Artikler

Sådan læser du kurslister

Vil du gerne investere i de helt rigtige obligationer? Så er det afgørende, at du ved, hvordan man læser avisernes kurslister. Her præsenteres du for de væsentligste forkortelser i forbindelse med kurslister i alfabetisk rækkefølge.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Typer af pensionsordninger

Listen af pensionsordninger er lang, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken type pensionsordning, man skal vælge. Her kan du få et overblik over en række forskellige former for pensionsordninger.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Livrente – en form for ratepension

Med en livrente får du mulighed for at sikre dig en pensionsudbetaling uanset, hvor gammel du bliver og få den løbende udbetalt den dag du går på pension.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Hvorfor er onlinelån blevet så populære?

Onlinelån/kviklån er i stigende grad blevet populære blandt danskerne. I denne artikel kigger vi lidt på hvorfor og de mange fordele ved et online lån.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Huskøb: Dette skal du være opmærksom på del II

Når du køber bolig, er det nødvendigt med rådgivning. Boligkøb er kompliceret, og med mindre du har viden inden for området, er det svært at gennemføre en succesfuld bolighandel uden professionel hjælp.

20/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Huskøb: Dette skal du være opmærksom på del I

Er du førstegangshuskøber? Eller er du på boligjagt, fordi din livssituation ændret sig? Uanset hvad tilfældet er, at det en god idé at være forberedt, når du skal købe bolig.

18/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Obligationer: Risici og afkast

Når du sælger dine obligationer, eller dine obligationer udløber, får du et afkast. Når du investerer med målet om at opnå et positivt afkast, skal du samtidigt være opmærksom på, at der med investeringer medfølger risici.

14/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Udbytteaktier – hvad er det?

Når du køber aktier i en virksomhed, bliver du i princippet medejer. Du vælger formentligt at købe aktier i det respektive selskab, fordi du forventer, at selskabet vil klare sig godt og vækste. Er der fremgang i virksomheden, tjener du penge på dine aktier.

12/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Få et godt aktieafkast i en nulrentetid

Hvis du sælger dine aktier til en højere kurs, end du købte dem for, får du et positivt afkast. Sælger du derimod dine aktier til en lavere kurs, er afkastet negativt. Her kan du læse, hvordan du på bedst mulig vis foretager en aktieinvestering, der giver et godt afkast.

10/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Bliv opdateret på de nye ændringer og besparelser på boligmarkedet

I foråret 2017 indgik Folketinget nye aftaler, som har betydning for boligejere og dem, der gerne vil være boligejere. Aftalerne medfører, at (kommende) boligejere via et nyt boligskattesystem kan få besparelser relateret til boligen.

06/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende