Artikler

Bliv klogere på SU-lån

Er du under uddannelse, er du berettiget til hver måned at modtage SU. Rækker SU’en imidlertid ikke til dine månedlige udgifter, kan du supplere din økonomi med et SU-lån.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Gode råd til bådlån

Går du med drøm om en båd? Læs med hver og få gåde råd til bådfinansiering - Der er nemlig stor forskel på de forskellige båd finansieringsmuligheder.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Uvildig økonomisk rådgivning

En uvildig økonomisk rådgiver, er en person der kan rådgive og vejlede dig i forhold til økonomi, men som ikke er ansat i en virksomhed der samtidig gerne vil sælge dig bestemte produkter eller aftaler.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Realkreditlån med eller uden afdrag

I denne artikel vil vi give en kort introduktion til forskellen mellem et lån med eller uden afdragsfrihed, og hvilke fordele og ulemper der kan være forbundet med de to lånetyper.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

En introduktion til realkreditlån

I denne artikel vil vi give en introduktion til hvordan realkreditlån fungerer og et indblik i fordele og ulemperne ved en fast eller variabel rente på dit realkreditlån.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Ny tendens i Danmark - Crowdlending

Der er dog kommet et nyt skud på stammen inden for deleøkonomiens tankegang, nemlig crowdleanding. Hvis du vil vide mere om denne tendens, kan du læse denne artikel og blive klogere på hvad det går ud på.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

12 steder du kan spare penge på dit bryllup

Der er mange udgifter forbundet med et bryllup og festen kan blive en dyr affære. I denne artikel vil vi give dig gode råd til hvordan du kan spare penge på dit bryllup.

10/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Vigtigt at huske, før du låner penge

Lånemarkedet er en stor jungle, med rigtig mange forskellige låneformer og låneudbydere. Få her en gennemgang af de ting du skal have styr på inden du låner.

08/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende