrolån menes mindre lån fra 1.500 kr.-20.000 kr. Hos Ferratum skal du ikke stille sikkerhed, når du ansøger om at låne, hvilket befrier dig fra en arbejdsbyrde, hvor du skal kunne dokumentere, at du kan betale pengene tilbage. I stedet laver Ferratum en kreditvurdering af dig som låneansøger, hvorpå de udarbejder et lånetilbud til dig. Læg mærke til, at du som ansøger ikke kender lånetilbuddets detaljer, før du har modtaget dette. Så bare fordi du hos Ferratum har ansøgt om at låne 15.000 kr., er dette altså ikke ensbetydende med, at lånetilbuddet også er på 15.000 kr.

Ferratum laver nemlig en selvstændig vurdering af dig og din økonomi, hvorpå tilbuddet udarbejdes. Vurdere Ferratum din privatøkonomi som værende tilfredsstillende, har du bedre forudsætninger for at modtage et attraktivt lånetilbud, mens det modsatte gør sig gældende, hvis du har en mindre tilfredsstillende økonomi.

⭐ Top 3 lån 2019

💡 Bedste og billigste lån

Låneberegner

Hvis du sætter jagten ind efter et online-privatlån, for eksempel et forbrugslån eller et SMS-lån, vil du også hurtigt opdage, at der i bund og grund er frit valg på alle lånehylder. De mange lånetilbud giver dig nemlig både mulighed for at realisere drømmen om et par nye vinterstøvler, en hjemmebiograf, luksusferie til eksotiske himmelstrøg med hele familien eller en helt fjerde drøm. De mange lånemuligheder kan dog også gøre det svært at gennemskue, hvilken låneudbyder der tilbyder det bedste og billigste lån. Hjælpen er heldigvis nær, for her på MONEYBANKER.dk kan du få gode råd til at målrette dig søgning, så du finder frem til et lån, der passer til dig og dine private økonomi.

⭐ Top 3 lån 2019

❓ Billigste lån 2019

Uanset om du optager et realkreditlån, et banklån eller et forbrugslån, er det aldrig gratis at låne, da du ofte både skal tage højde for renteudgifter, gebyrer og øvrige omkostninger. Derfor er det også vigtigt, at du er bevidst om, hvor mange penge du er i stand til at låne, og således den maksimale grænse på din månedlige ydelse din private økonomi kan klare. Derfor er det vigtigt, at du kun kigger på de lån, som du har råd til, så du på forhånd ved, hvor meget du kan forvente at skulle betale i samlede omkostninger, når du har afbetalt hele din lånegæld.

Den nemmeste og mest gennemskuelige måde at finde det bedste og billigste lån på, er, hvis du bruger søgemaskinen her på MONEYBANKER.dk. Her kan du nemt og gennemskueligt sammenligne samtlige lånemuligheder, da du kan få et overblik over, hvad den enkelte af de mest populære låneudbydere kan tilbyde sine kunder. Det gælder både lånebeløb, løbetid, minimums- og maksimumsgrænsen på debitorrenten samt særlige krav til dig som ansøger, for eksempel alderskrav.

Du kan også læse om særlige fordele hos de enkelte banker, for eksempel afdragsfrie måneder, hurtig godkendelse og udbetaling, samlelån, gebyrfri indfrielse og andre særlige fordele.

Sidst, men ikke mindst, kan du også få en uvildig vurdering af bankerne, da du både kan læse andre kunders stjerneanmeldelser samt en statistik over, hvor mange kunder der har oprettet et lån hos den enkelte låneudbyder i den forgangne uge. På MONEYBANKER.dk kan du dog være sikker, at du kun finder de mest populære låneudbydere nu og her.

Hvis du har specifikke krav til din låneudbyder eller dit lån, kan du målrette din søgning via vores låneberegner ved at angive enkelte oplysninger. Når du klikker på "Søg", viser vores sammenligningsservice derfor kun de populære låneudbydere, der lever op til dine kriterier.

⭐ Top 3 lån 2019

⭐ Budgetskema

Hvis du er i tvivl om, hvordan din private økonomi hænger sammen, og hvis du har svært ved at danne dit et overblik over dine samlede indtægter og udgifter, kan det også være svært at vurdere, hvor meget du har råd til at låne, og hvordan du i så fald bedst muligt sammensætter dit lån. I det tilfælde kan det være en god idé at udfylde et budgetskema, da det fortæller dig dit rådighedsbeløb, og på den måde hvor meget du har råd til at betale i månedlig ydelse. Med andre ord kan et budgetskema altså fortælle dig dit maksimale lånebeløb, og du kan derfor bruge skemaet til at målrette din søgning. Det kan være en rigtig god idé at bruge skemaet som et supplement til vores sammenligningsservice, så du nemt kan frasortere de låneudbydere, der ikke er relevante for dig, men i stedet fokusere på de banker, der kan tilbyde dig det bedste og billigste lån.

Lån penge
 • Lynlån
 • Tag et lån
 • Onlinelån uden dokumentation
 • Bedste lån
 • Lån penge privat
 • Bedste sted at låne penge
 • Nye lån online
 • Lån penge på nettet
 • Lån penge nu og få dem med det samme