Følg med i...

Det seneste på bloggen

Tal og fakta om kviklån - food for thought

Det har aldrig været lettere at låne penge, men hvad siger tallene egentlig om danskernes holdning til kviklån og deres brug af selvsamme lån?

16/09-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån penge med god samvittighed

Hvis man tænker på at tage et kviklån eller et forbrugslån, kan det godt føles som om, at man er så meget økonomisk på skideren, at det i sidste ende nok er en dum idé at gældsætte sig.

12/09-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Kan man låne penge gratis?

Et lån er jo en fantastisk mulighed for at kunne betale sig fra noget, som man ellers aldrig ville have råd til. Så længe man er sikker på at kunne betale sit lån tilbage rettidigt.

05/09-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Forbrugslån eller banklån?

Hvilken type lån skal du tage? Hvis du har bestemt dig for at tage et lån, er det ikke helt ligegyldigt, hvor du låner disse penge fra. Der kan være klare fordele ved at vælge den rigtige lånetype og den rigtige låneudbyder.

01/09-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Et barn betyder 3 nye typer omkostninger

I denne artikel vil vi kigge nærmere på hvilke ændringer der sker i din økonomi i det første år af dit barns levetid. Læs med her og bliv lidt klogere.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Mænd får mere ud af deres pensionsopsparing

Konklusionen er klar: mænd får mere ud af deres pensionsopsparing. Den store forskel på mænd og kvinders pensionsopsparing, er at kvinderne som oftest vælger at sætte hele deres pensionsopsparing ind på en bankkonto.

10/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Læg et budget for dit bryllup og undgå at bruge for mange penge

Står du og skal giftes, men har svært ved at se hvordan du skal finansiere dit bryllup, kan du i denne artikel hente inspiration til hvordan du kan finansiere dit bryllup, eller i budgettet du kan spare penge.

10/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Livssituationer der har betydning for din økonomi

Gennem livet kommer du til at stå i situationer, der kommer til at have betydning for din privatøkonomi. I disse situationer er det derfor vigtigt at du træder et skridt tilbage, og overvejer hvilken effekt det kommer til at have på din økonomi.

10/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Livet som pensionist: Giv din økonomi et tjek

Gennem livet kommer du til at stå i forskellige situationer, hvor din økonomi kommer til at ændre sig, og at blive pensionist er en af dem.

10/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Fordele og ulemper ved at lease din næste bil

Der er både fordele og ulemper forbundet ved at lease en privatbil. I denne blog artikel vil vi prøve at give dig et overblik over disse fordele og ulemper.

10/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende