Artikler

Disse apps hjælper dig med at administrere din privatøkonomi

Vil du gerne have et bedre overblik over din økonomi? Har du en smartphone, en tablet eller en anden device, hvorfra du kan downloade apps, findes der mange apps, der kan hjælpe dig med at holde styr på din privatøkonomi. I denne artikel har vi samlet fem apps og forklarer, hvordan de kan blive et nyttigt redskab for dig.

03/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan kan investorer holde sig fri af spekulanternes kløer

Der findes forskellige metoder, der kan gøre dig som aktionær i stand til at vurdere, om der er grund til bekymring for et short-angreb, om short-angrebet vil have konsekvenser for dig, eller om du blot kan ignorere det. Dette kan du læse om her.

01/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Inflation: Hvad er det, og hvilken effekt har det på din økonomi?

Hvis der kommer flere danske kroner i omløb, formindskes værdien på hver krone, hvilket får det generelle prisniveau til at stige. Det betyder også, at værdien af dine penge ikke er konstant, men ændrer sig i takt med vurderingen af købekraften

01/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Boligkøb: Ejerbolig eller andelsbolig?

Står du og skal købe bolig, kan du overveje en ejerbolig eller en andelsbolig. I skemaet nedenfor kan du læse om fordele og ulemper ved henholdsvis at købe en ejerbolig og en andelsbolig.

27/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan kan du finansiere renoveringen af badeværelset

Når du skal renovere dit badeværelse, skal du gøre dig nogle overvejelser om, hvordan renoveringen skal finansieres. Herunder kan du læse om fem finansieringsmuligheder.

25/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Skal man overveje at skifte bank?

Der er mange situationer, hvor vi danskere skifter udbydere, hvis vi bliver tilbudt en billigere løsning hos en lignende konkurrent. Skal du også udskifte din bank?

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Sådan kan du få gældsrådgivning

Hvis du står i den situation, at det er en kamp at få økonomien på rette kurs, skal du vide, du ikke er alene – der er hjælp at hente! Gæld kan medføre store og fatale konsekvenser for både din økonomi og dit privatliv.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Skat i forbindelse med gevinster, præmier og dusører

En afgift på 15 procent er på forhånd trukket fra gevinsten, hvis du vinder i et godkendt spil eller lotteri. I denne artikel kan du blive klogere på yderligere regler, der gælder i forbindelse med gevinster, præmier og dusører.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Det skal du vide om ATP

ATP står for Arbejdsmarkedets Tillægspension og er en kollektiv pensionsordning, som alle over 18 år indbetaler til. ATP er dit og arbejdsmarkedets obligatoriske bidrag til et supplement til folkepensionen, som ikke rækker alene til alderdommen. I denne tekst kan du læse mere om, hvorfor du skal indbetale til ATP, og hvornår pengene kommer dig til gode.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

ETF’ere – hvad er det?

Måske er du stødt på ETF’ere og har undret dig over, hvad det er for noget? ETF står for Exchange Traded Fund, og ETF’ere er passive indeksfonde. I denne tekst kan du blive klogere på ETF’ere og på de fordele og ulemper, der er forbundet med at investere i disse.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende