Følg med i...

Det seneste på bloggen

Låneguiden: Lån til den nye bil

» Et lån til bilen kan koste dig dyrt, hvis du ikke er opmærksom «. Sådan lyder advarslen fra FDM og den er værd at lytte til, da der er mange penge at spare!

22/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Hvad er et kviklån

Kviklånet er en type lån, som kan optages hurtigt online og om oftest bruges som supplement til indtægterne. Denne type lån er altså til forbrug fremfor betaling af regninger og andre nødvendigheder.

22/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Rådighedsbeløb

Et af de vigtigste nøgletal i udregningen af din økonomiske situation er dit rådighedsbeløb. Dette beløb afgør, hvorvidt du har en sund økonomi eller ej.

22/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Låneguiden: Lån til dit sommerhus

Drømmer du om et sommerhus, men er i tvivl om, hvordan det skal finansieres og hvad du har råd til? Læs med her og bliv lidt klogere på dine muligheder!

21/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Alternativer til banklån

Har du fået afslag på et lån i banken og har derfor droppet tanken om lån igen? Så læs med her og find ud af, hvilke alternativer til banklån, du har.

21/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

At låne penge af venner og familie

Et hurtigt lån af venner og familie kan, som alternativ til dyre banklån, spare dig for mange penge. Dog er der nogle vigtige overvejelser, du skal gøre dig, inden du beder om hjælp.

19/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån dig til et studieophold i udlandet

Går du med drømmen om et studieophold i udlandet, men føler du, at de økonomiske omkostninger er for høje? Bliv klogere på finansieringsmulighederne her!

09/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

5 gode råd, hvis du skal låne penge

Når det kommer til at låne penge, så gælder det om at holde tungen lige i munden. Det koster penge at låne penge - men hvor meget kan variere betydeligt!

04/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Myter om online lån: Busted!

Hvis du før har overvejet at optage et online lån, så har du sikkert hørt én eller flere påstande herom. Høje rente, snyd osv. - Få en afklaring her!

04/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende