Hurtig lån online

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  12 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Hurtig lån online

Det kan være nødvendigt at låne penge i mange forskellige sammenhænge. Måske står du overfor at skulle renovere dit hus? Eller måske ønsker du at invitere din kæreste ud at rejse?

Fordelen ved det danske lånemarked er, at det er muligt at låne penge til lige præcis dét, som du ønsker. Det skyldes i stor grad, at det i dag er muligt at optage forskellige former for hurtige online lån, som i løbet af kort tid overføres til din konto. Disse låneformer giver dig en stor grad af frihed som forbruger, da det er både nemt og hurtigt at optage et lån – og dermed få flere penge mellem hænderne.

Hvad kendetegner et hurtigt lån?

Hurtig lån skal ikke forstås, som en fast defineret låneform, men dækker derimod over en gruppe af forskellige former for lån. Disse lån kaldes også i nogle sammenhænge forbrugs- eller kviklån og er kendetegnet ved at have en række fællestræk. Det vigtigste fællestræk er, at et hurtigt lån foretages online.

Det betyder ganske enkelt, at du ansøger direkte på låneudbydernes hjemmeside og derfor undgår at bruge unødvendig tid på et fysisk møde. Som navnet hurtigt lån også antyder, er det altså en låneform, hvor fokus er på, at du hurtigt kan få penge mellem hænderne.

Derudover er det vigtigt at slå fast, at du skal være mindst 18 år gammel for at kunne optage et hurtigt lån. På dette parameter skiller låneformen sig ikke ud fra alle de andre muligheder på lånemarkedet.

Fordele ved hurtig lån

Der er rigtig mange fordele ved at optage et hurtigt lån på internettet. Nedenfor vil vi gennemgå en række årsager til, hvorfor hurtig lån er blevet så attraktive.

Pengene overføres med det samme

En af de største fordele ved et hurtigt lån er ganske enkelt, at det klart er den hurtigste måde at låne penge på. Det tager næsten ingen tid at udfylde en låneansøgning online, og når du først har accepteret og underskrevet din låneaftale, vil du inden for meget kort tid få overført pengene til din bankkonto. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor lang tid du skal vente på pengene, men i langt de fleste tilfælde, vil du have pengene til rådighed inden for 1-2 hverdage.

Nogle selskaber tilbyder endda, at du kan få overført pengene samme dag, som du underskriver din låneaftale.

Et hurtigt lån er altså i den grad ideelt, hvis du akut står og har brug for at optage et lån.

Der er ingen eller få krav

Hurtig lån skiller sig ud fra mange andre låneformer, da der ikke bliver stillet specielt store krav til dig som forbruger. Det betyder, at langt de fleste danskere har mulighed for at optage et hurtigt lån. Der er dog en række basiskrav, som er fælles for langt de fleste udbydere.

Som nævnt tidligere skal du først og fremmest være fyldt 18 år for at kunne optage et lån. Derudover stiller langt de fleste udbydere det krav, at du ikke må være registreret i RKI, som er en database over dårlige betalere.

Du skal dog være opmærksom på, at den enkelte låneudbyder kan have specifikke krav, f.eks. i forhold til din indkomst eller jobsituation. Det er derfor altid en god ide at undersøge, om udbyderne har nogle specielle krav for at godkende dig som lånoptager.

Der er stor konkurrence på lånemarkedet

Der er rigtig mange forskellige udbydere på det danske lånemarked, hvilket er positivt for dig som forbruger. Den store konkurrence er nemlig i høj grad med til at presse prisen på hurtig lån ned. De forskellige udbydere prøver hele tiden at gøre sig attraktive for forbrugerne, og det er en stor fordel, når du skal vælge, hvor du ønsker at optage et lån.

Der er nemlig rigtig mange muligheder, og når man tager den store konkurrence i betragtning, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde et lån, som har nogle omkostninger, der er til at betale.

Du kan bruge pengene, som du vil

Der er en rigtig stor frihed ved at optage et hurtigt lån. Det skyldes, at udbyderne på ingen måde er interesseret i, hvorfor du ønsker at optage et lån. Sagt på en anden måde: De blander sig ikke i, hvad du bruger dine penge på.

Det betyder, at et hurtigt lån er en mulighed ligegyldigt, hvad du skal låne penge til. Du kan derfor både vælge at låne penge til mere praktiske formål, men også hvis du ønsker at rejse eller har brug for et ekstra tilskud til dit månedlige budget. Det er helt op til dig.

Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån

Du behøver ikke at have en stor opsparing eller en fast bolig for at kunne optage et hurtigt lån. En af de største fordele ved et hurtigt lån er nemlig, at du ikke skal stille sikkerhed for at låne penge. Det betyder, at det er muligt at realisere dine drømme med et hurtigt lån, hvis du f.eks. ikke kan blive godkendt til et lån i banken.

De vil nemlig kræve, at du kan stille sikkerhed for dit lån.

Sådan vælger du det rigtige lån

Selvom der er rigtig mange fordele ved at optage et hurtigt lån online, betyder det dog ikke nødvendigvis, at det er en nem beslutning. Det kan nemlig være svært at overskue dine muligheder, da du kan vælge mellem rigtige mange forskellige lån og udbydere.

Hvis du har svært ved at overskue, hvor du skal starte, kan du med fordel benytte dig af søgemaskinen her på MONEYBANKER.dk.

Søgemaskinen skaber overblik

Den helt store fordel ved søgemaskinen er, at den hjælper dig med sortere i de mange forskellige udbydere af hurtig lån – og dermed finde frem til de udbydere, som passer til dine lånekriterier. Vælger du at gøre brug af MONEYBANKER.dks søgemaskine, slipper du altså for selv at skulle søge på internettet og sammenligne det store antal af låneudbydere.

Søgemaskinen finder du på forsiden af MONEYBANKER.dk og den ser således ud:

Som billedet ovenfor viser, skal du blot angive tre simple kriterier for at kunne gøre brug af søgemaskinen. Disse er: Lånebeløb, alder og løbetid på dit lån. Disse søgekriterier er valgt, da det giver søgemaskinen mulighed for at sortere i udbyderne og kun opliste dem, som passer til dit lånebehov.

Sammenlign låneudbyderne

Når du har indtastet dine oplysninger i søgemaskinen, vil den vise de udbydere, som passer til dine søgekriterier. Det er forskelligt, hvor mange låneudbydere søgemaskinen finder frem til, da det kommer meget an på, hvilke søgekriterier du har angivet. Nedenfor er vist et eksempel på, hvordan søgemaskinen oplister de forskellige låneudbydere:

Herefter er det op til dig selv at undersøge og sammenligne de låneudbydere, som søgemaskinen har fundet frem til, er de mest interessante for netop dig. Som du kan se ovenfor, vil der af søgemaskinen fremgå en række oplysninger omkring de forskellige låneudbydere. Du har mulighed for at se, hvor stort et beløb du kan låne, udbydernes tilbagebetalingsperioder, renteniveauet og deres svartid.

Disse parametre er væsentligt at bruge, når du skal sammenligne selskaberne, men derudover kan det være en rigtig god ide at læse mere på den enkelte låneudbyders hjemmeside. Her vil du kunne finde flere relevante oplysninger og dermed have lettere ved at beslutte, hvor det er mest fordelagtigt for dig at optage dit hurtig lån.

Søg altid om lån mindst tre forskellige steder

Det er dog meget vigtigt, at du ikke forhaster dig, når du skal træffe dit endelige valg. Selvom søgemaskinen skaber et rigtig godt overblik over dine muligheder, skal du være opmærksom på, at du ikke kender til et låns reelle omkostninger, før du har modtaget et konkret lånetilbud. Du kan godt få et overblik over udbydernes renteniveau, men det er ikke præcist, da det skal tilpasses dine individuelle kriterier.

Derudover får du først oplyst stiftelsesomkostninger og andre eventuelle gebyrer, når du vælger at ansøge om et lån. På MONEYBANKER.dk anbefaler vi derfor altid, at du ansøger hos mindst tre forskellige låneudbydere. Det er tilfældet, da du først for alvor har mulighed for at sammenligne udbyderne på et realistisk grundlag, når du sidder med de forskellige ansøgninger i hånden.

I denne sammenhæng er det vigtigt at understrege, at det ikke er renteniveauet, men derimod lånenes ÅOP som du skal tage udgangspunkt i. Det skyldes, at et låns ÅOP dækker alle de omkostninger, som skal betales i forbindelse med et lån. ÅOP’en dækker altså både over renten, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer, som skal betales i løbet af lånets løbetid. Det du ganske enkelt skal gøre er altså at vælge det lån, som har den laveste ÅOP.

Du skal ikke være nervøs over at ansøge hos flere forskellige udbydere på én gang. Du er nemlig ikke forpligtet til at optage et lån bare fordi, at du ansøger om et lån. Du kan derfor i princippet vælge at ansøge 40 forskellige steder uden i sidste ende at optage et lån.

Det vil blot være en fordel at sende mange ansøgninger afsted, da det vil give dig det bedste sammenligningsgrundlag og dermed større sandsynlig for at træffe det rigtige valg i sidste ende.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.587
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.