Forretningsmodel

MONEYBANKER ApS er en selvstændig virksomhed, som arbejder uafhængigt af de låneselskaber, som præsenteres i vores sammenligningstjeneste. De har altså ikke noget medbestemmelse omkring, hvordan de vurderes i forhold til øvrige låneselskaber.MONEYBANKER's indtjening er baseret på henvisning af brugere, såkaldt affiliate markedsføring. Hvis en bruger ansøger om et lån eller godkendes til et lån, modtager vi kommission fra låneselskabet.

Hvorvidt kommissionen udbetales ved ansøgning eller godkendelse afhænger af de enkelte aftaler med låneselskaberne.

Hvordan påvirker forretningsmodellen MONEYBANKER?

At vi tjener penge på at henvise brugere til låneselskaberne påvirker opbygningen af MONEYBANKER på flere positive måder. Baseret på at vi modtager kommission for hver ansøgning eller godkendelse, har vi kun interesse i at skabe kvalitet i vores sammenligning, så brugerne henvises til de bedste låneselskaber.Henviser vi en bruger til et låneselskab, som ikke møder vedkommendes forventninger, så vil denne bruger heller ikke ansøge om et lån. Vi er derfor altid meget fokuseret på at have attraktive lån på MONEYBANKER, så vi sikrer højest mulig brugertilfredshed.Har du kendskab til et lån, som du mangler på MONEYBANKER? Så vil vi meget gerne høre fra dig og undersøge muligheder for at skabe et affiliate samarbejde med selskabet bag lånet.

Hvordan kan MONEYBANKER være upartiske, når I modtager kommission?

Hos MONEYBANKER har vi ambitionen om at være et anerkendt brand med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og brugervenlighed. Hvis vi henviser brugere til et låneselskab, som vi ikke kan stå inde for, blot fordi de udbetaler en højere kommission end de øvrige, ville det på den lange bane reducere kvaliteten og ødelægge vores brand.Vi er derfor meget opmærksomme på at være objektive i vores portrættering af låneselskaberne, så brugerne ikke mister tilliden til vores service og forlader vores hjemmeside til fordel for andre sammenligningstjenester.

Hvad bruger I kommissionen til, og hvor høj er den?

Den indtjening som vi skaber gennem kommissionen, bruger vi blandt andet til at forbedre vores eksisterende tjenester i de lande, hvor vi tilbyder sammenligning. Der er en række omkostninger forbundet med vedligeholdelse og drift af siderne, hvor vi løbende skal tilpasses os myndighedernes krav til online lån, samtidig med at vi skal holde en tæt dialog med låneselskaberne for at sikre korrekte informationer og højst mulig kvalitet.Hvor meget låneselskaberne udbetaler i kommission varierer meget. Ét selskab kan f.eks. være specialiseret i at tilbyde mindre lån, hvilket skaber en tilsvarende lille indtjening for pågældende selskab.

Der er af denne grund et lavere beløb at udbetale kommission fra.Kommissionsniveauet varierer endvidere fra land til land, hvorfor det er vanskeligt at angive en generel kommission. Vi er yderligere også forpligtet til ikke at oplyse detaljer omkring kommissionen, da dette er en del af de aftaler, som vi indgår med låneselskaberne.

Har du ris eller ros? Så kontakt os

Vi er altid meget interesseret i at modtage ros såvel som ris. Så sidder du inde med en mening, du gerne vil dele med os, så tag meget gerne kontakt til os.

Har du fundet fejl eller andet, må du gerne vedhæfte et skærmbillede, så vi hurtigere kan forstå problematikken og korrigere fejlen.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.587
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.