Artikler

Hvilken betydning vil regeringens pensionsudspil få for dig?

I alt udgøres pensionsudspillet af 13 tiltag. Nogle af punkterne har til formål gøre det mere attraktivt at arbejde i flere af dine leveår og gøre det favorabelt at spare op. Andre af de 13 tiltag skal være med til at optimere pensionssystemet. Herunder kan du få et overblik over regeringens pensionsudspil, og hvilken betydning disse kan få for dig.

30/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Andelsboliglån nu billigere end realkreditlån

I nogle banker er det muligt at optage et andelsboliglån med en rente helt ned til 2,15 procent. Til sammenligning kan boligkøbere på nuværende tidspunkt optage et 30-årigt realkreditlån med en rente på 2 procent.

29/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan planlægger du økonomisk

Det er altid godt at have en plan – også når det gælder din privatøkonomi. Her giver vi dig råd til, hvordan du kan planlægge din økonomiske fremtid via fire enkle trin.

24/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Macron-sejr giver medvind til aktierne.

Med Macron som nyvalgt præsident og LREM’s absolutte flertal i det franske parlament, har Macron mulighed for at få gennemført en række nødvendige reformer, som skal få Frankrigs økonomi på rette kurs.

22/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Roaming-afgiften er væk: Her er alt, du skal vide

Hidtil, når du har bevæget dig udenfor Danmarks grænser, har du måske oplevet spærring af din internetadgang eller modtaget en dyr ekstraregning, fordi du har brugt mere mobil-data, end dit abonnement har tilladt.

17/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Boligejerne scorer kassen

Det er fordelagtigt at være boligejer – især i storbyerne. I hver tredje danske kommune er boligpriserne steget over en halv million kroner, siden boligpriserne ramte bunden under finanskrisen.

15/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Globalisering skal holde økonomien kørende

Globalisering betyder, at verdens forskellige lande i stigende grad udveksler kulturelle værdier og økonomiske aspekter. Det er eksempelvis udvekslingen af varer og tjenesteydelser, penge og valuta samt teknologi, information og nyheder.

10/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Godt nyt til dig som boligejer: Din bolig bliver solgt til prisen

Er du boligejer, og overvejer du at sætte boligen til salg? Det årlige antal af boliger, som sælges med et prisnedslag er faldet med mere end 10.000 boliger siden finanskrisen brød ud. Samtidigt bliver boligernes liggetid kortere og kortere.

08/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Online-lån versus banklån: Fordele og ulemper

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan optage og finde det lån, der passer til dit behov. Der er traditionelle lån i banken, men i takt med teknologiens og samfundets udvikling er der kommet mange online-lånudbydere på markedet.

04/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Afmatning i boligpriserne

I 2017’s første kvartal steg huspriserne med 4,3 procent sammenlignet med 2016. Desuden steg lejlighedspriserne med næsten 7 procent i samme periode.

03/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende