Hurtige lån nu og her

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Hurtige penge

Har du brug for penge nu og her? Så kan et hurtig lån måske være noget for dig.

Hurtig lån og renten?

Hurtig lån med en lav rente er en låneform, der er populær, hvis man ønsker ”hurtige penge” så at sige. Kviklån er et nemt og ret fleksibelt lån, da det er muligt både at låne mindre beløb men også større beløb. Faktisk er det ved nogle udbydere muligt at låne op til 400.000 kroner f.eks. hos Bank Norwegian.

En af de umiddelbare ulemper ved et kviklån er, at renten godt kan virke relativt høj, hvis man sammenligner med andre låneformer. Udviklingen i markedet har dog taget en stor udvikling inden for de senere år, hvilket har medført, at man i dag kan finde hurtig lån lav rente, hvis man er opmærksom i sin søgen. Vi har her beskrevet, hvad det er, du skal være opmærksom på for at finde et kviklån af denne slags.

Vi guider dig igennem til, hvordan du finder det kviklån med den laveste rente. Bruger du vores søgemaskine, så får du det bedste kviklån, der passer til dig og dine ønsker.

Find et kviklån med lav rente

Når du skal finde et hurtig lån med en lav rente, er der som nævnt en række faktorer, du skal være opmærksom på. Vi har nedenfor beskrevet en række af dem.

Du skal være opmærksom på

Når du skal finde et kviklån med lav rente, er det altid en god idé at sammenligne flere forskellige lån med hinanden. Det er her en god idé at kigge på renten men i den grad er ÅOP’en også vigtig. ÅOP’en er de samlede årlige omkostninger, der er ved lånet.

Tallet for ÅOP’en giver dig et retvisende billede af, hvad dit lån kommer til at koste dig ud over renten, såsom etableringsomkostninger, administrationsgebyr osv. Vi har med vores søgemaskine gjort det nemt for dig at sammenligne flere forskellige lån med hinanden ved hjælp af vores oversigt, der indeholder information om blandt andet rente, ÅOP, etableringsomkostninger osv.

Søg altid flere lån

Det er ganske gratis og uforpligtende at ansøge om et kviklån hos de danske udbydere og du binder dig ikke til noget, før du har underskrevet en låneaftale med et selskab. Faktisk kan det give rigtig god mening at søge flere steder, fordi at låneudbyderne ofte har svært ved at fastsætte den præcise rente, før du har været igennem en nærmere kreditvurdering hos dem. Jo flere steder du søger, jo bedre chancer har du for at få det billigste lån.

Du skal selvfølgelig sammenligne kviklånene på deres rente og ÅOP.

Læg et budget og betal til tiden

Et af de steder hvor renten virkelig kan eksplodere ved et kviklån, er hvis du ikke får betalt dit lån af i rette tid. Her vil der komme ekstra renter på, og det kan blive rigtig dyrt. Derfor bør du altid have lagt et godt budget, der sikrer dig, at du er i stand til at betale dit lån tilbage i tide.

Fordele ved hurtig lån

Selvom kviklån kan have en høj rente som umiddelbart godt kan virke som en stor ulempe, er der faktisk også fordele forbundet med denne låntype. Disse fordele er nærmere beskrevet nedenfor.

Let at blive godkendt

Sammenligner man med andre låneformer, så er det også forholdsvist nemt at blive godkendt til et kviklån lav rente. Du skal dog være opmærksom på at der vil være nogle krav du skal kunne opfylde, se nedenfor:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller andre registre for dårlige betalere, da det sender et signal om, at du er dårlig til at betale dine regninger.
  • Du må ikke allerede have et eksisterende lån hos udbyderen.
  • Du skal være over 18 år. Bemærk at du nogle steder skal være ældre f.eks. 23 år. Dette kan du se i vores oversigt.
  • Nogle udbydere har andre individuelle krav, dette kan f.eks. være, at du skal være i arbejde.

Hurtigt svar ”hurtige penge”

Sammenligner man med et banklån, så vil du hurtigt få svar på, om du er blevet godkendt til at tage et kviklån. Mange låneudbydere tilbyder faktisk svar allerede samme dag og faktisk inden for blot et par timer. Du vil også hurtigt have pengene tilgængelige på din konto.

Du behøver ikke kunne stille sikkerhed

En anden fordel ved at foretage et kviklån frem for et traditionelt banklån er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Du kan altså få lov at låne, selvom du ikke ejer en bolig, en bil eller andet af værdi, som ved større lån, er tilfældet i banken.