Følg med i...

Det seneste på bloggen

Onlinelån der betaler sig

Med de moderne onlinelån har du mulighed for at gøre gode handler – det vil sige handler, du kan tjene penge på. Læs med her!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån til studenterhyblen

Sommeren er slut for mange studerende, der enten læser videre på en ungdomsuddannelse, eller som skal starte på en videregående uddannelse. Lån nemt til studenterhyblen!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån penge til nyt køkken

Gennem de seneste årtier er køkkenet blevet betragtet som et af de vigtigste rum i boligen – hvis det da ikke er det vigtigste. Lån penge til nyt køkken her!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån penge til det du mangler

Er fryseren gået i stykker, tv’et stået af eller vil ovnen ikke tænde? Der kan være mange årsager til, at man pludselig skal af med lidt flere penge end beregnet.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån penge til studiestart

Står du og er en af de mange heldige, som er kommet ind på deres drømmeuddannelse og snart skal begrave hovedet i bøgerne? Læs med her!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Små nichebanker konkurrerer med ”de tunge drenge”

Man kan nærmest ikke tænde for sit tv uden at støde på en reklame, som en af de efterhånden mange udbydere af forbrugslån står bag.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Skiferie til ethvert budget

Lavet i samarbejde med Danmarks mest kendte skibureauer, heriblandt Nortlander, Hojmark, Danski, Sunweb og Thinggaard, som er blevet tildelt ekspertrollen indenfor hvert deres land.

07/02-2017 Peter Hellmuth
Læs indlæg

Hvad kan man overveje, inden man låner penge af familiemedlemmer

Hvis man står i en situation, hvor ens muligheder for at låne penge pludselig er blevet begrænsede, eventuelt fordi banken har sagt nej, eller fordi man er havnet i RKI, så er der den mulighed, at låne penge af familie og bekendte.

26/01-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Sådan får du og dine børn mest ud af børneopsparingen

Hvis du har råd til at oprette en børneopsparing til dit barn, kan de være en god ide at gøre det, da det kan være med til at give dit barn en mere sikker start på dets voksenliv og en bedre økonomi.

23/01-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Indlån og udlån

Kender du udlån og indlån? Det er begreber, man typisk skelner mellem. Udlån er penge, som pengeinstitutter låner ud. Indlån er penge, som pengeinstitutter får ind.

10/01-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende