Apollofinans - Sammenlign de bedste lån

MONEYBANKER har overtaget Apollofinans. Lån penge billigt ved at sammenligne på MONEYBANKER - Ansøg uforpligtende (Maj 2024)

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Apollofinans er nu en del af MONEYBANKER

Det er en glæde at bekendtgøre, at Apollofinans fra maj 2021 er blevet en del af MONEYBANKER.dk. MONEYBANKER har siden 2014 været blandt de største indenfor sammenligning af online lån uden sikkerhed, og de samlede kræfter i denne nye konstellation vil fokusere på at skabe endnu bedre service og brugeroplevelser.

Hvis du tidligere har benyttet Apollofinans, vil du med sikkerhed opleve samme høje kvalitet og brugervenlighed hos MONEYBANKER. 

Hos MONEYBANKER får du:

  • Gratis sammenligning af lånemuligheder
  • Intet krav om oplysninger fra dig
  • Kundeservice, når du har brug for det
  • Daglig opdateret overblik over lånemuligheder
  • Stort udvalg af lånemuligheder

Apollofinans - Hele Danmarks uafhængige sammenligningssite indenfor forbrugslån

Idéen bag Apollo Finans er, at guide dig som forbruger igennem junglen af informationer og udbudte lån, som i dag eksisterer på det finansielle marked.

Vi ønsker at hjælpe dig med at skabe et overblik over de bedste lån på markedet, således at du finder den udbyder som tilbyder et billigt lån, der passer bedst muligt til dig. På den måde sparer du både tid og penge, og kan bruge din tid på andre ting end økonomiske spørgsmål og forvirring. 

Apollo Finans er opbygget således, at du indtaster dit ønskede lånebeløb, angiver din e-mail og mobilnummer, hvor Apollo Finans herefter afsøger markedet og præsenterer de lån, som matcher dine søgekriterier. Dernæst kan du klikke dig videre og udfylde en låneansøgning hos din ønskede låneudbyder. Helt enkelt.

Apollofinans drives med et kommercielt formål og vi tjener derfor penge på at henvise vores besøgnede til vores samarbejdspartnere. Vi prøver så vidt muligt at dække et bredt udsnit af markedet men det er desværre ikke muligt at dække hele markedet.

Hvorfor vælge Apollo Finans?

Det online lånemarked kan være svært at overskue og det kan tage lang tid at finde et lån som passer netop dine behov. Heldigvis er du kommet til det rette sted!

Hos Apollo Finans har vi gjort det nemt at sammenligne aktuelle lånetilbud på markedet efter dine økonomiske behov! Få f.eks. et hurtigt overblik over kviklån og lån penge på få minutter! Vi har undersøgt forbrugslånsmarkedet og fundet frem til en bredt udvalg. Det betyder du frit kan vælge det lån til forbrug som passer dig bedst.

Husk, at det er gratis at ansøge om forbrugslån og du får hurtig svar på din ansøgning. Når du har fået et svar på låneansøgning, så kan du underskrive med NemID - hurtigt og nemt. Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har underskrevet låneaftalen.

Vi håber, at du finder det forbrugslån, du har behov for, så du får dine drømme opfyldt.

Hvis du også skulle have lyst til at sammenligne dit bredbånd så kan vi anbefale dig at besøge internettjek.dk hvor du kan læse mere om bredbåndsmulighederne og generelle priser. Derudover kan du sammenligne mobilabonnement ved at besøge mp.dk og se alle udbydernes priser og muligheder.

Hvad er et samlelån?

Samlelån er mere populær end nogensinde før, da det handler om at samle flere mindre lån til ét enkelt. Et samlelån er derfor ét større lån, der har til formål at dække en række mindre lån. I forbindelse med at ens mindre lån bliver samlet til ét, giver det automatisk også et større overblik, idet man kun vil have ét lån, én låneudbyder, én rente og ét månedligt afdrag.

Giver det økonomisk mening med et samlelån

I mange tilfælde giver det god økonomisk mening at samle sine mindre lån til ét. Man bør dog ikke optage et samlelån før, at man har regnet på om, der vil være en økonomisk besparelse ved det. Derfor anbefaler vi at man beregner omkostningerne for sine mindre lån og et samlelån, hvorefter man sammenligner disse to for at få et nøjagtigt svar på, hvor meget man samlet set kan spare.