MONEYBANKER.dk linje MONEYBANKER.dk linje
348.957
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

❓ Kviklån gratis

Med et gratis kviklån får du mulighed for at optage et lån uden renter eller andre omkostninger. Derfor går gratis kviklån også ofte under navnet ’rentefrit lån’. Du kan være sikker på, at kviklånet er gratis, hvis ÅOP (årlige omkostninger i procent) er lig med 0 procent. En ÅOP på 0 angiver nemlig, at du skal betale 0 procent af lånebeløbet i omkostninger. Gratis kviklån er typisk meget kortsigtede. Det betyder, at løbeperioden oftest er på mellem 14 og 30 dage, og derfor skal du betale lånet tilbage inden for denne periode. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at hvis du ikke tilbagebetaler dit gratis kviklån inden for perioden, vil udbyderen typisk pålægge lånet nogle omkostninger grundet manglende betaling. Det, der ved første øjekast kunne virke som en god lånemulighed, bliver således i stedet en dyr beslutning.

⭐ Top 3 lån 2019

⭐ Hvad skal jeg overveje i forbindelse med gratis kviklån?

Det er vigtig, at du undersøger lånebetingelserne inden, du optager et gratis kviklån. Det kan virke som en god mulighed at optage et kviklån og kun betale de penge tilbage, som du faktisk låner, og ikke tænke på andre omkostninger. Alligevel kan et gratis kviklån blive dyrt, hvis du ikke betaler tilbage rettidigt. Derfor bør du sætte dig ind i, hvilke regler der gælder i det tilfælde, at du bliver forhindret i at tilbagebetale inden for den aftalte periode. Det er væsentlig, at du nøje overvejer, om det er realistisk for dig at kunne betale eksempelvis 5.000 kroner tilbage inden for en kort periode, hvor lånet er gratis. Er du usikker, er det en god idé at tænke på andre lånemuligheder end et gratis kviklån. Her har vi opstillet nogle punkter, du kan tænke over, inden du ansøger om et gratis kviklån:

 • Kan jeg betale lånet tilbage rettidigt?
 • Opfylder jeg lånudbyderens betingelser? Det er vigtig, at du undersøger, hvilke krav den enkelte udbyder stiller til deres lånansøgere, da kravene varierer fra udbyder til udbyder.
 • Hvor meget har jeg brug for at låne? Lån ikke flere penge, end du har behov for.
 • Er det nødvendigt at låne, eller kan jeg spare pengene op i stedet?
⭐ Top 3 lån 2019

💰 Andre løsninger – hold omkostningerne nede

Som tidligere nævnt, kan optagelsen af et gratis kviklån blive en dyr beslutning, hvis du ikke overholder tilbagebetalingen. Som konsekvens af at du ikke har overholdt lånaftalen, vil lånudbyderen typisk pålægge dit gratis kviklån omkostninger og gebyrer grundet misligholdt betaling. Dit gratis kviklån er således ikke længere gratis. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et gratis kviklån er en optimal løsning for dig, kan du herunder læse, hvordan du kan holde omkostningerne nede ved andre kviklån:

 • Et kviklån er typisk et lån, du optager, hvis du har brug for et økonomisk råderum i en kort periode. For at holde omkostningerne nede på lånet, anbefaler vi, at du kun låner det beløb, der er nødvendigt. Har du brug for 3.000 kroner, men det er fristende at låne 5.000 kroner, så hold igen. De omkostninger, du skal betale, afhænger nemlig af, hvor stort et lån du optager. Jo flere penge du låner, desto højere bliver omkostningerne.
 • Det er en fordel, hvis du låner pengene ét sted i stedet for at låne mindre beløb hos forskellige udbydere. Hver gang, du optager et lån, skal du foruden renterne på lånet blandt andet betale etableringsomkostninger. Ved at optage ét lån på eksempelvis 3.000 kroner skal du kun betale etableringsomkostninger og andre omkostninger ét sted. Låner du derimod 1.500 kroner hos to forskellige udbydere, skal du betale diverse omkostninger begge steder. Dette vil give dig et højere omkostningsniveau samlet set.
 • Du kan holde dine omkostninger nede ved at sammenligne lån, inden du optager et. Her er det en fordel, at du udnytter, det er uforpligtende at ansøge om lån. Ansøg derfor gerne hos minimum tre udbydere og indsaml flere låntilbud. Når du modtager tilbuddene, sammenligner du deres ÅOP. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste at optage, da alle lånets omkostninger er inkluderet i ÅOP. Du kan bruge MONEYBANKER.dk’s låneberegner til at finde frem til lånudbydere, der kan være relevante for dig. Ved blot at indtaste dit ønske lånebeløb og din alder, finder beregneren frem til mulige lånudbydere.
 • Overhold dine rater og betal til tiden. Hvis du ikke betaler rettidigt tilbage på dit lån, er der stor risiko for, at lånudbyderen opkræver gebyrer for misligholdt tilbagebetaling. Det er altså ikke kun ved gratis kviklån, lånudbyderen vil opkræve gebyrer, hvis du ikke overholder afbetalingen. Samtidig kan du risikere at blive registreret i RKI, hvis du tre gange ignorerer rykkere fra din kreditor.

Den bedste måde at undgå dyre kviklån og mindske dine omkostninger er naturligvis, at du dropper tanken om et lån. I stedet kan du spare pengene op, du har brug for. Hvis du ved, du eksempelvis skal deltage i en stor begivenhed i nær fremtid, er det fordelagtigt i god tid at lægge et mindre beløb til side hver måned. På den måde undgår du at skulle låne penge for at have råd til de udgifter, begivenheden måtte medføre. 

Det ville uden tvivl være at foretrække, hvis man helt kunne undgå at skulle tage et lån. For ligegyldigt om man skylder et stort eller lille beløb væk, er det aldrig morsomt at have gæld. Men vi må nok også erkende, at det er de færreste, der kommer gennem livet uden at skulle tage et lån af den ene eller anden slags. Det kan i hvert fald blive nødvendigt, hvis man vil udleve sine drømme, for eksempel drømmen om at kunne købe et nyt hus eller en ny bil. Eller måske drømmer du bare om at rejse til andre kontinenter eller om at tage på spa-ophold i en weekend. 

Ligegyldigt hvilket lån du har brug for, er det meget vigtigt, at du vælger en låneudbyder, som lever op til dine forventninger, samt at selskabet kan give dig et tilbud, som passer ind i din økonomi. Det er nemlig vores privatøkonomi, der mere eller mindre dikterer, hvordan vi lever vores liv, og hvis vi ikke tager et lån, som vi i sidste ende ikke har råd til, kan vi ende i en ubehagelig gældsspiral. 

For at undgå evig gæld vil vi her guide dig til, hvordan du bedst muligt finder det rigtige kviklån, der både giver dig økonomisk handlefrihed i hverdagen samt passer ind i din privatøkonomi. Det kan nemlig være svært at vurdere, hvad det enkelte selskab kan tilbyde, og ikke mindst hvem der kan give dig det bedste tilbud. Det bliver du forhåbentligt meget klogere på, da vores hjemmeside skaber et overblik over markedets mange udbydere af kviklån gratis. 

⭐ Top 3 lån 2019

💵 Hvem er vi? 

MONEYBANKER.dk er en servicetjeneste, da vi stiller en søgefunktion til rådighed for dig, der for eksempel er på udkig efter et kviklån. Ved at bruge MONEYBANKER.dk får du nemlig et klart og fuldt overblik over de mange udbydere af kviklån, der findes på det danske marked. Vores søgefunktion er til fri afbenyttelse for enhver, der kan optage et kviklån – så find dit næste kviklån gratis gennem os!

For os er det vigtigt, at du finder frem til det kviklån, der er det rette for dig, samt at du får en god oplevelse, ikke kun ved at bruge vores tjeneste, men under hele låneprocessen. Derfor ønsker vi, at du skal være i stand til at kunne finde frem det bedst mulige lån på det bedst mulige grundlag. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt, at du ikke bliver påvirket eller forstyrret i låneprocessen, og af den grund har vi valgt at holde vores website fuldstændig reklamefri. Vi ønsker nemlig at være komplet uafhængige, og derfor anbefaler vi heller ikke nogen låneudbyder frem for en anden. I stedet har vi valgt placere udbyderne i overensstemmelse med brugernes bedømmelser, sådan at de mest populære udbydere er placeret øverst. Du skal dog huske på, at udbyderne opfylder nogle individuelle behov, og derfor er det ikke nødvendigvis de bedst placerede udbydere, der lever mest op til dine forventninger. Rangeringen af de forskellige udbydere er altså kun ment som inspiration, og du kan samtidig få et indtryk af, hvilke udbydere der har stor troværdighed blandt danske kunder. 

⭐ Top 3 lån 2019

👍 Sådan bruger du søgeindstillingerne på vores hjemmeside 

For at vores søgefunktion skal være i stand til at hjælpe dig så godt som muligt med at finde dit næste kviklån gratis, skal du angive følgende tre oplysninger: 

 • Dit lånebeløb
 • Din afbetalingsperiode
 • Din alder
⭐ Top 3 lån 2019

🎗 Lånets størrelse

Det varierer fra selskab til selskab, hvor mange penge de vil låne ud til den enkelte ansøger. Hos nogle kan du tage et mindre lån på 10.000 kroner, og hos andre er det muligt at låne helt op til 350.000 kroner. Uanset hvor mange penge du ønsker at låne, råder vi kraftigt til, at du lægger et budget, inden du overhovedet går i gang med låneprocessen. Hvis du lægger et budget, der dækker over længere sigt og dermed har et overblik over dine udgiftsposter, er du også langt bedre i stand til at vurdere, hvor mange penge du har råd til at låne. Når du fastlægger et budget, kan du altså hurtigt gennemskue, hvor stort et beløb du har til rådighed hver måned, og derfor har du også langt nemmere ved at angive et realistisk og overkommeligt lånebeløb i søgefunktionen. 

⭐ Top 3 lån 2019

📉 Lånets løbetid

Du er også nødt til at være realistisk, i forhold til hvor lang tid du skal bruge på at betale de lånte penge tilbage igen. Her skal du naturligvis også huske at medregne renteudgifterne. Du har sikkert mest af alt lyst til at angive en så lav afbetalingsperiode som muligt, så ÅOP (årlige omkostninger i procent) bliver så lav som muligt. Men hvis du gør det, kan du også risikere, at dine månedlige omkostninger bliver så høje, at dit lån ender med at gøre dig økonomisk handlingslammet. Og når du tager et kviklån gratis, er det jo netop meningen, at du skal få mere økonomisk frihed i din hverdag. Hvis du sætter lånets løbetid for lavt, risikerer du, at de månedlige omkostninger æder din privatøkonomi op, hvilket betyder, at du til sidst ikke længere er i stand til at afbetale din gæld. Og så ender lånet med at blive en endnu dyrere affære. 

Hvis du i stedet har fastlagt et budget, som vi også forklarede i forrige afsnit, ved du, hvor lang tid du skal bruge på at betale dit lån tilbage. Heldigvis er størstedelen af låneselskaberne fleksible. De giver dig alle minimum et år til at betale din gæld, og mange udbydere tilbyder endda en tilbagebetalingsperiode, der rækker over mange år. 

⭐ Top 3 lån 2019

📌 Aldersgrænse

Du skal være myndig, altså 18 år, for at kunne bruge søgefunktionen på MONEYBANKER.dk’s hjemmeside. Du skal være opmærksom på, at nogle låneudbydere kræver, at låneansøger er minimum 20 år, og nogle vil heller ikke låne dig penge, hvis du er tilknyttet et værgemål. 

Hvis du er fyldt 25, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt din alder gør dig egnet som låntager eller ej, da du kan søge hos samtlige udbydere på vores hjemmeside, og derfor behøver du heller ikke angive din alder, når du indstiller søgemaskinen. 

⭐ Top 3 lån 2019

⏰ Kviklånets fordele

Der eksisterer en række behov blandt flere danske låneansøgere, som traditionelle penge- og realkreditinstitutter ikke kan leve op til. Disse låntagere opsøger derfor kviklånsudbydere, fordi de kan tilbyde nogle lån, som er skræddersyet til den enkelte kunde, og som samtidig lever op til nogle personlige behov og forventninger. 

⭐ Top 3 lån 2019

💳 Du kan ansøge om et kviklån gratis og uforpligtende

Du kan finde dit næste kviklån gratis gennem vores hjemmeside, og du har også mulighed for at klikke dig videre til den enkelte udbyders website, hvis du ønsker at læse mere om, hvad selskabet kan tilbyde, og hvilke krav de har til dig og andre ansøgere. På den måde er det gennemskueligt for dig, hvilket tilbud den enkelte udbyder kan give dig. 

Alle låneselskaber skal på krav fra Folketinget oplyse om ÅOP på deres lån, så det er tydeligt for dig og andre ansøgere, hvor store omkostningerne er på deres lån. ÅOP viser nemlig lånets årlige omkostninger i procent og medregner både renten, gebyrer og administrationsomkostninger. 

Det er også en stor fordel for dig som ansøger, at du kan ansøge ganske uforpligtende om et lån ved alle ansøgere. Hvis udbyder ikke kan give dig et tilbud, som lever op til dine forventninger, kan du sige nej tak og uden bekymring undersøge dine lånemuligheder hos andre selskaber. 

⭐ Top 3 lån 2019

✅ Kviklån udbyder stiller ikke krav om sikkerhed

Når du ansøger om et lån hos et bank eller i et realkreditinstitut, kan du de godt stille krav om sikkerhed, i tilfælde af at du ikke kan betale de lånte penge tilbage igen. Det er ikke tilfældet med kviklånsudbydere, så når du ansøger hos dem, skal du ikke bekymre dig om sikkerhedsstillelse. Udbyderen kan dog godt bede dig om dokumentation på din lønindkomst samt kræve, at du ikke er registreret i skyldnerregistrene RKI (Ribers Kredit Information) og Debitor Registret. 

⭐ Top 3 lån 2019

🤲 Kviklån er en nem, enkel og overskuelig løsning

Det fremgår allerede af navnet, at kviklån er en nem og hurtigt måde at låne penge på. Det er en af de helt store fordele ved denne låntype, fordi du ikke kun har mulighed for at tage et kviklån gratis for at udleve dine drømme, men også hvis der opstår et akut behov. Alt, du skal gøre, er at have dit NemID klar, og så kan du hurtigt tage et kviklån gratis gennem os. 

⭐ Top 3 lån 2019

🔎 Kviklånets ulempe

Der er en grund til, at der står ”ulempe” og ikke ”ulemper”, for der er nemlig kun én ulempe ved at tage et kviklån. Denne ulempe kan til gengæld også koste dig rigtigt dyrt, hvis du ikke låner med omtanke. Du har sikkert allerede gennemskuet, hvad ulempen er; nemlig, den høje rente som typisk er karakteriseret ved kviklån. 

⭐ Top 3 lån 2019

🤑 Vores anbefalinger

Der er heldigvis stor hjælp at hente, så du kan nedsætte omkostningerne en hel del, når du tager et kviklån. Først og fremmest anbefaler vi, at du ansøger hos minimum tre kviklånsudbydere. Forklaringen er ganske enkel: Når du ansøger flere steder, får du sandsynligvis også flere lånetilbud at vælge imellem. Hvis du kun ansøger hos én udbyder, får du også kun ét lånetilbud. Lånetilbuddet er ikke nødvendigvis det bedste for dig, men det har du heller ikke mulighed for at vurdere, fordi du ikke kan sammenligne det med andre tilbud. Hvis du derimod søger tre steder, kan du, hvis udbyderne efterkommer dine krav, frit vælge mellem tilbuddene og dermed vælge det lån, som har de laveste omkostninger. Det er som sagt helt uforpligtende at udfylde en ansøgningsformular ved udbyderne, da du først er bundet af en aftale, når du har underskrevet en kontrakt og sendt den retur til låneudyder. På den måde har du i sidste ende mulighed for at vælge det lån, der passer bedst til dig. 

Derudover er det vigtigt, at du sammenligner lånene ud fra deres ÅOP og eksempelvis ikke ud fra renten på lånene. Hvis du kigger på ÅOP’en, er du sikker på, at du ikke har overset nogen omkostninger. 

Kviklån Kviklån gratis
 • Kviklån trods RKI
 • Kviklån uden sikkerhed
 • Kvik lån
 • Kviklån 18 år
 • Kviklån lav rente
 • Billig kviklån
 • Kviklån 5000 kr.
 • Kviklån med NemID