Saxo Bank

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  12 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Saxo Bank

Du kender måske bedst Saxo Bank fra et dansk cykelhold, som var et af de største i verden for nogle år siden. I virkeligheden er Saxo Bank meget mere end en sponsor. Det er en bank, men ikke i traditionel forstand.

Det er en investeringsbank med speciale i investeringer og online handel. Dog kan man også sagtens være privatkunde og få de samme produkter og goder, som man kan i andre banker, uden at man behøver sætte sig ind i aktier, trading og andre komplicerede finansielle sager. Det er blot en bonus, at denne bank tilbyder dette oven i almindelig bankrådgivning. Her på siden kan du læse lidt mere om Saxo Bank som privatbank, og hvad denne bank kan tilbyde sine privatkunder af lån, konti med mere.

Du kan også lære mere om værdigrundlag og historien bag Saxo Bank.

Historien bag Saxo Bank

I forhold til mange andre pengeinstitutter i Danmark er Saxo Bank et ungt et af slagsen. Banken blev stiftet i 1992 som et fondsmæglerfirma ved navn Midas Fondsmæglerselskab. I 2001 fik selskabet en banklicens, og navnet blev derfor ændret.

Her kom banken til at hedde Saxo Bank. Hovedkontoret ligger i den nordlige del af Københavnsområdet, men banken er større end som så. Ud over at have kunder i hele Danmark er Saxo Bank en international bank. Banken har kunder i hele 180 lande og har kontorer over hele verden, heriblandt Cypern, Singapore, Japan, England og Sydafrika.

Banken har cirka 1.400 medarbejdere rundt omkring i verden og i gennemsnit har den en daglig handelsomsætning på 80 milliarder kroner, så det er på ingen måde et lille foretagende. I Danmark er det dog relativt beskedent med afdelinger. Der er otte filialer placeret i København, Aarhus, Vejle, Fredericia, Brørup, Odense, Kolding og Esbjerg. Dog er der mange mennesker, som bor i netop disse områder, og hvis du er en af dem, kan du med god grund overveje at blive kunde hos Saxo Bank.

Værdigrundlag

Det der med penge kan godt være svært for nogle af os. Det ved Saxo Bank, og derfor ønsker de at tale samme sprog som sine kunder. Det hele skal være lidt mere gennemskueligt, uanset hvilke forretninger du har i Saxo Bank.

Alle kunder er jo forskellige, og derfor er hurtig og personlig rådgivning vejen frem for Saxo Bank. Dog er Saxo Bank en mere eksklusiv bank, og derfor stiller de også krav til, at du skal have styr på din økonomi. Du bør også have en formue for at få mest muligt ud af banken. Til gengæld får du så en bank, som evner at rådgive dig personligt og individuelt og på et højt fagligt niveau.

Pointen er at få mest muligt ud af din økonomi, så denne bank er til dig, som vil have rigtig god valuta for dine penge.

Saxo Bank er en topmoderne bank med traditionelle dyder. Her kan nævnes ærlighed, integritet og stolthed. Kombineret med den individuelle rådgivning har Saxo Bank et stærkt fundament, som bankens kunder er stærkt tilfredse med.

Politisk og sportslig støtte

Saxo Bank er et kendt navn. Dette er nok især, fordi banken i mange år støttede Bjarne Riis’ cykelhold, som var en stor spiller i de helt store cykelløb i mange år. Desuden støtter banken også op om Liberal Alliance.

Produkter og ydelser hos Saxo Bank

Saxo Bank er meget mere end bare en bank, men derfor kan man stadig finde de samme vigtige bankprodukter på menuen. Saxo Bank ønsker nemlig at komme hele vejen rundt om din økonomi, og det gælder også lån, forsikring, pension og så videre!

Lån

Der er flere muligheder for lån hos Saxo Bank. Blandt andet er der kassekredit, som kan give lidt luft i økonomien, og så er der investeringskredit, som kan give dig lidt mere at investere for. Derudover er der også flere forskellige typer boliglån, som man kan bruge, hvis man vil købe eller renovere bolig.

Saxo Bank samarbejder med Totalkredit om at tilbyde rådgivning og produkter inden for realkredit. Realkredit er især en god løsning, hvis du skal købe bolig. Hvis du hellere vil bygge om eller bygge til din nuværende bolig, har Saxo Bank andre lån, som passende kan bruges til dette. Der er Boligprioritet, hvor du kun betaler renter af det beløb, du ender med at bruge.

Du kan også bruge Boligprioritet til at købe nyt, da det er et godt alternativ til realkreditlånet med lav rente og fleksibilitet. Du bestemmer faktisk helt selv, hvilket boligprojekt, lånet skal bruges på! Endelig er der også Boliglån, som også både kan bruges til køb af ny bolig eller istandsættelse, men dette lån er nærmere beregnet til at betale for de sidste 15-20% af boligen, som realkreditlånet ikke dækker. Også dette lån er fleksibelt og tilpasset efter dit eget behov.

Pension og forsikring

Af de mange forskellige pensionsordninger, som Saxo Bank kan tilbyde, kan blandt andet nævnes aldersopsparing, som du kan få udbetalt som et engangsbeløb, ratepension, som er et fast beløb, der bliver udbetalt hver måned og en sportspension til elitesportsudøvere. Saxo Bank kan rådgive dig i, hvad der er bedst at vælge for dig. Vil du også gerne have styr på forsikringerne gennem din bank, er det også en mulighed, hvis du er kunde hos Saxo Bank.

Saxo Bank samarbejder nemlig med Privatforsikring, som er ejet af Codan. Du kan få forsikringer, som for eksempel dækker hus eller bil. Du kan også få forsikringer, som dækker dig og dine nærmeste i tilfælde af død, kritisk sygdom, eller hvis du skulle være ude for et invaliderende uheld.

Opsparing hos Saxo Bank

Mulighederne for at spare penge op er mange, og med en opsparingskonto er man allerede nået langt. Du kan både få en almindelig opsparingskonto samt en børneopsparing til dine børn, så de også er økonomisk sikret til fremtidens større udgifter. Hvis du ønsker at investere i værdipapirer og eventuelt på den måde få meget mere ud af din opsparing, kan du ikke få bedre rådgivning end hos Saxo Bank.

Her er de specialister, men uanset om du er risikovillig og gerne vil investere, eller om du bare gerne vil spare dine penge op uden nogen form for risiko, kan du få lov til dette i denne bank.

Selvbetjening

Saxo Bank tilbyder naturligvis også adgang til både Netbank og Mobilbank, så kunden kan ordne en masse bankrelaterede opgaver hjemmefra. Det kan for eksempel være at overføre penge eller se en oversigt over alle personlige konti. Her kan du også spærre kort samt meget mere på både computer, tablet og mobiltelefon.

Dermed er du også mere løsrevet fra den filial, du er tilknyttet, og det hele går hurtigere og er lettere at gå til!

Kort

Der er tre forskellige slags kort, du kan vælge imellem hos Saxo Bank. Du får automatisk et gratis VISA/Dankort, når du opretter en lønkonto hos Saxo Bank og ellers har styr på økonomien. Dette kort kan mange ting, men hvis du gerne vil have lidt flere goder, kan du vælge MasterCard Guld eller MasterCard Platin.

Med disse to kort får du en rejseforsikring for hele familien med oven i, og de giver dig en forlænget reklamationsret på for eksempel hårde hvidevarer og Hi-Fi-produkter. Desuden giver MasterCard Platin dig adgang til lounges i lufthavne over hele verden med Priority Pass. Hvis du rejser meget, kan dette gøre dine rejser mere bekvemme.

Fordele ved at vælge denne bank

Hvis du har styr på din økonomi og gerne vil have mest muligt ud af dine penge, kan du trygt placere dine moneter hos Saxo Bank. Rådgiverne er nemlig dygtige og forstår at komme hele vejen rundt om din økonomi. Saxo Bank har tingene i orden, og der er ingen smalle steder, så det er et fornuftigt valg af bank.

Især hvis du har en investor i maven og gerne vil udforske denne del af pengeverdenen. Saxo Bank er en investeringsbank, og de kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. Derudover får du selvfølgelig også en bank, som kan varetage mere ”almindelige” bankaktiviteter så som lån, opsparing og pension. Du får altså med Saxo Bank en bank, men du får mere til, hvis det skulle have interesse!

Kontakt Saxo Bank

Saxo Banks hovedkontor er placeret i Hellerup i det nordlige København. Denne afdeling kan du få fat på på [email protected] eller ved at ringe på 33 38 45 90. Åbningstiderne hedder 10 til 16 alle hverdage, torsdage fra 10 til 17.30.

Dog har Saxo Bank flere afdelinger spredt over det meste af landet, og er der en anden afdeling, som er tættere på dig, kan du også tage kontakt til den. Telefonnumrene på de enkelte afdelinger kan du finde inde på Saxo Banks hjemmeside, hvor du blandt andet også kan søge efter en bestemt medarbejder, læse meget mere om alle produkterne eller booke et møde med henblik på at blive ny kunde. Du kan i hvert fald være sikker på, at du her får en bank, som forstår at komme 360 grader rundt om din økonomi. Her er det dig, der er i fokus og dig, som høster frugterne!

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.594
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.