Følg med i...

Det seneste på bloggen

Sådan ser chancerne for en almennyttig ældrebolig ud i fremtiden

Der kommer flere og flere ældre borgere i Danmark, hvorfor det på sigt muligvis bliver sværere at få mulighed for en almennyttig ældrebolig. MONEYBANKER har kigget i krystalkuglen og ud fra adskillige data kigget på, hvordan fremtiden ser ud på boligmarkedet.

06/06-2018 Mads Burla Hvidberg
Læs indlæg

Black Friday – den helt store tilbudsfest

Black Friday er en gammel tradition i USA, tilbudstraditionen er kun blevet mere og mere udbredt herhjemme, hvor forbrugere lokkes med vilde tilbud og store rabatter.

07/11-2017 Anne La Cour
Læs indlæg

Pungen er blevet smart og vores indkøb digitalt – her er tallene

Da den amerikanske fastfoodkæde Pizza Hut i 1994 gennemførte verdens, efter sigende, første onlinesalg af en vare, havde hverken den pizzasultne kunde eller webudvikleren noget begreb om, hvor enormt et fænomen de skrabede toppen af.

10/10-2017 Simon Grønlund
Læs indlæg

Så stor er forskellen i prisen på din ejerlejlighed i København vs. provinsen

I løbet af de sidste 10 år er priserne på ejerlejligheder i København steget dobbelt så meget som den næststørste by og provins Århus. Alligevel vokser antallet af købere i København.

04/10-2017 Julie Sandholm
Læs indlæg

Guide til legatsøgning - bliv klogere på legatansøgninger

Et stigende antal studerende vælger at tage en del af deres uddannelse i udlandet. For at undgå stor selvfinansiering kan man søge diverse legater, læs mere her

18/09-2017 Maibrit Hovedskou
Læs indlæg

Mænd stifter mere gæld end kvinder

Danskerne skylder lige knap 100 milliarder kroner til SKAT. Mere præcist har det offentlige i Danmark 98,1 milliarder kroner til gode hos de danske borgere, hvilket er det højeste tal siden man for første gang begyndte at opgøre gælden inde hos skatteministeriet.

18/09-2017 Line Saaby Nielsen
Læs indlæg

Skattefinansieret medielicens - hvad betyder det for dig?

Tilbage i marts og nu igen i august har flere partier erklæret et ønske om afskaffelse af medielicensen. Senest har Dansk Folkeparti udtrykt ønske om at afskaffe licensen og i stedet finde pengene til public service i finansloven.

07/09-2017 Julie Fristed Hansen
Læs indlæg

Massive prisforskelle på lejeboliger

Der er store prisforskelle mellem det private og det almennyttige boligmarked. F.eks. kan du i København og Århus spare flere tusinde kroner hver måned. Læs mere om prisforskellene her.

14/08-2017 Mads Burla Hvidberg
Læs indlæg

Er Uber-konceptet fremtiden eller en trussel for økonomien?

Digitale arbejdsplatforme er blevet omfangsrige. Noget tyder på, at den hemmelige ingrediens til et nyt og nemt job er gennem uorganiseret arbejdskraft uden vante rettigheder. Bliv klogere på de platformøkonomiske tjenester her.

28/07-2017 Lizette Knudsen
Læs indlæg

Medlemsfordele i supermarkeder

Siden mennesket begyndte at specialisere sig i forskellige arbejder i stedet for at forsyne sig selv fra egen mark, har der været et behov for at få det daglige brød andetsteds fra. Læs mere om medlemsfordelene i artiklen her.

25/07-2017 Simon Grønlund
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende