Sammenlign kviklån

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Indholdsfortegnelse

  5 punkter

 • Læsetid

  8 minutter

 • Siden er opdateret

  11/08-2022

Sammenlign kviklån

Et kviklån er et mindre forbrugslån, du kan optage online eller via din smartphone. Kviklån er typisk henvendt til dig, der mangler penge til et kortvarigt forbrug, og hvis du ønsker et økonomisk råderum for en kortere periode. Du bestemmer selv, hvad de lånte penge skal bruges til – alt fra reparationer til rejser til gaver.

Dog er et kviklån en dyr lånetype grundet dets høje rente- og omkostningsniveau. 

Derfor anbefaler vi, at du kun optager et kviklån, hvis du har økonomisk stabilitet og er sikker på, at du kan betale lånet tilbage rettidigt. På grund af den høje rente er det en god idé at undersøge markedet for kviklån inden, du vælger at underskrive en låneaftale. Ved at sammenligne flere låneudbyderes tilbud kan du finde det mest ideelle kviklån til dit behov.

Låneberegner på kviklån

Til at sammenligne forskellige kviklån kan du med fordel bruge MONEYBANKER.dk’s låneberegner, som du finder under fanen ’lån penge’. Låneberegneren et gratis og fungerer som en tidsbesparende sammenligningsservice, da den klarer alle udregninger på kviklån for dig. Ved at angive dit ønskede lånebeløb og din alder præsenterer låneberegneren dig hurtigt og nemt for, hvilke udbydere der kan være relevante for dig, og hvor meget du kan låne. 

Derudover kan du markere, om du vil have sorteret lånene efter popularitet eller efter laveste rente. MONEYBANKER.dk’s låneberegner giver dig således et hurtigt overblik over, hvilke kviklån der findes på markedet, og hvilket kviklån der kan være den optimale løsning for dig. Du kan læse mere om låneberegneren, og hvordan du bruger den her.

Sammenlign kviklån flere udbydere

For at finde frem til det billigste kviklån er det fordelagtigt at sammenligne flere lån fra forskellige udbydere. Efter du har anvendt MONEYBANKER.dk’s låneberegner, kan du udvælge tre til fem af de præsenterede udbydere, som du finder relevante. Herefter sender du en låneansøgning af sted til udbyderne – og bare rolig, det er uforpligtende og gratis at ansøge om lån.

Lånet er først bindende, når du har sat din underskrift på en låneaftale. Du kan i princippet ansøge om at optage kviklån hos flere end fem udbydere, men husk at holde sammenligningen og ansøgningsprocessen overskuelig for dig selv. 

Samtidig er det vigtig, at du ansøger identiske lån hos de forskellige udbydere, da du ikke kan sammenligne lån, der ikke er på samme beløb og ikke har samme løbeperiode. Det kan virke tidskrævende at undersøge markedet for kviklån i stedet for blot at sende én ansøgning af sted til den første og umiddelbart bedste låneudbyder. Alligevel er researchtiden ofte givet godt ud, da sammenligning af kviklån kan spare dig for en del penge.

Hvis du anvender låneberegneren, gøres din undersøgelsesproces hurtigere, da du ikke selv skal sidde med lommeregneren og beregne låntilbud.

Sammenlign dig til billigste lån

De oplysninger, du præsenteres for med låneberegneren er kun estimater af lån. Når du har sendt dine ansøgninger og efterfølgende modtaget låntilbud på identiske lån fra de respektive udbydere, kan du derfor påbegynde den faktiske sammenligning. Som nævnt tidligere, kan du sortere låneberegnerens resultater efter de mest populære eller efter den laveste rente.

Uanset hvordan du vælger at sortere lånene, skal du være opmærksom på, at du ikke alene ved at betragte renteniveauet kan afgøre, hvilket kviklån der er det billigste. 

Derimod skal du sammenholde lånenes ÅOP (årlige omkostninger i procent). I ÅOP er alle omkostningerne i hver enkelt kviklån medberegnet, og dermed hvor stor en procentdel af lånebeløbet du skal betale i omkostninger. Hvor dyrt lånet reelt bliver for dig afhænger af faktorer som din alder, lånebeløb og løbeperiode.

Disse faktorer beregner udbyderen et konkret låntilbud til dig ud fra. Du kan bruge låneberegneren til at sammenligne estimaterne af ÅOP, men først når du har modtaget det konkrete tilbud, kender du lånets reelle ÅOP. Når du sidder med lånetilbuddene beregnet specielt til dig, finder du det billigste kviklån ved at sammenligne ÅOP. Kviklånet med den laveste ÅOP vil være det billigste lån at optage.

Inden du optager kviklån

Efter du har fundet kviklånet med den laveste ÅOP og dermed det billigste, kan du i princippet underskrive låneaftalen. Dog kan der være andre faktorer, som er væsentlige at betragte i din sammenligning af kviklån:

 • Det er en fordel, hvis du har lagt et budget og overvejet din økonomiske situation i forhold til at optage et lån. Hvor meget skal jeg tilbagebetale på kviklånet hver måned? Er jeg i stand til at betale den angivet ydelse? Hvad vil dette betyde for min privatøkonomi? 
 • Når du skal finde og optage et kviklån, er det vigtigt at overveje, over hvor lang – eller kort – en periode, du ønsker afvikle gælden. Derfor bør du undersøge, hvilke krav udbyderen stiller hertil. Det kan være, at lånet med den laveste ÅOP har en løbeperiode, der er meget kort. Du kan derfor spørge dig selv: ”Er det urealistisk for mig at betale lånet af hurtigt? Har jeg brug for en længere løbeperiode?”
 • Sammenlign låneudbydernes generelle lånebetingelser og -vilkår. Der stilles krav til dig som låntager, som varierer fra udbyder til udbyder. Inden du godkender låntilbuddet og underskriver en låneaftale, skal du huske at tjekke, hvilke krav der stilles til dig. Selvom lånet har en lav ÅOP, kan det være, at du samtidig skal acceptere og skrive under på betingelser, du ikke finder rimelige.