Forbrugslån lav rente

Forbrugslån lav rente - MONEYBANKER.dk hjælper dig med at finde netop dét lån, hvor du får den laveste rente - Søg her og optag lån via MONEYBANKER.dk!

672.586
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

Forbrugslån lav rente

Forbrugslån er en låneform, der er forholdsvis nem at blive godkendt til. Det betyder, at langt de fleste mennesker har mulighed for at optage et forbrugslån. Ulempen er til gengæld, at renten på forbrugslån er høj, hvis man sammenligner med andre lånetyper. Omkostningerne i forbindelse med et banklån er f.eks. markant lavere end ved et forbrugslån – til gengæld er det langt sværere at blive godkendt og dermed optage et banklån.

Du skal dog ikke fortvivle, hvis du står og skal låne penge her og nu. MONEYBANKER.dk kan nemlig hjælpe dig i din søgen på et forbrugslån, der har en så lav rente som muligt.

Forbrugslån lav rente – hvordan kan MONEYBANKER.dk hjælpe dig?

MONEYBANKER.dk er en låneportal, der på en let og overskuelige måde kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige forbrugslån – og vigtigst af alt til den lavest mulige rente! Vores side tilbyder forskellige former for vejledning for at sikre, at du er bedst mulig klædt på, når du i sidste ende skal beslutte, hvor du ønsker at låne penge. Du kan læse om de forskellige låneformer på markedet for forbrugslån og om de forskellige låneudbydere, som vi samarbejder med.

Vigtigst af alt er dog søgemaskinen på MONEYBANKER.dk, som hele låneportalen er bygget op omkring. Her kan du ved at indtaste tre simple kriterier finde frem til de udbydere, som kan tilbyde dig et lån. De tre ting, du skal oplyse er:

Lånebeløbet

Det første skridt er at vælge, hvor stort et beløb, du ønsker at låne. Et forbrugslån dækker mange forskellige slags lån, hvorved det er muligt at låne både store og små beløb. Udbyderne differentierer sig derfor også ved, at de tilbyder lån af vidt forskellig størrelse. Nogle har et maksimum på 10.000, hvorimod det andre steder er muligt at låne op til 350.000 kroner. Det er centralt, at du ved, hvor meget du vil låne, da det minimerer antallet af udbydere og derfor sikrer en mere overskuelig låneproces.

Din alder

Det er vigtigt, at du oplyser din alder, da udbyderne har meget forskellige krav til, hvor gammel du skal være for at kunne optage et lån. Ved at indtaste din alder i søgemaskinen, kan den dermed frasortere de selskaber, som ikke kan tilbyde dig et lån.

Lånets løbetid

Den sidste ting er lånets løbetid. Dette er en vigtig faktor, som mange fejlagtig ikke prioriterer højt nok, når de skal optage et lån. Det er imidlertid vigtigt at vælge en realistisk løbetid på dit lån, da det har stor betydning for lånets samlede omkostninger. Hvis du aftaler en alt for hurtig afbetaling, kan det nemlig betyde, at du ikke kan overholde den låneaftale, som du har indgået med din udbyder. Det er et problem, da det oftest vil betyde, at der kommer ekstra renter og gebyrer på dit lån. Derfor er det vigtigt, at du angiver en løbetid, som passer til din økonomiske situation. På den måde kan søgemaskinen finde frem til de udbydere, som kan tilbyde dig en løbetid, der passer til dit behov.

Efter du har oplyst søgemaskinen om de ovenstående kriterier, vil den opliste de udbydere, der er relevante i forhold til din lånesituation. Herefter er det op til dig selv at undersøge og sammenligne de forskellige udbydere af forbrugslån og vælge den, som kan tilbyde dig det mest fordelagtige lån. Det er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig. Disse ting er vigtige, da de kan være med til at sikre dig den laveste mulige rente på dit forbrugslån.

Lånets ÅOP skal være lav

Når du skal sammenligne de forskellige udbydere, er det oftest renten, som de fleste fokuserer på. Renten er et vigtigt nøgletal, da den kan give en indikation af, hvor mange penge du skal tilbagebetale i forbindelse med et lån. Der er imidlertid et andet nøgletal, som det er endnu vigtigere at forholde sig til, når du skal optage et forbrugslån. Dette tal er lånets ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), der kan give et mere præcist billede af de samlede omkostninger, der er knyttet til et lån. Det er tilfældet, da ÅOP-tallet medregner alle de omkostninger, du skal betale, når du optager et lån. Renten er en del af lånets ÅOP, men derudover dækker tallet også over gebyrer og andre omkostninger, der er en del af den enkelte låneaftale.

Et låns rente er derfor et fint sammenligningsparameter til en vis grad, men ønsker du det helt overordnede økonomiske overblik, er det ÅOP’en, du skal kigge efter. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger det lån med den laveste ÅOP, da du på den måde er sikker på at betale mindst muligt for dit forbrugslån.

Send mange ansøgninger afsted

Det er derudover væsentligt, at du sender ansøgninger afsted til forskellige udbydere. Selvom søgemaskinen giver dig et overblik over, hvad de enkelte selskaber kan tilbyde, giver dette dig ikke et tilstrækkeligt sammenligningsgrundlag. Det skyldes, at du først får lånets ÅOP at vide, når du modtager et konkret tilbud fra udbyderne. Derfor kan du først for alvor sammenligne udbyderne, hvis du modtager lånetilbud fra forskellige udbydere. MONEYBANKER.dk anbefaler derfor altid, at du ansøger hos mindst tre udbydere, da det giver dig muligheden for at sammenligne deres ÅOP og vælge den, som kan tilbyde det lån med de laveste samlede omkostninger.

Det er dog altid en fordel at ansøge ved så mange udbydere som muligt, da det giver dig flere muligheder og dermed øges chancen også for, at du kan få et endnu billigere forbrugslån. Du behøver ikke at være bange for, at du forpligter dig til at optage et lån, fordi du sender en ansøgning afsted. Det er ganske uforpligtende at modtage et tilbud fra vores samarbejdspartnere. I mange sammenhænge vil det også være nødvendigt at tage kontakt til udbyderen og forhøre dig om muligheden for at justere i det tilbud, som du har modtaget. Det er først når du underskriver en låneaftale og sender den tilbage til udbyderen, at du forpligter dig til at optage det valgte forbrugslån.

Hvorfor optage et forbrugslån?

Ved at være opmærksom på lånets ÅOP og sammenligne en række forskellige udbydere er det altså i nogen grad muligt at kompensere for forbrugslånenes høje rente og derved indgå en låneaftale, som er tilfredsstillende.

Du kan dog stadigvæk godt sidde tilbage med tanken: hvorfor optage et forbrugslån, når renten er en af de højeste på lånemarkedet? Det er dog vigtigt, at den høje rente sættes i relation til alle de fordele, som der knytter sig til låneformen. Der er nemlig en grund til, at renten er høj sammenlignet med et traditionelt banklån.

Du bestemmer selv, hvad pengene bruges til

En af de største fordele ved et forbrugslån er, at du helt selv bestemmer, hvad du vil bruge de lånte penge til. Udbyderne spørger ikke ind til formålet med lånet, og der er derfor forbundet en stor frihed med denne låneform. Det er fuldstændig omvendt, hvis du låner penge i banken. Her skal du nemlig oplyse, hvorfor du ønsker at optage et lån. Det indskrænker samtidig dine muligheder, da det kun er muligt at låne penge i banken til praktiske anliggender, som f.eks. et nyt hus eller en bil. Et forbrugslån giver dig derimod mulighed for at låne til lige præcis det, du vil. Om du optager et lån for at købe en ny computer, en lækker taske eller noget helt tredje, har ingen betydning.

En hurtig proces

En anden fordel er, at du hurtigt modtager svar få udbyderne, når du sender en ansøgning afsted. I de fleste tilfælde vil du få svar inden for et par timer og i denne sammenhæng modtage et konkret lånetilbud. Når du har sammenlignet en række forskellige tilbud og accepteret det, som sikrer dig det billigste lån, vil du typisk inden for 1-2 hverdage have pengene til rådighed på din konto. Denne tidsfrist kan dog variere fra udbyder til udbyder. Nogle selskaber tilbyder endda at overføre pengene samme dag, som lånet går igennem.

Hvornår lånet er tilgængeligt på din konto kan dog også afhænge af, hvornår på dagen, du ansøger om et lån. Hvis du søger efter bankernes lukketid eller i weekenden, kan der gå en dag ekstra før forbrugslånet går igennem.

Det er nemt at blive godkendt

Et forbrugslån er en attraktiv låneform, fordi langt de fleste bliver godkendt som låneoptagere. Du skal nemlig ikke opfylde nogle særlige krav eller stille sikkerhed for at kunne optage et lån, hvorfor forbrugslån er en lånetype, som de fleste mennesker kan gøre brug af. Det eneste de fleste af udbyderne kræver er, at du ikke må være en del af RKI eller Debitorregistreret. Disse registrere benyttes af udbyderne, da de kan oplyse dem om dårlige betalere. Du bliver altså optaget i disse registre, hvis du tidligere ikke har formået at tilbagebetale et lån til tiden og derfor bliver betragtet som en dårlig betaler. Hvis du er registeret i en af disse databaser, kan det blive meget vanskeligt at blive godkendt som låneoptager.

Derudover skal du være 18 år for at kunne optage et forbrugslån. Dette er dog et kriterium, som er ens for alle låneformer.

Du kan også opleve, at de enkelte udbydere kan have specifikke krav i forbindelse med låneoptagelsen. Hvis dette er tilfældet, vil det dog tydeligt fremgå af deres hjemmesider.