Følg med i...

Det seneste på bloggen

Banklån: Sådan sikrer du dig en lav rente

Det er en vigtig og stor beslutning at optage et lån i banken. Det er det først og fremmest, fordi det oftest er et meget stort beløb, som du låner i banken, f.eks. i forbindelse med et huskøb.

04/02-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån penge til studiestart

Ved studiestart kan det være svært at få pengene til at slå til – specielt hvis du står overfor at skulle flytte hjemmefra. Læs omkring lånemuligheder her!

04/02-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Banklån lån vs. online lån

Står du og mangler penge, men er du i tvivl om, hvor det er bedst at låne dem henne? Læs med her og få gode råd om, hvad du skal kigge efter.

28/01-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Spar penge på bankskifte

Det kan være en god idé at undersøge muligheden for et bankskifte for at sikre dig en favorabel bankløsning. Der kan nemlig være flere tusinde kroner at spare!

28/01-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

De to hurtigste og bedste måder at blive gældsfri

Hvis du skylder penge til flere kreditorer og føler, at du er ved at drukne i gæld, renter og gebyrer, så fortvivl ikke - hjælpen er på vej lige her!

27/01-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Afdragsfrit boliglån: Fordele og ulemper

Halvdelen af alle boliglån bliver i dag taget som afdragsfrie lån, hvilket er en god anledning til at se nærmere på fordele og ulemper ved denne lånetypen.

27/01-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Er det normalt at låne penge?

Pengemangel har i mange år været et stort tabu blandt danskerne, men det er på tide at ændre denne opfattelse. En undersøgelse har blandt andet vist, at vi hellere snakker om sex end om privatøkonomi.

27/01-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Hvem skylder jeg penge?

Har lånene hobet sig op? Kan du ikke længere huske, hvem du egentlig skylder penge og hvor mange du skylder? Læs med her hvis du står i den situation.

27/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån som studerende

Læs her omkring dine lånemuligheder som studerende. F.eks. hvor meget du kan låne via SU-lån samt hvilke øvrige lånemuligheder der findes på markedet.

25/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Saml klatgæld og spar penge

Guide til samling af lån: Finanskrisens kradsen og den lette adgang til hurtige forbrugslån, har resulteret i at mange danskere har optaget flere forskellige lån.

24/12-2015 Jonas Frandsen
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende