Billig forbrugslån

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Billig forbrugslån

På MONEYBANKER.dk kan vi hjælpe dig med at skabe overblik over de forskellige låneudbydere og dermed sikre, at du får et så billigt forbrugslån som muligt. Det kan være uoverskueligt at navigere på lånemarkedet, da der for det første er rigtig mange forskellige selskaber, som udbyder denne form for lån. Derudover minder udbyderne på overfladen rigtig meget om hinanden, hvorved det kan være svært at afgøre, hvorfor du skal vælge den ene frem for den anden.

For at skabe dette overblik er vores side bygget op omkring en søgemaskine, der kan sortere i udbyderne og finde frem til dem, som passer til dine krav og behov.

Hvad koster et billigt forbrugslån?

Det første spørgsmål mange mennesker ønsker at få besvaret er, hvad det koster at optage et forbrugslån. Det er dog et spørgsmål, som er svært at besvare, da det kommer meget an på den enkelte låneoptager. Fælles for alle forbrugslån er imidlertid, at det er en forholdsvis dyr måde at låne penge på.

Renten er generelt set høj på forbrugslån, men er dog betinget af en række forhold. Først og fremmest har din alder betydning for renten. Du skal være minimum 18 år gammel for at optage et forbrugslån, men det vil hos de fleste udbydere være dyrere at optage et lån, hvis du blot er 18 år gammel. Det er derfor en fordel at være ældre end 18 år gammel, da det i de fleste tilfælde vil sikre dig et billigere forbrugslån.

Derudover kan din arbejds- og boligsituation have indflydelse på, hvor billigt et forbrugslån udbyderne kan tilbyde dig. Det er ikke en umulighed at optage et forbrugslån, hvis du ikke er i fast arbejde, men det kan have en positiv indvirkning på dit låns omkostninger. Hvis du kan dokumentere overfor de enkelte udbydere, at du er i arbejde, indikerer det nemlig, at du ikke får problemer med at betale dit lån tilbage.

Desuden kan det også være en fordel, hvis du bor i hus eller lejlighed, som du selv ejer. Det giver ligeledes låneudbyderne end indikation af, at du har penge til rådighed og dermed højst sandsynligt betaler dit lån tilbage til aftalt tid.

Hvad et billigt forbrugslån koster er som sagt svært at give et konkret svar på. Et forsigtig bud er dog, at hvis du kan få et forbrugslån med et renteniveau på omkring 10 %, har du forhandlet dig frem til en god aftale med din udbyder.

Selvom du blot er 18 år gammel eller ikke har fast arbejde, skal du dog ikke fortvivle. Ved at være grundig i forbindelse med din låneproces, er det nemlig muligt i nogen grad at kompensere for den høje rente.

Hvordan finder jeg et billigt forbrugslån?

Først og fremmest anbefaler vi, at du gør brug af søgemaskinen på MONEYBANKER.dk. Søgemaskinen er placeret på forsiden og kan på en enkel måde finde frem til de udbydere, som er interessante for dig. Det eneste du skal gøre er at indtaste din alder, hvor stort et beløb du ønsker at låne og over hvor lang tid tilbagebetalingen skal foregå.

Efter du har indtastet disse simple oplysninger, vil søgemaskinen opliste de af vores samarbejdspartnere, som passer til dine kriterier.

Hvis du ønsker et så billigt lån som muligt er dog vigtigt, at du ikke bare vælger den første og bedste udbyder, som søgemaskinen foreslår. Du skal i stedet for sammenligne de forskellige udbydere og først derefter beslutte, hvor du ønsker at optage et lån.

Du skal være opmærksom på lånets ÅOP

De fleste er meget fokuserede på det enkelte låns rente, når de skal finde frem til, hvilken udbyder der er mest attraktiv at optage et forbrugslån ved. Det er dog vigtigt at slå fast, at renten ikke er det nøgletal, som er vigtigst i din søgning på et billigt lån. Renten kan helt sikkert give et billede af omkostningsniveauet, men ulempen er imidlertid, at renten ikke medregner alle de omkostninger, der er i forbindelse med et lån.

Det er derfor mere oplagt at fokusere på et låns ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), da dette nøgletal medregner alle omkostninger i forbindelse med et lån, og dermed giver dig et komplet overblik over, hvad det enkelte lån i sidste ende kommer til at koste. Det er tilfældet, da lånets ÅOP udover renten også inddrager gebyrer og andre omkostninger, der måtte være knyttet til et lån.

Derfor anbefaler vi altid, at du sammenligner de forskellige låns ÅOP, inden du beslutter dig for valg af udbyder. Vælger du den udbyder med den laveste ÅOP, vil det nemlig sikre dig det billigste forbrugslån.

Ansøg hos flere forskellige forbrugslånsudbydere

Det er derudover en vigtig pointe, at du altid skal ansøge ved mere end en udbyder. Du kender nemlig ikke det enkelte låns ÅOP, før du modtager et konkret lånetilbud fra udbyderen. Det betyder, at du kun har mulighed for at sammenligne de forskellige udbyderes overordnede renteniveau, hvilket ikke giver et realistisk billede af omkostningsniveauet.

Ved at ansøge hos flere forskellige udbydere har du efterfølgende mulighed for at sammenligne lånenes ÅOP og vælge den udbyder, som kan tilbyde det billigste forbrugslån.

Du kan uden betænkeligheder ansøge ved så mange udbydere, som du har lyst til. Det er nemlig ganske uforpligtende at ansøge om et forbrugslån. MONEYBANKER.dk anbefaler, at du minimum ansøger ved tre forskellige udbydere.

Det vil dog altid være en fordel at ansøge ved så mange udbydere som muligt, da det giver dig det bedste sammenligningsgrundlag.

Hvis du benytter søgemaskinen og er opmærksom på at sammenligne de forskellige udbyderes ÅOP, vil du have gode forudsætninger for at finde et billigt forbrugslån.

Hvad kan et billigt forbrugslån bruges til?

En af de største fordele ved forbrugslån er, at det kan bruges til lige nøjagtig det, som du ønsker. Der er ingen begrænsninger, og ingen, der stiller spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til.

Det ligger lidt i betegnelsen ”forbrugslån”, at det er en lånetype, som bruges til forbrug. Forbrug er imidlertid mange ting, hvorved et forbrugslån kan være relevant i mange forskellige sammenhænge. Vores samarbejdspartnere tilbyder lån fra et par tusinde kroner helt op til lån på 350.000 kroner.

Muligheden for at låne både små og store beløb gør ligeledes, at forbrugslån er en interessant låneform.

Et billigt forbrugslån kan altså bruges til lige præcis det, som du har lyst til. Der er mange mennesker, som optager et forbrugslån, fordi de ønsker at forkæle dem selv. Det kunne eksempelvis være, at du optager et lån for at få råd til den nyeste smartphone på markedet, eller at du ønsker at invitere din familie på charterferie.

Omvendt kan et forbrugslån også bruges til mere praktiske formål. Det kunne f.eks. være en renovering af huset eller et tilskud til en ny bil. Du skal dog være opmærksom på, at det også er muligt at låne penge til praktiske formål i banken.

Banklån har en lavere rente end forbrugslån, men til gengæld er det langt sværere at blive godkendt som låneoptager i banken. Derfor kan et forbrugslån også være en mulighed som et alternativ til et banklån.

Hvorfor skal jeg vælge et forbrugslån frem for andre lånetyper?

Det er flere årsager til, at du skal vælge et forbrugslån frem for de andre lånetyper, som findes på det danske lånemarked. Først og fremmest er et forbrugslån attraktivt, da der følger en stor grad af frihed med denne lånetype. Som nævnt ovenfor bestemmer du fuldstændig selv, hvad du vil bruge de lånte penge til.

Udbyderne spørger ikke ind til formålet med lånet, og derfor kan et forbrugslån dække alle former for forbrug. Her adskiller et forbrugslån sig markant fra et banklån, da du i banken skal redegøre for, hvorfor du vil optage et lån.

For det andet er det relativt enkelt at blive godkendt og dermed optage et forbrugslån hos en af vores samarbejdspartnere på MONEYBANKER.dk. Det eneste det kræver er, at du er minimum 18 år gammel og ikke står opgivet i RKI eller Debitorregisteret, som er to databaser, der oplister dårlige betalere. Hvis du tidligere har haft problemer med tilbagebetalingen af et lån, vil det derfor være svært for dig at blive godkendt som låneoptager.

Derudover kan udbyderne have individuelle krav til dig, for at de kan tilbyde dig et lån. Nogle udbydere kræver eksempelvis, at du skal være i arbejde. Hvis udbyderne har specifikke krav, vil de dog tydeligt fremgå af deres hjemmesider.

En sidste fordel er, at et forbrugslån er en rigtig hurtig låneform. Det betyder, at processen fra du ansøger om et lån, til du har pengene på din konto, går virkelig stærkt. Du får typisk svar på din låneansøgningen inden for et par timer.

Hvis du vælger at acceptere det tilbud, du får fra udbyderen, vil du herefter hurtigst muligt få sat pengene over på din konto. Det vil i de fleste tilfælde tage 1-2 hverdage alt afhængig af, hvilken udbyder du har valgt. Nogle udbydere tilbyder endda at overføre pengene samme dag, som du underskriver låneaftalen.

Det kan også have betydning, hvornår du underskriver låneaftalen. Hvis du får godkendt dit lån efter bankernes lukketid eller i weekenden, kan der gå længere tid, før du har pengene til rådighed på din konto.

Et forbrugslån er dermed at foretrække, hvis du ønsker en fri, enkel og hurtig låneproces.