Artikler

Forskudsopgørelsen

Forskudsopgørelsen er din oversigt over, hvad SKAT forventer, at du skal betale i skat i løbet af et kalenderår. Det er vigtigt, at din forskudsopgørelse er opdateret, for er den ikke det, risikerer du at få et skattesmæk.

05/12-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Skattefradrag

Et skattefradrag er et beløb, du kan trække fra i din personindkomst, og som dermed er skattefrit. Skattefradraget dækker over en lang række forskellige fradrag. Er du berettiget til at få fradrag, vil du få et højere rådighedsbeløb.

28/11-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Er det sikkert at tage et lån online?

Inden man låner penge ved at smide en online ansøgning afsted, hvorefter man får svar inden for en times tid. Det virker næsten for godt til at være sandt, gør det ikke? Ikke desto mindre er det faktisk så let at låne penge.

19/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

RKI og muligheder for lån

RKI fungerer som en sikkerhed for virksomheder som for eksempel låneudbydere, så de kan undgå at indgå aftaler med forbrugere, som er registreret som dårlige betalere.

16/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Kan du indfri dine lån med et andet lån?

Blokerer dit gamle lån for dine muligheder for at tage det nye lån? Tænker du i disse baner, bør du måske overveje at indfri et gammelt lån ved at tage et nyt.

12/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Lån på kontanthjælp eller dagpenge

Det er den pressede økonomi, som oftest har allermest brug for et lån, men desværre er det også den pressede økonomi, som har sværest ved at låne penge. Mange låneudbydere låner helst ikke penge ud, hvis risikoen for, at pengene ikke bliver betalt tilbage, er for stor.

05/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Brexit gør dit lån endnu billigere

Renten på lån optaget i realkreditinstitutter har længe været på vej ned, og det ser ud til at fortsætte. Ikke nok med at renten nærmest er historisk lav i forvejen. Den er netop blevet endnu lavere.

01/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Vigtige forhold ved køb af andelsbolig

Det kan virke mere overskueligt at skulle låne penge til en andelsbolig frem for en ejerbolig. Her skitseres nogle af forholdene, der er værd at vide i forbindelse med andelsbolig og lån til andelsbolig.

16/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Mikrolån er hurtige penge

Adgangen til hurtige kontanter har aldrig været så tilgængelig som nu. Det skyldes blandt andet de mange muligheder for mikrolån eller kviklån. Bliv klogere på det her.

16/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Kassekredit - Det skal du vide

Vil du gerne have lidt flere penge mellem hænderne om måneden uden, at du skal tage et lån? Så kan du med fordel oprette en kassekredit i banken.

16/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende